- 9 Eylül 2014
- 994
- 1.607
- 63
- 39
evet cnm burasi farkli gercekten, bi aile gibi olduk derdimizi sevincimizi paylastik. iyiki varsinizKendim de konu acsam baska konulara da gitsem yinede burasi geliyor aklima. Bir parcamiz gibi oldu burasi yaNasilsiniz kizlar ?

biz iyiz cok sukur sen nasilsin taze anne adayi :))) nasil gidiyor ilk haftalarin ??
kesinlikle cnm en onemlisi saglik, amin cnm aminİyi gelmiştir sana canım. Senin adına sevindim. Aile bambaşka birşey. Rabbim hayırlısını versin kız erkek sağlıklı olsun fark etmez ilk nasıl olsa. Yok takmıyorum canım ya nisan mayıs haziran hiç düşünmeden geçti şimdi tekrar gündeme geldi. Kısmet olacağı varsa olur insalah. Sağlıkla gebelik devamı gelir inşallah canım sağlıkla kucağa alırsın inşallah

Bugün bir pazara gidelim dedik kaç kez bayılacak gibi oldum. Hava sıcak ondandır diyorum bu bir. Ayaklarım şişti ki açık ayakkabı giydim ve uzun bir yol değildi bu iki. Sol kasık batıyor fena acıyor belim de yokladı gitti bu üç. Umudum yok ama adet yaklaşıyor diye böyle oluyor mu ki? Kaç gündür çok çabuk yoruluyorum havalar e. Diyorum kasık batması da fena vuruyor şimdi sat 7 haziran bat da kadarıyla göre işte en erken 7si diyeyim ne diyorsunuz bu duruma kızlar öyle duygusallık hassaslık falan yok geçen hafta gün içinde çok uyku bastırıyordu şimdi bir nebze daha iyi
hadi bakalim hakkinda hayirlisi cnm ya, insALlah bu saydiklarin hepsi bir belirtidir. tahmini bata birsey kalmamis ne zaman dusunuyorsun test yapmayi ? insAllah rabbim yuzunuzu guldurur bu ay