2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

bi oda arkadaşım var bazen çocuğa kız bulim diyorum sonrada acıyorum amannnn keyfine bak ne evlenip karı dırdırı çekecen işte ben evde eşin sanada acırım diyorum :KK70:
Bebiş olsunda niye daha önce evlenmedim dersin inşallah, herkese evleninnn hamile kalınnn dersin inşallahhh aminn :))

Her adet bebegime 1 adim daha yaklasiyorum diyorum ben de okeanoss00 okeanoss00 gibi panik aceleci biriyim ama konu bebekse Allah ne zaman ol derse o zaman olacak.. biz istedigimiz kadar kendimizi yiyip bitirelim..
Ben inançlı bir insanım. Her şeyin Rabbimden geldiğine o ne zaman isterse o zaman olacağına yürekten inanıyorum ve biliyorum. Ama gel de sen bunu benim koca kafama anlat bile bile panik sabırsız işte :)

Valla her ne kadar severek mücadele vererek evlensem de bazen arkadasıma evlenme dediğim doğrudur :halay:
Onu bnde cok diyorum biraz daha evlenme diye birini gorunce sonrada aklima 1 seneyi askin bebek bekledigim gelince ertelemecdiyom evln cocuk yap piskolojim bozulmus kime cocuk yap desem oluyo bide korunuyoduk demiyolarmi bnde korunsammi diyom bazen korununca oluyo ya:KK8:

Onu bnde cok diyorum biraz daha evlenme diye birini gorunce sonrada aklima 1 seneyi askin bebek bekledigim gelince ertelemecdiyom evln cocuk yap piskolojim bozulmus kime cocuk yap desem oluyo bide korunuyoduk demiyolarmi bnde korunsammi diyom bazen korununca oluyo ya:KK8:
Belki korununca olur :)) benim arkadas benden sonra evlendi şimdi hamile. Hamile kaldığını farketmemiş bile doktora gittiinde bir buçuk iki aylıktı. Biz ayaklar tavanda uyuyacaz nerdeyse. Şu hissetmedim bebek istemiyodum diyenlere hayret ediyorum o yüzden :) ilişkiden sonra hemen kalkıyolar demekki. Ben sabaha kadar öylece yatıyom tıkk yokk :)) kısmet işte

Ahahha ne takılıcaz benimde teyzem 42'de doğurdu kızı da inanılmaz akıllı ve yetenekli. Ben o yaşları lafın gelişi söyledim En Büyük KK
kardeşimde sürekli özel okullarda burslu okudu şimdi ingilizce tıp 4. sınıfta annemi ne korkutmuşlar aldık geri zekalı olcak diye annemde allahtan ne gelse başgözüstüne demiş.

Belki korununca olur :)) benim arkadas benden sonra evlendi şimdi hamile. Hamile kaldığını farketmemiş bile doktora gittiinde bir buçuk iki aylıktı. Biz ayaklar tavanda uyuyacaz nerdeyse. Şu hissetmedim bebek istemiyodum diyenlere hayret ediyorum o yüzden :) ilişkiden sonra hemen kalkıyolar demekki. Ben sabaha kadar öylece yatıyom tıkk yokk :)) kısmet işte
essah mı yaaa ben hemen fırlayıp duşa girerim :) hadi banada gıcık ol lüftenn :D

bi tane sıpa var bende canım ömrümü yiyen ama bütün ömrüme bedel şükür rabbime
Evlat gibisi varmıdır ya. Bazen düşünüyorum içim içime sığmıyor içinde bi can oluyo vücudunda iki tane kalp atıyo senden besleniyo falan mucize resmen. Bu düşünce bile beni böyle mest ediyosa. Gerçekten yaşamak napar bilmem. Hamile olduğumu öğrendiğim gün zırıl zırıl ağlarım kesin :))

Bir arkadaşımın eşi korunuyordu. İlişki sırasında kondom yırtılmış (o nasıl oluyorsa hala akıl sır erdiremedim gerçi :D ). Arkadaşım da hemen kalkıp duş almış, bütün etkileri kendince yok etmiş. Ama sürprizzzz, hamile kalmıştı :)

Ben inançlı bir insanım. Her şeyin Rabbimden geldiğine o ne zaman isterse o zaman olacağına yürekten inanıyorum ve biliyorum. Ama gel de sen bunu benim koca kafama anlat bile bile panik sabırsız işte :)
Bin sukur inaniyoruz her sey Allahtan ve hayirlisi bu ama insan kalbine de aklina da soz geciremiyo iste buda annelik hasretinden..

Artik adamda tik yapmis yastik ariyo once belimn altina kiyck ya bana bi gulme geliyo o zmn:KK70::KK70:
Bu ay cift yaatk kullnlm diyo :-)
Ama birakicm yastik mastik idini gelusi guzel yapcm

Back
X