2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Hala bir işaret yok hafif sancı dışında normalde lekenlenme olurdu akıntı gibi.Heyecandanmı regl olucağımdanmı karnım ağrıyo ayırt edemiyorum artık.Başımda tuttu.Eşimde beni üzmemek için sormuyor hiç.Karnım ağrıyo biraz dedim gününmü dedi bakmıyorum artık yaa dedim takıyorum kafaya diye :)))))))))
Ama işteee süpriz olsun istiyorum ona ondannn Rabbimmm sen bizlere de nasip et kucaklarımızı boş bırakma Aminnnnn

Catlatma igneliri o ise yariyor demek zor mu bu surecler ? ZK_ASK ZK_ASK canim bu defa da alinti yapamadim :KK70:
Telden yazmak cok zor neden kk program yapmamis acaba

Dün ben google play'den indirdim kadınlar kulübü diye bişey vardı. Sadece ana sayfayı gösteriyo. Ben napim ana sayfayı :)) geri kaldırdım. Aynen takip zor oluyo hele ki burası bu kadar aktifken. Geçen ay sadece klomen kullandım. Doktora gününde gitmedim ve sonradan gittiğimde çatlamış dedi iğne vurunmadım yani ilk ay. Sonra bebiş olmadı ama tam günümde geldi adetim. Düzenli yumurtlayınca. Bende pko var iki ayda bir adet olurum gününde gelmesi bile benim için büyük nimet. Buda ikinci ayım. Çatlatma iğnesi ilkim. Tutmadı galiba bilmiyorum. Geçen ayda adetten bir hafta önce göğsüm ağrımıştı. Şimdi de bir hafta var göğüs ağrım başladı dün. Bakalım neler olacak. İlk iğnem falan ama bu ayda olmazsa bırakcam iğneyi hapı vs. Oluruna bırakcam bi kaç ay. Sonra zaten rahim filmi. Tüplere baktırmak lazım. Doktor bu ay istemişti filmi ama ben korktum erteledim biraz... Hayırlısı tatlım. İnşallah sen iğneye ilaca muhtaç olmadan bu duyguları yaşamadan hamile kalırsın :dua:

Güzel yorumlarınızı kaynasmanizi paylasimlarinizi okuyunca öyle mutlu oluyorum ki sizlere daha çok içim isiniyor ve seviyorum:KK200::halay:
Bu sayfa o kadar bana iyi geldiki anlatamm bi cok arkadasim ve destekcim oldu cunku hep tek basimaydm acabalarla ve icime ata ata gidiyordu hersey simdi daha cok rahatim hepinizi sevyrm ve sizdn gelen guzel haberlere kndm gibi sevnyrm insallah sendende guzel hberler aliriz bitanm bnm ya insallah

Dün ben google play'den indirdim kadınlar kulübü diye bişey vardı. Sadece ana sayfayı gösteriyo. Ben napim ana sayfayı :)) geri kaldırdım. Aynen takip zor oluyo hele ki burası bu kadar aktifken. Geçen ay sadece klomen kullandım. Doktora gününde gitmedim ve sonradan gittiğimde çatlamış dedi iğne vurunmadım yani ilk ay. Sonra bebiş olmadı ama tam günümde geldi adetim. Düzenli yumurtlayınca. Bende pko var iki ayda bir adet olurum gününde gelmesi bile benim için büyük nimet. Buda ikinci ayım. Çatlatma iğnesi ilkim. Tutmadı galiba bilmiyorum. Geçen ayda adetten bir hafta önce göğsüm ağrımıştı. Şimdi de bir hafta var göğüs ağrım başladı dün. Bakalım neler olacak. İlk iğnem falan ama bu ayda olmazsa bırakcam iğneyi hapı vs. Oluruna bırakcam bi kaç ay. Sonra zaten rahim filmi. Tüplere baktırmak lazım. Doktor bu ay istemişti filmi ama ben korktum erteledim biraz... Hayırlısı tatlım. İnşallah sen iğneye ilaca muhtaç olmadan bu duyguları yaşamadan hamile kalırsın :dua:
Cnm bn ordan giriyorum sadece anasayfa degil kenarda cizgiler varya oraya tikla forumlar cikiyor ona gir giris yap yaziyr bnde google playden indrdm kenardan gir forumlara orda giris yap daha kolay kullnimi

Kizlar size cok komik bir sey anlatmak istiyorum :KK70:
Dun regl oldugumdan beri esime pskolojik baski yapiyorum saka ile karisik ke dini hazirla calismalara baslayacagiz pekmez findik macun ne bulursan vs diye :oops:
Biraznonce mutfaga gittim dolaptan bardak aldim su iciyorum kafami bir cevirdim tezgahin uzerinde pekmez dolu kap yariya inmis bir gulme aldi beni o an suyu puskurttum Allah im cok sirin yaaa gulmekten karnima agrilar girdi ya:KK70:
Ayy o bizden de hevesli çıktı :KK48: bende eşime keçiboynuzunu kaynatıp suyunu içiriyodum aç karnına. Geçen gün kahvaltıya oturduk gelmiş diyo ki hani bugun yok mu :)) yemeğini ye sonra içersin dedim :)) manyak bunlar

Canım geçmiş olsun. O enfeksiyon benim korkulu Rüyam. Ayaklarına dikkat et yalın ayak gezme sakın üşütme kendini. Mutlaka geçmesi gerekiyor gebeliği engelliyomuş spermleri öldürüyor vs diye okudum aklım çıktı. Doktor vajinal fitil vermişti ama pek geçmedi. Yine nette okudum bitkisel şeylere önem verdiğimden. Bi pet şişeye sıcak su koy sıcak suya bi kaç kaşık karbonat koy çalkala onuda tuvalete koy dursun. Onunla yıka kendini. Çok iyi geliyo. Bide peçete kağıt havlu, tuvalet kağıdı vs falan sakın kullanma. Ben bunları yaptım bu ay. Bakalım nolacak. Bide iç çamaşırını sık sık değiştir. Kadın açık yara gibi herşeyi kapıyo
Canim sagol bilgilerin icin bende ilk evlendigimde 1 defa olmustum. O gunden beri dahada dikkat ederim %100 pamuk ic camasiri alirim hergun degistiririm. Su an sirkeli suyla yikiyorum ama yarin karbonatli suyu yapayim. Tuvalet kagidi kullanma demissin canim ama enf olmamasi icin vajina kesinlikle islak kalmamali diyolar o yuzden ben her defasinda silerim ne kullanayim o zaman kurulamak icin? evet enf spermi olduruyor. En azindan bu ay gecsin enfeksiyon diyorum.

Cnm bn ordan giriyorum sadece anasayfa degil kenarda cizgiler varya oraya tikla forumlar cikiyor ona gir giris yap yaziyr bnde google playden indrdm kenardan gir forumlara orda giris yap daha kolay kullnimi
Hıııı o çizgiye tıkladığmda ben gormedim giriş yap kısmınııı. Hemen indiriyorum tatlım tişikkirlir :))

Kızlar az once acilden geldim benim idrar enfeksiyonum cok artti kan gelince gittik acile. Dr cok agir enf geciriyosun lökosit 25 cikmis ayrica kumda dokuyosun dedi. Idrarimi yaparken agliyodum bugun. Verecegim antibiyotik gebeysen zararli ama kullanmazsanda bobreklerine sicrar dedi. Mecbur kullanicam cok acım var. Bide adet gecikmeden yani varligi henuz belli olmayan gebelikte yapilan kullanilan seyler zararli degildir yaziyo nette. Sizce napayim? Bat 31Aralik.
Geçmiş olsun canım benim tez vakitte şifa versin Rabbim

Canim sagol bilgilerin icin bende ilk evlendigimde 1 defa olmustum. O gunden beri dahada dikkat ederim %100 pamuk ic camasiri alirim hergun degistiririm. Su an sirkeli suyla yikiyorum ama yarin karbonatli suyu yapayim. Tuvalet kagidi kullanma demissin canim ama enf olmamasi icin vajina kesinlikle islak kalmamali diyolar o yuzden ben her defasinda silerim ne kullanayim o zaman kurulamak icin? evet enf spermi olduruyor. En azindan bu ay gecsin enfeksiyon diyorum.
Canım çaput kullan. Eski atletleri kes böl bişy yap. İlişkiden sonra tuvalet kağıdıyla silme ben tuvalet kağıdını tıkıp yatıyodum burda hamile arkadas önerdi sagolsun atleti kestim parca parca. Onu tıkayıp uyuyorum napim. Yumurtlama dönemi böyle geçiyo. Allah şifanı versin inşallah kurtulursun.

Kizlar 2 gundur kasiklarimda huzursuz bi agri oluyo ara ara ya sanciyla agri arasi bazende batma halinde reglime 10 gun var erkenmi gelcek nolcak moralim bozuk cok da durgunum esim de diyo durgun keyifsizsin diye gunduz ne keyifliydim halbuki :KK43:
onlardan bende de var aksamlari iki buklum geziyorm elektrik batmasi gbi sanki

Canım çaput kullan. Eski atletleri kes böl bişy yap. İlişkiden sonra tuvalet kağıdıyla silme ben tuvalet kağıdını tıkıp yatıyodum burda hamile arkadas önerdi sagolsun atleti kestim parca parca. Onu tıkayıp uyuyorum napim. Yumurtlama dönemi böyle geçiyo. Allah şifanı versin inşallah kurtulursun.
Amin canim cok tesekkur ederim tamam canim bez parcasi kullanayim keseyimde bari.

Doktor diyo ki bi kadın 10 tane doğum yapsın ama bi kum dökmesin diyo. Gerçekten öyle. İki kez kum döktüm biri taşlıydı. Hayatmda görüp görebileceğim en beter günleri yaşadım. Kaç kez hastanelik oldum yürüyemiyodum merdivenleri emekleyerek iniyodum arabaya binene kadar. Arabada hastaneye giderken hafif tümseklerden geçince araba çok hafif sallanınca resmen ağlıyodum. Bi yandan midem bulanıyodu çıkarıyodum eriyip bitmiştim Allahım hatrladım da tüylerim ürperdi biri şu böbreği bıçakla deşsin çıkarsın diye ağlıyodum ayyy inşallah sıçramaz bol bol su iç. Ben maydanoz suyu içmiştim ama o gebelik varsa düşürüyo sen içme dikkat et yarın kan ver baktın bebek yoksa ne bulursan yap kurtul enfeksiyondan
Ayni anlattigin gibi afedersin idrarimi yaparken agzimi kapatarak bagiriyorum komsular duymasin diye dizlerimi yumrukluyorum acidan cok ilerlemis benim. Bat 31 aralik 10 gun var. Persembe urolojiden randevu aldim bata 8 gun kalmis olacak o gun kan vericem ama cikmayabilir kanda hcg erken olucak daha. O gune kadar mecbur antibiyotik kullanicam. O gun tekrar idrar vericem lokosit dusmus olur insallah.

Back
X