- 2 Mart 2011
- 649
- 947
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gene çoklu alıntı sabah sabah :) yumurtlama dönemindeyken ilişkiden sonra hemen kalkıp duşa girersen olmaz doktor en az bir saat yat sakın su değdirme diyo. Amaaan gelen gelecek olduktan sonra hortumda tutsak gene tutar bizmkide umuttGunaydinnn hatunlarrr
aminn cnm Allah razi olsun. Hepimiz sorunsuz hamis olalim ins . Bu arada ben o uygulamayi kullaniyorum sol ustte xizgi var 3 lu ona tiklayip foruma giris yap oradan daha kolay giriliyor. Ancak benim kk dan beklentimi karsiliyor dersem yalan olur zor telden
Aynen ya cok sevimliler ama masum masum ne diyprsak yapiyorlar caba sarf etmeleri o sorumlulugu kendilerinde gormeleri beni cok mutlu oluyor boyle olunca olumsuzluk bile olsa insan atlatabilir cunku paylasacagi koskocaman sevdigi adam var
bende hep tuvalet kagidi kullaniyorum hemde kokulubende mi oyle yapsam. Kizlar iliskiden sonra o sekilde durmak beni cok rahatsiz ediyor zar zor 5 dk durabiliyorum
inss canim ins.
Ben 20 li yaslarda oyleydim simdi ise 4 gunun 1. Gunu azicik 2. Ve 3. Yogun 4 gun az 5 ve 6. Gun kendini belli edecek kadar bence zamanla degisiyor![]()
Idrarini geceden sabaha tutarak yaptin dimi canim? inan saskinim ama bence degerin cokcok kucuk daha o yuzden belirgin bi koyulukta artis beklememeliyiz. Cuma sabah testi tekrarla bence.Kızlar durum iyi değil, dün yaptğm testin marka olarak aynısı, ancak silikleşmiş durumda. dn hemen belirmişti bu sefer 5 dakika sonra çook silik bir çizgi ancak belirdi. gözümle zor görüyorumiyiki kimseye söylemedim, iyi ki doktora gitmedim. ya anlık bir hataydı testteki veya bu da kimyasal gebelik
açıkçası biraz daha belirginleşmesini beklliyorum, çok üzüldüm. ikinci eklediğim fotoğrafta 3tane testte var. en sağdaki dün yaptğm baştaki iki tanesini bu sabah yaptm peşpeşe.
yazık uyku bile tutmamıştı beni
sizde durum nasıl nasıl kızlaryanne E Evkusu5
kalplerasi Eki Görüntüle 1927945 Eki Görüntüle 1927945
Ya her silik çizgi kimyasal olacak diye bi şart mı var ne kadar olumsuz ve karamsarsın. Silik çizgiye hasret okadar insan varken hele bide bende bunların içindeyken. Saatler sonra benmkinde gölge çıktıda havaya uçtum silik bile değil. İğnenin etkisi oldugunu düşündüğüm halde hemde. Beynine olumsuz düşünceler gönderme. Kalk kan ver gel hadi. Ben verdim geliyorum umutsuz umutsuz. Negatifliği kesinleşsn ona göre temizlik yapcam diyorum ya. Sana yazana kadar eve geldim bak sevildiğini bil topla kendiniKızlar durum iyi değil, dün yaptğm testin marka olarak aynısı, ancak silikleşmiş durumda. dn hemen belirmişti bu sefer 5 dakika sonra çook silik bir çizgi ancak belirdi. gözümle zor görüyorumiyiki kimseye söylemedim, iyi ki doktora gitmedim. ya anlık bir hataydı testteki veya bu da kimyasal gebelik
açıkçası biraz daha belirginleşmesini beklliyorum, çok üzüldüm. ikinci eklediğim fotoğrafta 3tane testte var. en sağdaki dün yaptğm baştaki iki tanesini bu sabah yaptm peşpeşe.
yazık uyku bile tutmamıştı beni
sizde durum nasıl nasıl kızlaryanne E Evkusu5
kalplerasi Eki Görüntüle 1927945 Eki Görüntüle 1927945
tabi canım sabah idrarı.Idrarini geceden sabaha tutarak yaptin dimi canim? inan saskinim ama bence degerin cokcok kucuk daha o yuzden belirgin bi koyulukta artis beklememeliyiz. Cuma sabah testi tekrarla bence.
zehra haklısın, desteğin için teşekkürler, daha evvelde de durum bu şekilde şekillendi,başka türlü düşünemiyorum. hastane çok uzak bana. kendi başıma gidemem eşim evde bu aralar. gidebilmem içn ona bahsetmem lazım. çok fazla hevesleniyor sakinleştiremiyorum sonra daha kötü oluyor. bu sebeple hastaneye de gidemiyormYa her silik çizgi kimyasal olacak diye bi şart mı var ne kadar olumsuz ve karamsarsın. Silik çizgiye hasret okadar insan varken hele bide bende bunların içindeyken. Saatler sonra benmkinde gölge çıktıda havaya uçtum silik bile değil. İğnenin etkisi oldugunu düşündüğüm halde hemde. Beynine olumsuz düşünceler gönderme. Kalk kan ver gel hadi. Ben verdim geliyorum umutsuz umutsuz. Negatifliği kesinleşsn ona göre temizlik yapcam diyorum ya. Sana yazana kadar eve geldim bak sevildiğini bil topla kendini
Bu kadar net konusmak icin cok erken canim lutfen iyi ol. Bat ne zaman?tabi canım sabah idrarı.
elimde erken gebelik testinden de var early predictor, ama ziyan etmek istemiyorum o kadar inancım yok.
aynısını kimyasal yaşadğm dönemde de başıma geldi. ben çok şaşırmadım sadece üzüldüm. o zamanda idrar testinde öğrenmiştim, ertesi gün biraz daha silikleşmişti. demekki kimyasalda böyle oluyo. cumartesi sabahını bekliyorm. 1 test daha yaparım davayı kapatmak adına. ama bence beni bekleyen bir şey yok![]()
Canim sonucunu merak ettim insallah pozitiftir?Htckbrysl canım günaydın nasılsın ? ben bu sabah test yaptım ve sana haber vermek istedim.sonuç bu
benim batlar karışık ya. geçen ay 35 gün sürdü ondan önce 26.... ovülasyon erken oldu erken bekliyorum herhalde yılbaşına kadar gelir.takvim 28i diye gösteriyor genelde tutturamasa daBu kadar net konusmak icin cok erken canim lutfen iyi ol. Bat ne zaman?
Tamam olsun gitme adetine kaç gün var seninkide mi düzensiz. İki yada durabilirsen 3 gün sonra testi yenile. Bebek vardır inşallah ve normal bi hamilelik dönemi yaşarsın inşallah. Korku yok dua var tamam mı eşine söyleme ne güzel bak biz varız illa orda olmamız gerekmiyo sonuçta dimi yanındayız. Eşine de yansıtma. İnşallah çok güzel olacak hersey. İnşallah seninledir bebeğin gelmiştirzehra haklısın, desteğin için teşekkürler, daha evvelde de durum bu şekilde şekillendi,başka türlü düşünemiyorum. hastane çok uzak bana. kendi başıma gidemem eşim evde bu aralar. gidebilmem içn ona bahsetmem lazım. çok fazla hevesleniyor sakinleştiremiyorum sonra daha kötü oluyor. bu sebeple hastaneye de gidemiyorm
2 yillik evliyim ama 5 aydir esimle birlikte yasiyoruz :) 2 aydir da deniyoruz henuz olmadi :)
en kısa zamanda olur inş
yaa çok komikkkkk ikiz gebelik için düşündüğüne bakın çok şirin
cevap süper tebrik ediyorum
bebeikte oluşabilecek sıkıntıları birnevi önlüyor nette detayları var cnm
aynı ben de ne diyorsam yaşıyorum
bu gerçek olabilir mi benim d vitaminim çoooooooooooooooooook düşük
kaç yıllık evlisin cnm
benimde
canım yumurtlaman doktor takibinde mi nasıl? Benim doktor hiç böyle bilgiler vermedi. Ben bu ay tam bir deneyeyim olmazsa bir sonraki ay alayım ovulasyon testleri
canım 5 den yüksek olması gerekiyor
netten mi aldın cnm içinden hediyemi çıktı bayılırım hediyelere
süpermiş gebelik testi 5 lira
yaaa çok güzel maşallah hadi gözün aydınnn
canım hayırlısıyla inş hamiş olduğunu öğrenirsinnn
bende yaşıtız 4 yıllık evliyim ya sen? yeni başladık daha doğruusu şimdi adeim biter bitmez başlayacağız
ahh o içgüdü ahhh ben emindim hamiş olmadığımdan stresten geciktiğimden yinede umutlandım önüne geçilmiyor
İnş en kısa zamanda bebişini kucağına alırsın cnm moralini bozma sakın
yaşlarımız yakın siz kaç yıldır evlisiniz ne zamandır istiyorsunuz
oo süper sizinlede yaşıtız inş eşiniz yurtdışına gimeden bebiş olur ama hamilelikte de yalnız olacaksınız o dönemde eşinizle olmak güzel olurdu hayırlısıyla olsun inş
yaa aynı ben.2 aydır yumurtlama günlerini falan dikkat ediyor musunuz?
canım inş birlikte hamiş oluruz inş.Aynı yaştayızz yaşasınnnn
neden olmasındaha yaşınız 27 bir ikiz bir tek olur 3 tane bebek
aynen ahh bu koca kafalarımız
yaa regl günümüz bile aynı bende dün oldum7 gün gecikme üzerine
benimde gülmem geliyor kızlar ben yalnız olduğumu düşünüyordum demek ki varmış biz kadınların içinde dayanamıyom gülüyom bende
ilk defa duyuyorum teşekkürler cnm
ayy masum yavrum benimfolicplus kullanıyorum ben cnm
hiii çoook geçmiş olsunnnn
Kızlar gün boyu çok yoğundum ne çok yazışmışsınız canım çıktı okuyuncaya kadar
Çoook alıntılı oldu ama daha alıntı yapamadıklarım var hepsini okudum bir yoruldum anlatamam şaşı oldum sanırım![]()
Anladim canim diger test yapacagin gunu sabirla umutla bekliyelim insallah iyi olurbenim batlar karışık ya. geçen ay 35 gün sürdü ondan önce 26.... ovülasyon erken oldu erken bekliyorum herhalde yılbaşına kadar gelir.takvim 28i diye gösteriyor genelde tutturamasa da
Sen mi ben miacaba neden çok merak ediyorum bunuda belirti olarak saymak istemiyorum.Artık negatif görmekten negatif düşünür oldum yani umutsuz bir şekilde bekleyip görücem.olursa süpriz olur inşlh
evet canım eczaneden alabilirsinEczaneden mi alabilirim canim kusurabakma ilk defa duydum?
amin canım çok teşekkür ederimYaKaMoZz-z dogum gunun kutlu olsun, hic unutamaycgn guzel bir dogum gunu olsn insallah
İki gün öncede verdimya dün bi heyecanla gittm yanlışlık olduğunu öğrenene kadar çatlamak üzereydim şimdi kanı vermeye bile gtmycektim yatak sıcacık tatlı geldi. Neyse dedm kızlarla öyle anlaşmıştık dedim valla kalktö gittm demin geldim sonuç bugun çıkarsa haber verecek diğer hemşire numaramı aldı sağolsun. Kendimi olumsuz sonuç almış gibi hissediyorum hayırlısı olsun canımZK_ASK gunaydin canim test vermissin heyecanlandim sonuc yarin mi cikacak? mutlu haberle gel insallah..
çok teşekkür ederim canım
Canim dur sonuc cikmadan ne bu karamsarlik. insallah telefonun o pozitif degerle çalarda burda bayram ederiz.İki gün öncede verdimya dün bi heyecanla gittm yanlışlık olduğunu öğrenene kadar çatlamak üzereydim şimdi kanı vermeye bile gtmycektim yatak sıcacık tatlı geldi. Neyse dedm kızlarla öyle anlaşmıştık dedim valla kalktö gittm demin geldim sonuç bugun çıkarsa haber verecek diğer hemşire numaramı aldı sağolsun. Kendimi olumsuz sonuç almış gibi hissediyorum hayırlısı olsun canım