2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bin sukur inaniyoruz her sey Allahtan ve hayirlisi bu ama insan kalbine de aklina da soz geciremiyo iste buda annelik hasretinden..
Öyle canım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun :) Hakkımızda hayırlı olanı da gönlümüze razı eylesin Rabbim.

Artik adamda tik yapmis yastik ariyo once belimn altina kiyck ya bana bi gulme geliyo o zmn:KK70::KK70:
Bu ay cift yaatk kullnlm diyo :-)
Ama birakicm yastik mastik idini gelusi guzel yapcm
Aynen ya spermler zaten hızlı. Tutacak olan gider yapışır. Yastık mastık hikayede bizimki bilinçaltı işte. Doktor bile diyo beline yastık koy diye. Okumuş hatunsun sen ne şaştın yastıkla dimi :KK70:

Maşallah ya :) Allah en güzel yerlere gelebilmesini nasip etsin inşallah.
allah razı olsun cümnemizin evlatlarınada( olmuş ve olacak) inşallah

Evlat gibisi varmıdır ya. Bazen düşünüyorum içim içime sığmıyor içinde bi can oluyo vücudunda iki tane kalp atıyo senden besleniyo falan mucize resmen. Bu düşünce bile beni böyle mest ediyosa. Gerçekten yaşamak napar bilmem. Hamile olduğumu öğrendiğim gün zırıl zırıl ağlarım kesin :))
o duygu tarifi olmayan birşey zaten tarifle değil inşallah yaşayarak öğren canım benim

5 gün doldu hala bekliyorum:) 2. Gün idrar testi negatifti. Heycanla bekliyorum gelsin ya bende rahatliyiim :KK70:
E bidaha test yapsana belki pozitif çıkacak kız ben o güne kadar bırak idrarı 10 kez kan tahlili yaptırmıştım :D Buraya da yazmıştım ilk denememizde regle 10 gün kana kan testi yaptırmış insanım ben :D

Bir arkadaşımın eşi korunuyordu. İlişki sırasında kondom yırtılmış (o nasıl oluyorsa hala akıl sır erdiremedim gerçi :KK70: ). Arkadaşım da hemen kalkıp duş almış, bütün etkileri kendince yok etmiş. Ama sürprizzzz, hamile kalmıştı :)
Sasirtici onun yirtilmasi :KK70: artk nasil bi beceryse
Valla oldumu oluyo anam bize gelince tik yok

vallahi michie gaza getirdi bizi :) yumurtlama felan hep aynı :) onun silik çıkınca ümitlendik...
Ben sonucu kestiremiyorum ama yaparsam olumlu olumsuz fark etmez pek etkilenceğimi düşünmüyorum.
Çünkü Şu dakikadan sonra beni cocuğun kalbinin atışını duymak heyecanladırır...
istemeden pimi cekmis oldum :D
Insallah elimizde patlamaz :D

Ben inançlı bir insanım. Her şeyin Rabbimden geldiğine o ne zaman isterse o zaman olacağına yürekten inanıyorum ve biliyorum. Ama gel de sen bunu benim koca kafama anlat bile bile panik sabırsız işte :)
Seninkide mi askerrr. Aah ah inşallah tutturursunuz bebişi

Kızlar toxoplazma testini devlette yapıyorlar mı? Ücreti karşılıyor mu?
Canim benim bildigim toxoplazmanin bi tedavisi falan yok. Bu kiminde negatif cikiyo kiminde pozitif cikiyo. Pozitif demek hayvanlarla haşir neşir olmus kisilerde goruluyo genellikle ve pozitif olmasi istenen bisey. Eger negatifse sonuc hamilelikte dr kesinlikle toksoplazma gecirilmemesini istiyo. Bu da hayvanlarla icice olunca ozellikle hayvanin diskisina dokununca, çig sut peynir vb sut urunleri yendiginde ve sirkede bekletilmemis malzemelerle yapilan salatadan gecmesi muhtemel. O yuzden negatif cikanlarda hamilelik boyunca dr bu yazdiklarma dikkat etmesini istiyor

Ben devlet hastanesinde ucretsiz yaptirmistim 3 yil once.

E bidaha test yapsana belki pozitif çıkacak kız ben o güne kadar bırak idrarı 10 kez kan tahlili yaptırmıştım :KK70: Buraya da yazmıştım ilk denememizde regle 10 gün kana kan testi yaptırmış insanım ben :KK70:

Ay bende öyleydim:) hatta 2 ay önce cok kaşınıyodum dedim kesin gebeyim :) salak gibi kana gittim gece 10da. Doktor negatif diyo. Bende degerim kaç diyom :) sanıyomki degerim 3-5 falan :) güya sonradan yükselcek o kadar eminim hamileliğimden :d

Ha tabi sonuç 0.1 :D 5 ay böyle geçti.

Bu sefer öncesinden yapmıcam dedim. Batı bekledim. geçince 2. gün yaptım.. negatif olunca , olsa cıkardı diyom.
Bugün Netten ovu test siparişi verdim gelince yaparım.

Canim benim bildigim toxoplazmanin bi tedavisi falan yok. Bu kiminde negatif cikiyo kiminde pozitif vikiyo. Pozitif demek hayvanlarla haşir neşir olmus kisilerde goruluyo genellikle ve pozitif olmasi istenen bisey. Eger negatifse sonuc hamilelikte dr kwsinlikle toksoplazma gecirilmemesini istiyo. Bu da hayvanlarla icice olunca ozellikle hayvanin diskisina dokununca, vig sut peynir vb sut urunleri yendiginde ve sirkede bekletilmemis malzemelerle yapilan salatadan gecmesi muhtemel. O yuzden negatif cikanlarda hamilelik boyunca dr bu yazdiklarma dikkat etmesini istiyor.
Benim kedim var. Evlenmeden 3 yıl annemlerde vardı şuanda da 7 aylık kedim var. Yaklaşık 4 yıldır haşır neşirim. Veteriner hekime sordum da tedavisi var dedi. Hamilelikten önce öğrenirsen antibiyotikle geçiyor dedi. Kedime de yaptırcaz o testten.

Canim benim bildigim toxoplazmanin bi tedavisi falan yok. Bu kiminde negatif cikiyo kiminde pozitif vikiyo. Pozitif demek hayvanlarla haşir neşir olmus kisilerde goruluyo genellikle ve pozitif olmasi istenen bisey. Eger negatifse sonuc hamilelikte dr kwsinlikle toksoplazma gecirilmemesini istiyo. Bu da hayvanlarla icice olunca ozellikle hayvanin diskisina dokununca, vig sut peynir vb sut urunleri yendiginde ve sirkede bekletilmemis malzemelerle yapilan salatadan gecmesi muhtemel. O yuzden negatif cikanlarda hamilelik boyunca dr bu yazdiklarma dikkat etmesini istiyor

Ben devlet hastanesinde ucretsiz yaptirmistim 3 yil once.
Pozitif mi olması gerekiyo yani?? Aaa ilk defa duyuyorum. Ben çocukluğumdan beri hayvan manyağıyım kediyi köpeği öper koklardım hep. Şimdi de kuşumuz var onu öpüyorum ağzımdan çekirdek yiyo falan. Korkuyorumda bişey olur mu ki diye. Nebilm anlamadım valla

Ay bende öyleydim:) hatta 2 ay önce cok kaşınıyodum dedim kesin gebeyim :) salak gibi kana gittim gece 10da. Doktor negatif diyo. Bende degerim kaç diyom :) sanıyomki degerim 3-5 falan :) güya sonradan yükselcek o kadar eminim hamileliğimden :d

Ha tabi sonuç 0.1 :KK70: 5 ay böyle geçti.

Bu sefer öncesinden yapmıcam dedim. Batı bekledim. geçince 2. gün yaptım.. negatif olunca , olsa cıkardı diyom.
Bugün Netten ovu test siparişi verdim gelince yaparım.
Yap yap buraya da resim at beraber bakarız yorumlarız :) Bana benzeyen biri daha varmış :D

Ben de haziranda 28 oluyorum. Eşim gaza getirmeseydi ben nisan ayı gibi denemelere başlamak istiyordum. Şimdi denememiz iyi olmuş diyorum resmen olmuyor :KK47:

ay ne güzel eşin istemiş ben 2 sene eşimi ikna etmekle uğraştım:sinirli:

ne ile korunuyordunuz eğer hap klullanıyorsanız bi 6 ay koruyo diyorlar

valla ben ona pek inanmıyorum canım çünkü 15 yaşından beri dk hapı kullanan arkadaşım ilk geceden hamile kaldı 21 yaşındaydı pko hastasıydı hemde ileri derecede ilacı kullanmayınca regl olmuyordu.. evlenmeden doktoruna gitmiş doktor ilacı kesmiş hormonların değişebilir zaten hemen hamile kalmazsın senelerdir kullanıyorsun diye ama tam tersi hemen hamile kaldı:KK48: 2.yi bile doğurdu valla hastalık ilaç bahane geleceği varsa geliyor sıpalar:KK48::KK48:

Ne güzel ya sizler evladın ne demek olduğunu biliyorsunuz inşallah biz de tadarız bu duyguyu. Benim de oğluşum kedim var o da evlattan sayılır di mi ama :KK48:

benimde kedim var oğlum diye seviyorum hatta eşimede kedi babası diyorum bizimkilerdeki kadın gibi:KK70: ah onların yeri ayrı:KK36:

Benim kedim var. Evlenmeden 3 yıl annemlerde vardı şuanda da 7 aylık kedim var. Yaklaşık 4 yıldır haşır neşirim. Veteriner hekime sordum da tedavisi var dedi. Hamilelikten önce öğrenirsen antibiyotikle geçiyor dedi. Kedime de yaptırcaz o testten.
Canim bende 10 yildir muhabbet kusuyla yasiyorum. Ben hic veterinere sormadim. Bu yazdiklarim hamile kaldigimda ve toksoplazma negatif ciktiginda dr.larin bana soyledikleriydi.

ay ne güzel eşin istemiş ben 2 sene eşimi ikna etmekle uğraştım:sinirli:

valla ben ona pek inanmıyorum canım çünkü 15 yaşından beri dk hapı kullanan arkadaşım ilk geceden hamile kaldı 21 yaşındaydı pko hastasıydı hemde ileri derecede ilacı kullanmayınca regl olmuyordu.. evlenmeden doktoruna gitmiş doktor ilacı kesmiş hormonların değişebilir zaten hemen hamile kalmazsın senelerdir kullanıyorsun diye ama tam tersi hemen hamile kaldı:KK48: 2.yi bile doğurdu valla hastalık ilaç bahane geleceği varsa geliyor sıpalar:KK48::KK48:

benimde kedim var oğlum diye seviyorum hatta eşimede kedi babası diyorum bizimkilerdeki kadın gibi:KK70: ah onların yeri ayrı:KK36:
Hem adaş hem de oğlu var aman tanrım :D

Evet canım. Haftada en az 3 gün zaten yok. Bir de böyle uzun görevlere de gönderiyorlar hep yalnızım. Neyse ki bu sefer ben de gidiyorum :KK70:
Ay kesinlikle katılıyorum evlendik adamın yüzünü göremedim :)) bir haftadır yok gece sürekli ona sarılmışım sabah söylüyo. Onsuz yatağa girmek zor yani hele ki bilmediğin bi memlekette. Siz doğuda değilsiniz sanırım. Gerçi bizmkide pek doğu sayılmaz Adıyaman :) siz Nerdesiniz

Pozitif mi olması gerekiyo yani?? Aaa ilk defa duyuyorum. Ben çocukluğumdan beri hayvan manyağıyım kediyi köpeği öper koklardım hep. Şimdi de kuşumuz var onu öpüyorum ağzımdan çekirdek yiyo falan. Korkuyorumda bişey olur mu ki diye. Nebilm anlamadım valla
Evet dr pozitif olmasini istiyor. Pozitif olmasi demek daha once bunu gecirdigin ve buna karsi bagisikligin oldugu anlamina geliyor.

Back
X