- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
Var canım incir kürü 21 gün kullanılıyo 7 günde incir kürüne havuç kürü ekleniyo incir yumurta gelişimi havuç ise çatlatması için.. htckbrysl yine özel bir yere gidnce yine para gidecek hem doktor kontrolü hemde çatlatma iğnesi para sonuçta velhasıl ben gittğmde 50 muayene iğne 85 liraydı. Zor iş valla diyorumya paranla rezil ediyolar.. bitkisel olarak çatlatmaya güvenemiyo bizim kız. Haklı. Oda kesin değil sonuçta. Allah yardımcısı olsun doktorlardan kurtulur inşallah gebelik kontrolüne gideceği günlere kavuşsun bi an önce...canım ben bu konudan pek anlamıyorum yani illahi iğne ile çatlıyorsa bunu yazmak zorundalar... Olmadı özel bir hastenenin kadın doğum bölümüne git durumu anlat yazar ne var yani yazmaması için bir sakınca olur mu? bilemedim. için içini hep yer bu iğneyi olmadığın sürece. Bayram önceside olmasıda tabi işi zorlaştıryor... Allah yardımcın olsun dua ediyorum senin için bir çıkar yol bulucaksın... Bu yumurtayı çatlatmanın doğal bi ryolu var mı? Yani doğal kürle büyüttün ya çatlaması içinde onun gibi bi rkür vs. var mı acep?ZK_ASK
Bu arada müjdemi vereyim. Adet oldum :)) adetin 19.günü yumurtladım yumurtlamanın 15.günü regl geldi. Bu ay gecikmeli oldu ikiside ama çok şükür. Benim döngümün düzeni iyice şaşmadan bu ay bitkisel şeyler deneyeceğim yine. Nasipse inşallah sonucum çıkacak ekimde.. düzeni elden bırakmamak adına doktora gitmeden kendim evde düzenimi kurmaya çalışıyorum yine harikayım :))))