Çok iyi anlıyorum. Ben dış gebelikten sonra diyet spor derken bırakmıştım biliyosun. 20 gün içmemiştim ne güzel. Sonra kendimi saldım sigaraya tekrar başladım ama eşimi görünce aklıma sigara geliyodu hep ondan alıp alıp içtim sonra bi baktım paket almışım

1 hafta içtik neyse. tekrar gebe olduğumu öğrenince kan vermeye giderken dua ede ede gittm o iyi olsun sigarayı ağzıma vurmycam diye. Umudum yoktu beta HCG yükseleceğinden. Sonra o mikemmelll sayıyı görünce o gün bugün içmiyorum tamamen unuttum aklıma gelmiyo. Bunun sebebi de bebeği kaybetme korkum. Sigara içersem yerleşemez büyüyemez diye okadar odakladım ki beynimi. Dış gebelikte çok içmiştim çünkü. Neyseki kurtuldum. Biraz uzun oldu ama demek istediğim şey bebişini düşün. Birden bire kesilmez zaten. İçmemeliyim hayır içmycem dedikçe nefis kuduruyo daha istiyo. O yüzden kendine bi sınır koy. yarın 5 tane iç.
iki gün 5 tane iç mesela. iki gün sonra 4, iki gün sonra 3, iki gün sonra 2 , iki gün sonra HİÇ :) sabah bitane içiyimde daha içmem deyince olmuyo. Sabahtan hiç içmeyerek başlamalı bana göre. Bulantıların zaten daha da artacak o güne :)