• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Gunaydin canlarr:KK200::KK200:

fatmasecret19 fatmasecret19 cnm bana gorede bugunki testin daha koyu gözüktü ve mantıken dediğin gibi siliklesmesi lazımdı. İnsAllah bebeğin habercisidir:dua::dua::dua:
İnş canım küretajdan sonra insan güzel haberi yeniden almak için çok sabırsız oluyor

Günaydın kızlar
fatmasecret19 fatmasecret19 canım bence hamilesin inşaallah git gide koyulaşır çift çizgin
yanne yanne bi iki güne test yapsana merakta kaldık iyice
Yalnizkus05 Yalnizkus05 hadi bakalım sendende bekliyorum güzel haberler
İnş canım sabırsızlanıyorum elimde değil diğerini de erken öğrenmiştim bu sefer bir de pıhtılaşmaya karşı ilaç da verebilirim demişti doktorum bakalım

canım sorma bende sabah 4 de uyandım tüm ağrılara rağmen adet olmayışıma cok şaşırdım.
Ay ne bilim bak okadar gebe kaldım. böyle bişey olmadı. umut dünyası ama sanki kendi kendimi heveslendiriyorum gibi geliyor.
sher33 sher33 canım zaten zor dayanırım ben sabah az kalsın hasteneye gidiyordum kanda baktırmak için. Hatta gittim hastane kapısından döndüm. kızım gaza getirme kendini diyerek söylene söylene işe geldim...
Kız o kadar gitmişsin bi kan vereydin yaa neyse bekleyelim canım sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle olsun

Son 2 gün :KK45: hem hiç umudum yok hem ah olabilir mi ki diyorum görücez bakalım :KK51:
yanne yanne 1 mayısa doktor randevusu aldım bu arada gebelik olursa onun için giderim olmazsa da adetin 3. Günü olacak belki klomen falan verir bakalım hayırlısı olsun hakkımızda :dua:
Kırmızıları görmedikçe umut var demektir benim bugün randevum var klomene başlayacağız herhalde bi yanım çok heyecanlı bi yanım saçmalama 1.5yılı geçti hala ne heyecanı diyor

Back
X