- 16 Aralık 2010
- 1.783
- 3.131
- 133
merhaba arkadaşlar ben yine iş yoğunluğundan ara verdim ve yine burdayım geçen ay olmayınca güya ovulasyon testi siparişi verdim güüya elime bi geldi gebelik testi istemişim yanlışlııkla tabi geri yolladım hevesim kırıldı geri sipariş vermedim tam yumurtlamamı bilmiyorum hoş bilsemde eşim sadece c.tesi akşam ve pazar günü evde o günü tutturmamız çok zor bu ayda belirtide yok olumlu bir histe yok ama allahtan umut kesilmez rabbim hayrlısınız nasip etsinZK_ASK @okeanoss00 hamilelik iyi gidiyordur umarım
yanne sanırım sende hamişsin çok sevindim @Nisaberatim sen neler yapıyorsun
canım hiç üzme kendini biraz uzaklaşınca kafa olarak daha rahat oluyor ummadığında geliyor bebişlerimiz heralde ummadığımızda stres yapmıyoruz ondan.. Allah seninde yüzünü güldürsün en kısa sürede.. tuturamayız deme... Allah büyük vallahi bende bu ay takip etmedim yumurtlamamı artık test yapmıyordum zaten bu ay sadece 3 ilişkimiz oldu ve tuttu. ve nisan 11, Nisan 15 , Nisan 23 bu kadar da aralıklı yani.. hamileyim ama henüz 5 haftalık geçen hafta keseyi görebildim kısmetse Kalp atışı için 2 hafta sonra gideceğiz.. bende cok heyecanlıyım inşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik yaşamayı cok istiyorum.
Deli kız ya seviliyorsun