• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

sagol kuzum iyiyim çok şukur takıp makıp boş bnce ya nasıp sadece istersen o gunu tuttur olmayınca olmuyor işte bn gıttım doktora hafıf bı yum. tembelliği var dedi klomen verdi kullanyrm şuan ama iğne vermedı gerek yok dedı oyle yanı nasıp olursa olur olmazsa olmaz ilaç anca vesıledır hak teala ne tazdıysa o o yuzden eskısı gıbı cok uzulmuyrm regli gelnce bıraz moralım düşüyr sonra dıyorumkı ya olupta kaybetsen esra o zaman ne olur dıyorum hamd ediyorum
o yuzdn gunlere falan takılma bak yakamozzun o ay hiç olmck gozuyle bakmştı kaçırdım demşti oldu inşallah olur arkadaşım inşallah dıyıp beklryelm
Yumurta tembelliği nasıl anlasiliyormus peki

Evet canım dün bitti bakalım bu ay şu preseed denilen jel den mi alsam diyorum eşimde Zinco evicap felan içecek bir de kuru incir sen nasılsın ağrıların düzeldi mi

Şükür iyiym canım ağrı leke falan kalmadı günler geçsin diye bekliyoruz yarın tahlil sonuçlarını alacaz inşallah bi sorun çıkmaz sizede Rabbim kolaylık versin preseed işe yarar inşallah, onun vesilesiyle de hamile kalan çok

Mrb kızlar yardımcı olurmusunuz bu ay ilk kez yumurtlama testi yapıyorum sizce yumurtlamış olabilir miyim ?

Eklentiler

• IMG_0828.webp
    IMG_0828.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 32
ZK_ASK ZK_ASK yanne yanne kızlar gösterdim doktora sorun yok dedi şükür. İstersen ramazan gelecek ay gelecek misin bilmiyorumm yoksa sonraki ay görüşürüz dedi

Bence akışına bırak ramazan sonu gidersin kuzum. Korktuğumuza uğratmasın Rabbim hiç, şükür temiz çıktı bak atlattın bunuda. Sırayla güzel gelişmeleri verirsin artk. Dr'la korunma meselesini konuştun mu peki ne diyor

Şükür iyiym canım ağrı leke falan kalmadı günler geçsin diye bekliyoruz yarın tahlil sonuçlarını alacaz inşallah bi sorun çıkmaz sizede Rabbim kolaylık versin preseed işe yarar inşallah, onun vesilesiyle de hamile kalan çok
İnş sorunsuzdur testlerin canım bakalım bu ay mı gelecek ay mı denerim bilemedim Zinco ve evicap kullanacak eşim inş onların faydası olur

Back
X