2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Gözlerim dolu dolu ayaklarım geri geri gitsede sağlık ocağına gittim. Benim soyadım üngörmüş arkadaş. Kanımı alan hemşire güngörmüş yazmış. Kanımı gösterdi başka hemşire. Dolapta duruyo gitmemiş tahlil için. Yarın gel dedi sabah kan verecem yine. Yeni kan yani. Tamda 14.günüm iğnenin. Artk ihtimal yok hersey belli olacak. Hayırlısı neyse o olsun dedim okadar. Demekki hayırlısı buymuş. Bakalım...
canım bnm dua edicez sana işlh hakkında hayırlısı olur..

Yoruldun canim ama olsun vardir bi hayir yeterki iyi haber alalim her olumsuzluk unutuluyor. Yarin bol testli bi gun olacak hepinizi hamile gorelim insallah Amin.
Amin canım hani bi asker sözü varya 'beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır' :) o hesap yani eminim hamile kalsak o yorulmalar herşey hüzünler ağlamalar hepsini unutacaz. Moral bozmak yok Yarn hep beraber dananın kuyruğunu kesecez :)

Gözlerim dolu dolu ayaklarım geri geri gitsede sağlık ocağına gittim. Benim soyadım üngörmüş arkadaş. Kanımı alan hemşire güngörmüş yazmış. Kanımı gösterdi başka hemşire. Dolapta duruyo gitmemiş tahlil için. Yarın gel dedi sabah kan verecem yine. Yeni kan yani. Tamda 14.günüm iğnenin. Artk ihtimal yok hersey belli olacak. Hayırlısı neyse o olsun dedim okadar. Demekki hayırlısı buymuş. Bakalım...
bundada vardır bi hayır inşallah yarın bu topic ten güzel haberler çıkacak canım az daha sabr

Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim .. Umudum olmadığı için gidip öğrenmeye korkuyorum ama şu içgüdü varya durdurmuyo ki insanı :)
umudunu kaybetme zanım raabim yanında ve yardımcın olsun..o ol der ve olur dimi biz neden umudumuzu kaybediyoruz kii..yer gök dua üsütne bol bol dua et

umudunu kaybetme zanım raabim yanında ve yardımcın olsun..o ol der ve olur dimi biz neden umudumuzu kaybediyoruz kii..yer gök dua üsütne bol bol dua et
Allahtan umudumu hiç kesmedim kesemem de öyle bi dünya yok. Ama kendimi sorumlu görüyorum pko var bakalım nolacak canım her ay hüsranla sonuçlanınca ister istemez böyle oluyo bu ayda negatif olursa ilaç tedavisini kesicem zaten kilo spor diyet onlara ağırlık vercm sonrada rahim filmi. Biraz ertelycem yani :) Allah hepmzn yardmcı olsunnnnn

Yarın bi çok kişi test yapacaktı dimi. Sende mi yapacaksın :)) ay inşallah sırayla herkesi hamişşş görelimmmm

vallahi michie gaza getirdi bizi :) yumurtlama felan hep aynı :) onun silik çıkınca ümitlendik...
Ben sonucu kestiremiyorum ama yaparsam olumlu olumsuz fark etmez pek etkilenceğimi düşünmüyorum.
Çünkü Şu dakikadan sonra beni cocuğun kalbinin atışını duymak heyecanladırır...

Back
X