Bilmez miyim benm iki yumurtamda pko var yıllarca korunmadm olmadı. hamile kalabileceğimden okadar umudu kesmiştim ki iğneyi vurunduktan sonra hazır iğnenin etkisi varken bi gebelik testi yapayım şu çift çizgiyi yalandan da olsa göreyim demiştim şubat ayında. işte o ay hamile kalmıştım. Ama dış gebelik oldu kanamalarım kesilmedi kürtaja alındım kemoterapi iğnesi vurdular değerim düştü derken kanamam kesildi bende bebek konusunu aklımdan çıkardım Zehra hayırdır bebek bebek dedin geberiyodun hayırlı zamanda dile Allah ne zaman vereceğini sana mı soracak diye kafama vura vura çıkardım aklmdan hemen toparlandm sonuçta gebe kalabiliyomuşum diye sevindim bununla teselli buldum adetimi bekliyordum korunmam lazımdı o ay ben iki gün korunmadım afedersin ama zevkine yani hemen kalkıp tuvalete duşa gittm zaten. onda da hamile kalmışım. Belki dış gebelik yaşamasaydım bu vesile olmycaktı çünkü ben dış gebelik yaşamadan once rahim filmi çektrecektim o ay adet olsaydım. Operasyonda rahmini temizledik dedi doktor. Rahim filmi yerine kürtajla temizlendi içim sonrada nasipte varmış ki hamileyim iki gün önce leke geldi korktum bugunde kontrole gittm kalbi atmaya başlamış dedi Allahın mucizesi her şerde bir hayır var unutma, imtihan yaşadığımız her şey. Ne veriyorsa sabrıyla versin bunu dile hep. Rabbim kulunu üzmek istemez bunu düşün mutlu ol Allaha bırak o ne güzel vekildir. Dualarımda olduğunuda unutma. Tanıdığım tanımadığım herkes, el açıp bebek dileyen evladı olsun isteyen hiç kimsenin Allahım kucağını boş koymasın hayırlı sağlıklı salih evlat nasip etsin hepimizin yüzünü güldürsün