- 3 Kasım 2016
- 144
- 288
- 23
- 34
Grup ismini dayanamayanlar olarak degistirmeliyiz bende yarin kan testinemi gitsem diyodum kendi kendimeKızlaaaaarrrrrrrrr dayanamadım şuan yaptım testiii ve silik çizgi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Grup ismini dayanamayanlar olarak degistirmeliyiz bende yarin kan testinemi gitsem diyodum kendi kendimeKızlaaaaarrrrrrrrr dayanamadım şuan yaptım testiii ve silik çizgi
Bi tane kız olmasinmi ablası abilerinin yanınaSennki buyuk cesaret 2 oglanin ustune 3. Helal sana ya masallah
Amin bitanm aminçok teşekkür ederim tatlım amin
rabbim sana da tez zamanda anneliği tattırsın evine şenlik huzur versin inşallah
Ben test yapcgm gun gece kalkip kalkip saate bakydm ilk zamanlar sabah olmamisti sonra negatiflere alisinca rahat rahat uyuyodmNasıl uyuyacağım zaten onu düşünüyorum bi yandan da hemen uyuyum da sabah olsun test yapayım diye düşünüyorum![]()
Olsun canm masallah insallah kiz olur bnm ablaminda iki oglu var suan oda hamile ama o spiralle kaldi yanlislikla ve oda erkkBi tane kız olmasinmi ablası abilerinin yanına![]()
Canm bn basladim bu gun ikinci gunu adetin yedim bugun ama bazilari kist yapiyor yazmis korktm birazda tam 10 gunmu yiyimEvet adet başlayınca öğlen akşam 3-4 tane
Korma cnm bence belirsizlikten iyidir git sen hem bebis varsa bugun gormezsen haftaya gorursunnn :)Tesekkur ederim bende giderim keseyi goremezsem diye korktum
Ins cnm ons bebis gelir inssBilmiyorumki canim calismiyorumda ay basindan beri evden pek cikmiyorum ayaklarim cok usur corap patik ne varsa giyerim kolayda isinmiyo insallah gelmez kirmizilar ya![]()
Ons cnm incYok adet günüme var canım da kan pihtilasmasi var bende erken öğrenmek için ama ne biliyim ışte. Kan vermekten hoşlanmıyorum aslında damarlarımi çok zor buluyorlar
Ayy çok hoş inşallah aynı heves aynı destekle devam ederler. Benim esimde hevesle özel alışveriş yapmıştı kendine neler olduğunu yazmayın hamileler var siz tahmin edin :))
Yaaaa cokkk guzellll cok sevindmmmmKızlaaaaarrrrrrrrr dayanamadım şuan yaptım testiii ve silik çizgi
Canlar son 1 saattir sol kasigim batıyor gibi oluyor iğne saplanir gibi anlatamadim tam ama yumurtlama zamanlarimdayim sanirim ondan ayy dün iliski olmustu insaAllah tutar hayırlısyla
Sık yazmıyorum biraz kafam dagilsin diye ama takipteyim sizleri![]()
Su adet oldugumda listenin sonuna dusuyrm ya coook uzun geliyo zaman ya bekle bekle dur Insallah bu liste hep hamis dolar kompleeeeeBATLAR
S selifor 8 Ocak
@EceCigdem 21 Aralık
@Artemiss_ 21 Aralık
@Aylini1981 21 Aralık
@tomrs 22 Aralık
E Evkusu5 22 Aralık
@zyekici 24 Aralık
@Sessiz melegim 24 Aralık
@grapher 24 Aralık
@Zanamm174 25 Aralık
@kalplerasi 25 Aralık
@ayllllliiiin35 26 Aralık
@Babies16 26 Aralık
@eflasun 26 Aralık
@yanne 26 Aralık
@ROSE-MOON 27 Aralık
@tugken 27 Aralık
@Zehra ungrms 27 Aralık
@Miyequape 27 Aralık
@ayca152012 28 Aralık
@Asimisa 28 Aralık
@Umutlukartalice 28 Aralık
@baby baby 29 Aralık
@Themarginal 29 Aralık
michie 30 Aralık
@neseliii34 30 Aralık
@Ozlmugr 30 Aralık
@friendlyfriendly 31 Aralık
@Pariskizim 31 Aralık
BarSer 31 Aralık
@Biravucmutluluk46 31 Aralık
@2miracles 1 Ocak
@beste09 1 Ocak
@cadolosum 3 Ocak
@hafsa nil 4 Ocak
@yelsem 4 Ocak
@asya061106 5 Ocak
@Cennet irmagi 7 Ocak
@Frida1kahlo 10 Ocak
@kubito 12 Ocak
@ezott 12 Ocak
@aysnrkrks 13 Ocak
@bebegim-gel 13 Ocak
@aybkmst 13 Ocak
@slvlovehmt 14 Ocak
Nisaberatim 16 Ocak
@okeanoss00 18 Ocak
@gzdy 24 Ocak
HAMİLELER
@Dontsay KIZ
@Sup3risi ERKEK
@madame wuu
@Frkzhd
@Gunayfur
@Misk-i amber
@onurumbenim KIZ
@lucccck KIZ
@er_sev
@angelina 34
@ladys_girl
@coffee84 ERKEK
@Bekayyy ERKEK
@Zuzu minnos
@Beklenencanim
@Tombikstugba
@Meyvelipasta1
@TuruncuHayal
@smy11
@Morenam KIZ
@snesrn
@Esraerol
@busraturkmen
@Princess91 ERKEK
@melo11
@zuhrealam
@Lovepinkbm
@tontis76
@cgdmkrks ERKEK
@Sb12345
@sevilan
Mina sevde
@Mangetsu
@Burcu251
@seydarella
@ervil
@Nonipo
@ummulurve
@yesilbalon
@nothinggg
@melegini_bekliyor
@bulut29
@ALYALAL
Krizantem cicegi
@tugceavhn
@Pembegelin01
@Mrvmdpl
@Senur94
meyis pelin
@Missyiru
@Balcicekk33 İKİZ
gri penguen
@ferishhh
@bebem88
@nazlieylul
@elmol
@sensiz__asla123
@Prenseslale
@xecexeza
@siyahinci021
@fly0513
@Mrsbicak
@Tugceilker
F fatmaelifnur
Ayla ak
@derya6129
@Ceylin04
@Selinisko
@zeran
serhalask ERKEK
@bote86
@Aschil07
biraqedere
Ruken Akrep
@Aynur5656
@lale_cik
@Popliteal
@melegim05
@OguzGencay
la rosa
@bitanecikk
@fatmasecret19
mavs 24
@hande234
yb13
K Kevser k
@Lovelymom
@fatossey
@Rabiak
SUU
Cadiilknur
Ezmu0810
Kombim
midwife09![]()
Ne yiyon tatlim bana da soylermisin bende yiyeyim reglimin 2.gunu guclenmeliyim
Bizim burda hatunun tarifi var kuru incir yumurtlmk icin cnm adetin 2. Gunu gunde 4 tane falan yiyorum bnde basladim bi 10 gun suyu kist yapabiliyms buyutup catlatmiyomus o yuzdn sadece kuru incir aldm yiyorum bi 10 gun yicm yumurtalari olgunlastryor insallah bu ay tutar sende dene cnmNe yiyon tatlim bana da soylermisin bende yiyeyim reglimin 2.gunu guclenmeliyim![]()
Esimede keci boynuzu aldim onu parcalara bolup kaynatip demlendiriyosun sabsh aksam 1 cay bardagi icircm onada kaynak saglam hem o herseye iyi geliymus anlatabildm mi :)))Ne yiyon tatlim bana da soylermisin bende yiyeyim reglimin 2.gunu guclenmeliyim![]()
teşekkür ederim canım
Bizim burda hatunun tarifi var kuru incir yumurtlmk icin cnm adetin 2. Gunu gunde 4 tane falan yiyorum bnde basladim bi 10 gun suyu kist yapabiliyms buyutup catlatmiyomus o yuzdn sadece kuru incir aldm yiyorum bi 10 gun yicm yumurtalari olgunlastryor insallah bu ay tutar sende dene cnm
Bizim burda hatunun tarifi var kuru incir yumurtlmk icin cnm adetin 2. Gunu gunde 4 tane falan yiyorum bnde basladim bi 10 gun suyu kist yapabiliyms buyutup catlatmiyomus o yuzdn sadece kuru incir aldm yiyorum bi 10 gun yicm yumurtalari olgunlastryor insallah bu ay tutar sende dene cnm
Esimede keci boynuzu aldim onu parcalara bolup kaynatip demlendiriyosun sabsh aksam 1 cay bardagi icircm onada kaynak saglam hem o herseye iyi geliymus anlatabildm mi :)))
Vallahi bnmkinin yuzu guldu bisey degil olan bize olck tobe tobeAaa bir arastirayim bende yapayim tam gunumdeyim ins faydasi olur cmm.. cok tesekkur ederim.
Keciboynuzimda var ben de yapayim ben guclenirken oda guclensin dimi ama![]()