2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canim bende 10 yildir muhabbet kusuyla yasiyorum. Ben hic veterinere sormadim. Bu yazdiklarim hamile kaldigimda ve toksoplazma negatif ciktiginda dr.larin bana soyledikleriydi.
Canım ben gebelik kısmında toxoplazma ile ilgili konu okumuştum arada bakıyorum böyle. Hamilelikten önce baktırın yazmıştı bir konu sahibi. Negatif çıkması iyi bir şey kendini koruyup uzak tutman gereken bir durum. Ama pozitifse bebekte körlük, zihinsel gerilik, beyinde sıvı toplanması bir sürü etkiye sebep oluyor. O konu sahibi bana kesinlikle baktır pozitifse tedavi olur öyle gebe kalırsın ben sonuçlarım normale dönene kadar canımdan can gitti dedi. Ona da antibiyotik tedavisi uygulamış doktoru mecburen çünkü hamileyken öğrenmiş.

Ay kesinlikle katılıyorum evlendik adamın yüzünü göremedim :)) bir haftadır yok gece sürekli ona sarılmışım sabah söylüyo. Onsuz yatağa girmek zor yani hele ki bilmediğin bi memlekette. Siz doğuda değilsiniz sanırım. Gerçi bizmkide pek doğu sayılmaz Adıyaman :) siz Nerdesiniz
Biz şuan İstanbul'dayız. Benimki bahriyeli. Benim hayatım zaten çok maceralı. Rabbimin gücüne gitmesin ama bana çoğu şeyi zor veriyor çaba harcamam lazım. Evlendim eşim Bodrum'daydı 1.5 sene tayini çıksın diye bekledik aralarda görüştük. 4.5 ay oldu geleli habire göreve gidiyorlar şimdi de :KK70:Ben de devlet memuruyum benim tayinim çıkmadı ben onun yanına gidemedim bu yüzden. Rabbim hep sabrımdan sınıyor beni :)

Ilacin i sini kullanmamam gerekeen ayda agir grip gecirdim ilacsiz atlattim simdide elimi dogradim kizlar hastane dikis dedi nasslaaa bantla sen orayi o kapanir dedim eve geldim bakalim basima daha ne gelcek :halay:aah aah ilerideki bebisim gor fedakar ananida gel artiik

Canım ben gebelik kısmında toxoplazma ile ilgili konu okumuştum arada bakıyorum böyle. Hamilelikten önce baktırın yazmıştı bir konu sahibi. Negatif çıkması iyi bir şey kendini koruyup uzak tutman gereken bir durum. Ama pozitifse bebekte körlük, zihinsel gerilik, beyinde sıvı toplanması bir sürü etkiye sebep oluyor. O konu sahibi bana kesinlikle baktır pozitifse tedavi olur öyle gebe kalırsın ben sonuçlarım normale dönene kadar canımdan can gitti dedi. Ona da antibiyotik tedavisi uygulamış doktoru mecburen çünkü hamileyken öğrenmiş.
Canim bana dr direk soyle demisti negatif olmasi kotu hamileligin boyunca cokcok dikkat edeceksin bu soylediklerime demisti. Pozitif olsaydi bagisikligin var demekti o zaman korkmazdik dedi. Bildigim bu canim.

ca

Canim bana dr direk soyle demisti negatif olmasi kotu hamileligin boyunca cokcok dikkat edeceksin bu soylediklerime demisti. Poziif olsaydi bagisikligin var demekti o zaman korkmazdik dedi. Bildigim bu canim.
Bağışıklıktan başka bir tipi daha var galiba pozitif olmasında. İki çeşit pozitif var yani. Negatif olması da hastalığı heran kapabilirsin demek doğru.

Gözlerim dolu dolu ayaklarım geri geri gitsede sağlık ocağına gittim. Benim soyadım üngörmüş arkadaş. Kanımı alan hemşire güngörmüş yazmış. Kanımı gösterdi başka hemşire. Dolapta duruyo gitmemiş tahlil için. Yarın gel dedi sabah kan verecem yine. Yeni kan yani. Tamda 14.günüm iğnenin. Artk ihtimal yok hersey belli olacak. Hayırlısı neyse o olsun dedim okadar. Demekki hayırlısı buymuş. Bakalım...

İnternette neden çıkmadığı da anlaşıldı. neyse artık canım dediğin hayırlısı buymuş bende yarın kan verecem zaten iğnenin 14.gün olacak herşey net olur bencede ;)

Biz şuan İstanbul'dayız. Benimki bahriyeli. Benim hayatım zaten çok maceralı. Rabbimin gücüne gitmesin ama bana çoğu şeyi zor veriyor çaba harcamam lazım. Evlendim eşim Bodrum'daydı 1.5 sene tayini çıksın diye bekledik aralarda görüştük. 4.5 ay oldu geleli habire göreve gidiyorlar şimdi de :KK70:Ben de devlet memuruyum benim tayinim çıkmadı ben onun yanına gidemedim bu yüzden. Rabbim hep sabrımdan sınıyor beni :)

Ya bak sınavın varsa seviliyorsun demektir ne güzel. Uğraş verip emek vermek daha tatlı olur sonuca ulaşınca. Emek olmadan yemek olmaz demişler :) Rabbm sabrının mükafatı olarak göndersin mucizeni inşallah canım benim. Doğru yoldan ayırmasın hiç birimizi

Bağışıklıktan başka bir tipi daha var galiba pozitif olmasında. İki çeşit pozitif var yani. Negatif olması da hastalığı heran kapabilirsin demek doğru.
Screenshot_2016-12-20-16-28-47.webp

Canim dedigim gibi dr pozitif gormek istiyor yani bu hastaligi daha once gecirmis olmani istiyo. Benim gibi negatif cikarsa yazdiklarima hamileyken dikkat etmek gerekiyo. Eger hamileyken bu virus kaninda saptanirsa tehlikeli oluyo.

Eki Görüntüle 1927543
Canim dedigim gibi dr pozitif gormek istiyor yani bu hastaligi daha once gecirmis olmani istiyo. Benim gibi negatif cikarsa yazdiklarima hamileyken dikkat etmek gerekiyo. Eger hamileyken bu virus kaninda saptanirsa tehlikeli oluyo.
Anladım canım perşembe doktora gidicem ona da sorayım tekrar test yaptırayım mı diye. Benim kedim ev kedisi dışarı çıkmıyor. Artık 9 ay da tuvaletini eşim temizlesin yapacak bir şey yok :)) Çok yüksek olmaması koşulu benim dediğime giriyor herhalde öyle yazmışlar ya, o durumlarda antibiyotik veriyorlar demek ki.

Ya bak sınavın varsa seviliyorsun demektir ne güzel. Uğraş verip emek vermek daha tatlı olur sonuca ulaşınca. Emek olmadan yemek olmaz demişler :) Rabbm sabrının mükafatı olarak göndersin mucizeni inşallah canım benim. Doğru yoldan ayırmasın hiç birimizi
Amin canım inşallah cümlemizi yolundan ayırmasın. 7.5 yıl flörtten sonra evlenebildik ondan sonra da 1.5 yılı ayrı geçti. Hep bir bekleme yani :) Rabbim evlatlarımızı çok fazla bekletmesin inşallah.

Kizlar benim bat uc ocak yada bir ocak ama mart ayindan beri adet dongulerimi hesapladim en uzun 29 gun en kisa 25gun yani 31aralikta en gec adet olmam gerekiyor eger olmazsam uc ocagi beklemeden test yapmalimiyim

Kızlar bugün doktora gittim karın ağrısıyla gebelik kesesinin arkasında kanama gördü doktor böyle bi sıkıntı yaşayan var mı ?

Back
X