• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kolay değil ama farklı şeylerle uğraş mesela bu sayfalara pek girmemeye çalış ben öyle yaptım ilk buraya ngirdim bat tarihimi yazdırdım şükür o ay geldi bebiş ama çok fazla okuma buraları kendine başka uğraşlar bul farklı şeyleri kafana tak bebeği unut ya zaten olucak Allahın izniyle ha bu ay ha öteki ay olucak ama namaz kılın meryem suresi okuyun okuyabildiginiz kadar dualarim tüm bebek isteyenlere Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
önerilerin için teşekkür ederim canım. buraya pek uğramam fikri bana da doğru geldi. çünkü okudukça aklımda ve başka şey düşünemez oldum. çalışmama rağmen böyleyim. bakalım bu ay da olmazsa herşey akışına bırakılacak gibi

Hayırlı olsun canım çok sevindim. bizim bat aynı tarihteydi bugündü.çok mutlu oldum senin için kendim olmuşum gibii :)
SENDENDE GUZEL HABERLER BEKLIYORUM EN KISA ZAMANDA. HIC UMUDUM YOKTU HASTANEYE GITTIGIMDE HATTA DOKTOR KASIK AGRI ENFEKSIYONDANDIR DEYINCE TUH DEDIM. AMA HEM ENFEKSIYON HEM BEBKMIS :dua:

HAMİLEYİMMMM A DOSTLARRRRRRRRRRR BAT GUNUM BUGUN SABAH KAN VERDIM 117.73 BETA HCG :halay::halay::halay::halay: aLLAHIM AGLAMAMAK ICIN ZOR TUTUYORUM KENDIMI ISYERINDEYIM ZOR DURUYORUM YERIMDE :anneadayı::KK200: ALLAH HERKESE NASİP ETSIN HER ISTEYENE
Canim gozunaydin ne mutlu sana esine soyledin mi ya da nasil soylemeyi planliyosun?

purki90 purki90 ben su an pregniofol isminde bi folik asit kullaniyorum bitmek uzere bu bitince asagidakini almayi dusunuyorum icinde farkli vitaminlerde varmis
Screenshot_2016-10-17-15-33-16.webp

Öyle canım. Ne gelir ki elden duadan başka. Benim de ilk hamileliği m kürtaj la sonlanmış ti. Ne denli zor olduğunu biliyorum. Rabbim vardır hayır demek için onu sindirmek gerekiyordu o zamanlar. İsyana düşmekten sığınıyorum. Çok ince çizgi bu durum. Ol der olur biliyorum. Nice insanlar var ki annelik gibi kutsal bir mertebenin gölgesine dahii giremeyecek cinste ama hiç haberleri olmadan çaba sarfetmeden hamile olup çocuk doğruluyorlar. Ne varlıklarından haberleri var ne yokluklar indan. Rabbim imtihanı kimine görecek mi diye veriyor. Görelim Mevla neyler. Neyler se güzel eyler insaalah. Bizim de gönlümüze hoş eyler. İstemekten bıkmamak gerek. Ki isteyen en Yüce Kudret sahibi yse. İnsaalah yeniden o sevinci yaşatacak bize. İnanıyorum.
canım ne güzel ifade etmişsin.zor zamanlar geçirmişiz inşallah Rabbim aldığının yerine sağlıklı evlatlar nasip eder.Mutlaka bir zamanı vardır ve bende inanıyorum ki en hayırlısını gönderir.Dua etmeye devam.Rabbim dualarımızı hayırla sonuçlandırsın inşallah :dua:

belim ağrıyo ayakta uzun süre dikilmişim gibi ama limon sarısı akıntıdan başka gelen giden yok.

doktor tavsiyesi mı canım. gerçi pazartesi doktora gidecem ondan tavsiye alırım.bi arkadaş daha yazdı soracam eczacıya
Doktor tavsiyesi degil canim ben netten arastirmistim 2 yil kadar folbiol kullandim. Dr un folik asit icin soyledigi; marka farketmez onemli olan gunluk 400mcg iceren kapsul olmasi ucuz pahali farketmez gunluk 400mcg alman yeterli demisti. Tabi sen pzts dr una sor canim.

folik asit alcam bugün hangisini almalıyım

Doktor tavsiyesi degil canim ben netten arastirmistim 2 yil kadar folbiol kullandim. Dr un folik asit icin soyledigi; marka farketmez onemli olan gunluk 400mcg iceren kapsul olmasi ucuz pahali farketmez gunluk 400mcg alman yeterli demisti. Tabi sen pzts dr una sor canim.
hamile olmasak da 4 aydan sonra zararlı olmuyor mu folik asit?

Back
X