- 25 Ocak 2017
- 339
- 796
- 18
- 35
Benim 5. Hafta 6. Hafta full ağrı vardı, hatta 5. Hafta karnım ağrıdıkça tuvalete koşuyordum bi şey mi oldu diye sürekli peçeteyle kontrol vardı yani, şıp diye de geçmiyor yani hamilelik boyunca olacak ama şiddeti azaldı geçen gün markete gittik eşimle bildiğin regl sancısı gibi bi ağrı hissettim birden düşün 4 ayım bitmiş güya:) içini ferah tut her şey güzel olacak inş
Zuzuuu kan vermedin miii?? Bide ağrıyı kafana çok takma beni geçen hafta ağlattı o ağrılar şimdi hafif adet sancısı gbi oluyo bi kaç saniye sonra geçiyo şu donem yorma kendini. Hem bebişten haberimiz yokken yaptığımız şeyler zarar vermiyo ona. Buda bize en büyük hediye :)
sagolun kizlarrr ya yataktan cikamadim hala ....yumurtaliklarimi usutmusumdue agriyor yada adet oncesi gibi cok panik oldum ruyalarima girdi ...keske bise olmasinda ben her agriyi cskerim hic sknti degil nasil bi duyguymus buuu.....gozler doluyor yazarken bile...bu sefer tutunsunn nolurrr hepimizinkine saglik versin Allah ...
Bende wcdeyim vala pecete kontrol surekli ...sali gunune randevu alicam ozele de gidyimde icim rahat olsun..
Zehra degerim 321.90 kuzum sksk gittim dun minnak bi keseyi zorla gordu iyiydi hersey cok sukur ..bakalim tekrar gidince nasil olucak degrrinde gunune gore guzel dedi ...Allahm hayrlisini versin