Allah herkese sizin eltiliğinizden versin birbiri için üzülen dua eden iki elti. Valla annemin eltisi yengem akıllara zarar. Başımıza gelen her kötü olayda mutluluktan havaya uçuyor..... Allahım düşmana vermesin öyle elti evlerden ırak. Annem diyo senin hamile olduğunu duydu da bi hayırlı olsun bile demedi konuyu bile açmıyo dedi kadın. Seslenmedim ama sinir oldum düşmanım bile evlatsızlıkla imtihan olmasın diyorum bu kadının hasetliği beni çıldırtacak anneme dedim keske söylemeseydin hiç ama hiç istemiyorum kimsenin duymasını. Memlekete biliyosn 15 saat uzak. Annem işte tutamamış babaamneme söyleyince babaanne sağolsun Türkiyeye yayar. Hele bir komşumuz var o kadının duyunca anneme dediği tek şey "o ne Zeynep? Hani Zehra kürtaj olmuştu şimdi daha bir ay yeni oldu hamile diyon? O zaman kürtajda bebeği almamışlar içerde unutmuşlar o bebek büyüyo suan" demiş

şaka gibiler. Ne alakaysa dökülüverdim kusura bakma :) Eltinde dualarımda Canım bu arada, göbüşünüzü ittire ittire gezeceksiniz inşallah. Onada az kaldı Rabbim yardımcısı olsun muhabbetiniz samimiyetiniz iyi niyetiniz daim olsun ❤