2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bu sayfa o kadar bana iyi geldiki anlatamm bi cok arkadasim ve destekcim oldu cunku hep tek basimaydm acabalarla ve icime ata ata gidiyordu hersey simdi daha cok rahatim hepinizi sevyrm ve sizdn gelen guzel haberlere kndm gibi sevnyrm insallah sendende guzel hberler aliriz bitanm bnm ya insallah
Benim icinde öyle canim gerçekten esimden baska konusabildigim kimsem yok bebek konusu olsun baska konular olsun sizler iyi ki varsınız hayırlısıyla hamis haberlerimizi vericez kalanlar olarak canım daha 2.lerin planini yapıcaz Allahın izniyle sene gecicek 2.icin ugraslarimizi anlaticaz hayali bile güzel kopmak istemiyorum sizlerden ömrüm yettigince:KK200:

Hala bir işaret yok hafif sancı dışında normalde lekenlenme olurdu akıntı gibi.Heyecandanmı regl olucağımdanmı karnım ağrıyo ayırt edemiyorum artık.Başımda tuttu.Eşimde beni üzmemek için sormuyor hiç.Karnım ağrıyo biraz dedim gününmü dedi bakmıyorum artık yaa dedim takıyorum kafaya diye :)))))))))
Ama işteee süpriz olsun istiyorum ona ondannn Rabbimmm sen bizlere de nasip et kucaklarımızı boş bırakma Aminnnnn
InsAllah canim supriz yapmak nasip olur sana...

Hep aklmzdasın canım dualarımdasın. Strese girmemen çok önemli tabi kendine uğraşlar bul benim gibi evde kafayı yeme :))
Bakma ne kadar girmesemde durup kafami verince acabalar sarıyor beynimi bu ay olucakmi gelicekmi falan birde ev ayrilmasi düşüncesi kafamda esimin ailesiyle oturuyoruz önce hayirlisiyla bir ayrilsak memurluga kaldi isimiz tercihler ciksada hayırlısıyla bir yer tutsa suan kafami daha cok bu dolduruyor sıkıldım artık dua edin lütfen ayrılalım artık sonrada bebisim gelsin ya da gelsin önce farketmez ama ayrilalimda kendi yuvamda buyutyim bebegimi

Kızlar bişey sorcam ya ben normalde 7 gün adet olurdum şuanda 4.gündeyim ve ilk gün sadece peçeteyle sildiğimde çok azcık pembe leke oluyordu. Sonra 2.ve3.gün normal adet oldum ama bugün hiçbişey yok. Neden olabilir acaba ilk defa böyle bişey başıma geliyor.

Bakma ne kadar girmesemde durup kafami verince acabalar sarıyor beynimi bu ay olucakmi gelicekmi falan birde ev ayrilmasi düşüncesi kafamda esimin ailesiyle oturuyoruz önce hayirlisiyla bir ayrilsak memurluga kaldi isimiz tercihler ciksada hayırlısıyla bir yer tutsa suan kafami daha cok bu dolduruyor sıkıldım artık dua edin lütfen ayrılalım artık sonrada bebisim gelsin ya da gelsin önce farketmez ama ayrilalimda kendi yuvamda buyutyim bebegimi

Morsevdam üzme kendini. Bilirim birlik yaşamak çok zor bende kv kp ile beraber yaşıyorum. Her ne kadar iyi insanlar olsalarda insan yapamıyor. Kendi düzeni olsun istiyor. Rabbim yardımcınız olsun . İnşallah tez zamanda ayrı eve çıkarsınız . Eşine de inşallah güzel bir yer çıkar.

Canlar birde bogazim iltihap olmus sanırım basima agri yapıyor yutkunurken acıyor halsizim nane limon ictm baska ne iyi gelir:KK37:

Maalesef yok canım. 20 yumurtam toplandı, bir sürü embriyomuz oldu ama Allah izin vermedi. Tekrar başlayacağız.
Herkese tavsiyem bir yıl beklemenize rağmen olmadıysa mutlaka tedaviye başlayın. Nasipte yoksa tüp bebekle de olmuyor ama geç kalmamak lazım.
Eşimin testleri normal, geçen ay 25mm yumurtam vardı ama olmuyor işte.

Canlar birde bogazim iltihap olmus sanırım basima agri yapıyor yutkunurken acıyor halsizim nane limon ictm baska ne iyi gelir:KK37:
Canım ben öğretmenim. Hep boğaz şişmesi problemi yaşıyorum. En güzel çare çam balı. Markette satılan ballar kaliteli değildir diye düşünüyordum ama iyi geldi biliyor musun. Şöyle yapıyorum. Şu ünlü bal markası var ya.Çay kaşığıyla üç kaşık falan bal yiyorum ama hemen yutmuyorum, boğazımda bekletiyorum. Tam yatmadan önce de boyunluk takıyorum, yine bir kaşık balı hemen hepsini yutmadan boğazımda bekletiyorum,sabaha hiçbir şeyim kalmıyor :)

Gecmisolsun canim tuzlu suyla gargara yapabilirsin, balı bogazinda bekletip yiyebilirsin insallah antibiyotik kullanmana gerek kalmadan gecer dikkat et kendine.

Maalesef yok canım. 20 yumurtam toplandı, bir sürü embriyomuz oldu ama Allah izin vermedi. Tekrar başlayacağız.
Herkese tavsiyem bir yıl beklemenize rağmen olmadıysa mutlaka tedaviye başlayın. Nasipte yoksa tüp bebekle de olmuyor ama geç kalmamak lazım.
Eşimin testleri normal, geçen ay 25mm yumurtam vardı ama olmuyor işte.
Yasadiklarini sen biliyosun cok zor dile kolay.. Bizi neler bekliyor bilmiyorum 4 bebegimi kaybettim 5.olsun diye gozune bakiyorum. Su anki derdim hamile kalabilmek sonra ikiye katladimi deger sonra kese sonra kalp atisi.. Ben hepsinde kalp atisina kadar gelebildim. Ve saglikli olmayacaksa benim yalvarmalarima bakma Allahim diye agliyorum.. Insallah saglikli bi bebege tez zamanda hamile kalirsin canim.

Back
X