2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Cikolata kisti olupta hamile kalan cok kisi biliyorum canim sakin umutsuzluga kapilma daha yeni bi arkadasimdada vardi dogum yapti. tuplerine falan baktir bence ameliyattan sonra cunku tuplerde tikaniklik falan olabiliyr die biliyrm. tedaviye basla bencede umutla ins gelicek bebisler:)
Tüp ne demek? Ben almanyadanim
Burda hic öyle detayli ilgilenmiyorlsr ya:((((

YaKaMoZz-z YaKaMoZz-z um iyiki dogdun canimin ici bnm
Rabbim evladinla ve evlatlarinla uzun omurler versn sana canim oglusunun aklini yerim bn ya cnm ya :KK200::KK200::KK19:

:halay::halay:

en kısa zamanda olur inş :anne:

:confused:

yaa çok komikkkkk ikiz gebelik için düşündüğüne bakın çok şirin :KK70::KK70::KK70:

cevap süper tebrik ediyorum :-)

bebeikte oluşabilecek sıkıntıları birnevi önlüyor nette detayları var cnm:KK60:

aynı ben de ne diyorsam yaşıyorum :-):-)

bu gerçek olabilir mi benim d vitaminim çoooooooooooooooooook düşük :KK42::KK42:

kaç yıllık evlisin cnm:KK23:

benimde :oops:

canım yumurtlaman doktor takibinde mi nasıl? Benim doktor hiç böyle bilgiler vermedi. Ben bu ay tam bir deneyeyim olmazsa bir sonraki ay alayım ovulasyon testleri :KK22::KK22:

canım 5 den yüksek olması gerekiyor :KK43:

netten mi aldın cnm içinden hediyemi çıktı bayılırım hediyelere :KK45::halay:

süpermiş gebelik testi 5 lira :eek:

:KK48::KK48::KK48:

yaaa çok güzel maşallah hadi gözün aydınnn:anneadayı:

canım hayırlısıyla inş hamiş olduğunu öğrenirsinnn:anneadayı:

bende yaşıtız 4 yıllık evliyim ya sen? yeni başladık daha doğruusu şimdi adeim biter bitmez başlayacağız :KK23::KK23:

ahh o içgüdü ahhh ben emindim hamiş olmadığımdan stresten geciktiğimden yinede umutlandım önüne geçilmiyor :cool:

İnş en kısa zamanda bebişini kucağına alırsın cnm moralini bozma sakın:KK60:

yaşlarımız yakın siz kaç yıldır evlisiniz ne zamandır istiyorsunuz :kahve:

oo süper sizinlede yaşıtız inş eşiniz yurtdışına gimeden bebiş olur ama hamilelikte de yalnız olacaksınız o dönemde eşinizle olmak güzel olurdu hayırlısıyla olsun inş :KK15:

yaa aynı ben. :KK45:2 aydır yumurtlama günlerini falan dikkat ediyor musunuz?

canım inş birlikte hamiş oluruz inş. :KK60: Aynı yaştayızz yaşasınnnn:KK76::KK76:

neden olmasın :KK48::KK48: daha yaşınız 27 bir ikiz bir tek olur 3 tane bebek :KK46::KK46::KK46:

aynen ahh bu koca kafalarımız :KK11:

yaa regl günümüz bile aynı bende dün oldum:KK76::KK76: 7 gün gecikme üzerine :KK14::KK14:

:KK48::KK48::KK48::KK48:
benimde gülmem geliyor kızlar ben yalnız olduğumu düşünüyordum demek ki varmış biz kadınların içinde dayanamıyom gülüyom bende :rolleyes::rolleyes:

ilk defa duyuyorum teşekkürler cnm :KK9:

ayy masum yavrum benim :KK36::KK36: folicplus kullanıyorum ben cnm :anne:

hiii çoook geçmiş olsunnnn :hasta::hasta::hasta::hasta:

Kızlar gün boyu çok yoğundum ne çok yazışmışsınız canım çıktı okuyuncaya kadar :KK17::KK17::skandal::skandal::skandal::skandal:

Çoook alıntılı oldu ama daha alıntı yapamadıklarım var hepsini okudum bir yoruldum anlatamam şaşı oldum sanırım :KK45::KK45::KK45:
Allahım oku oku bitmiyo :KK70:
Bi cevap verdiğin kişilerin yorumunu bi senin yazdığn yorumu okuyorum:-)bana yazdığına cvp vereyim. Bebek olmayınca klomen veriyo ve klomen ilacı beş gün kullandıktan sonra yumurtaların büyümeye başlıyo iki güne bi kontrole gidiyosun büyüdüğü zaman çatlatma iğnesi veriyo iğneyi vurunduktan sonra çalışma başlasınnnn :))) benim beş yumoşum vardı üçü gelişmiş inşallah tutmuşturrrrrrrrr

ayyy canım ya ne güzel dualar bunlar allah razı olsun :KK19:
allahım inşallah tez zamanda yuvanızı yavrularınızla şenlendirmeyi nasip etsin :dua:
Yarın yeniden kan vercm inşallah güzel haber alırım kendimden umudu kestim Allaha bıraktım inşallah vaktim gelmiştir . Yarın burda bol boş hamişlik msjları alırız inşallah

Allahım oku oku bitmiyo :KK70:
Bi cevap verdiğin kişilerin yorumunu bi senin yazdığn yorumu okuyorum:-)bana yazdığına cvp vereyim. Bebek olmayınca klomen veriyo ve klomen ilacı beş gün kullandıktan sonra yumurtaların büyümeye başlıyo iki güne bi kontrole gidiyosun büyüdüğü zaman çatlatma iğnesi veriyo iğneyi vurunduktan sonra çalışma başlasınnnn :))) benim beş yumoşum vardı üçü gelişmiş inşallah tutmuşturrrrrrrrr

tahmin edebiliyorum yaz yaz bende bitiremedim :confused::KK48::KK48::KK48:

çok yazmıştınız bunu yapmaya mecburdum affedinnn:olamaz:

bende iki kez kum döktüm canım gerçekten çok zor insan kitlenip kalıyor iki büklüm doktora gitmiştim serumla kendime gelmiştim allahım hiç birimize bi daha yaşatmasın çok zor gerçekten
Serumu yiyince bir saat rahattım sonra hadi bidaha. Ramazanda çok susuz kalmışım ben ne sahurda ne iftarda su içmezdim iki yudum suyla niyetlenir iki yudum suyla orucumu açardım. İki hafta oruç tutamamıştım :( Amin Allah kimseye yaşatmasın neren ağrısa canın orda

Koy kız çekmeceye. O sana bakıyo sen ona bakıyosun heralde :))) bakma unutmazsın yoksa hep aklnda olur kaldır koy bir yere. Uykuda uyuyamazsın sen varya
Nasıl uyuyacağım zaten onu düşünüyorum bi yandan da hemen uyuyum da sabah olsun test yapayım diye düşünüyorum :KK50:

Yarın yeniden kan vercm inşallah güzel haber alırım kendimden umudu kestim Allaha bıraktım inşallah vaktim gelmiştir . Yarın burda bol boş hamişlik msjları alırız inşallah
niye kendinden umudu kesiyorsun ki canım ya herşeyin vakti zamanı var rabbimin vardır bi bildiği eminim en hayırlı zamanda nasip edecek sana
inşallah zamanı gelmiştir de rabbim yüzünü güldürsün

Catlatma igneliri o ise yariyor demek zor mu bu surecler ? ZK_ASK ZK_ASK canim bu defa da alinti yapamadim :D
Telden yazmak cok zor neden kk program yapmamis acaba

Kizlar size cok komik bir sey anlatmak istiyorum :D
Dun regl oldugumdan beri esime pskolojik baski yapiyorum saka ile karisik ke dini hazirla calismalara baslayacagiz pekmez findik macun ne bulursan vs diye :oops:
Biraznonce mutfaga gittim dolaptan bardak aldim su iciyorum kafami bir cevirdim tezgahin uzerinde pekmez dolu kap yariya inmis bir gulme aldi beni o an suyu puskurttum Allah im cok sirin yaaa gulmekten karnima agrilar girdi ya:KK70:

Kizlar size cok komik bir sey anlatmak istiyorum :KK70:
Dun regl oldugumdan beri esime pskolojik baski yapiyorum saka ile karisik ke dini hazirla calismalara baslayacagiz pekmez findik macun ne bulursan vs diye :oops:
Biraznonce mutfaga gittim dolaptan bardak aldim su iciyorum kafami bir cevirdim tezgahin uzerinde pekmez dolu kap yariya inmis bir gulme aldi beni o an suyu puskurttum Allah im cok sirin yaaa gulmekten karnima agrilar girdi ya:KK70:
Haha valla adamlari ne hale getirdik bebis icin yemeleri ayri bilgilenmeleri ayri benimki de bende nolsa bak bunlar hamile olunca oluyomus diye beynimi yiyo:KK48:

Back
X