- 22 Eylül 2016
- 2.853
- 3.384
- 133
- 32
Canım bana Balıkesir'deki doktorum sebepsiz olduğu için aşılama denemekte fayda var fakat bu hastahane yapmıyor dedicanım dr önce aşılama tamam deyip mi sonra vazgeçti anlamadım kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin arkadaşım
olmayanda da hayır vardır arkadaşım inşallah gerek kalmadan bebeğin kendiliğinden gelir arkadaşım
Özel hastaneye gittim oradaki doktorumda erken ama madem istiyorsun gel yaparız dedi
Bizde izine çıkacağız diye bu ay Mersin üniversite hastahanesinde yaptırayım dedim oradaki doktorda küçüksün sıkıntınız Yok olur olur dedi ben ısrar edince tamam dedi bu defa rapor çıkmadı bize 26aylık evli(10ayı korunduk) olduğumuz için aşılama vs için 36ayı doldurmak lazımmış raporsuzda hemen hemen özel hastane fiyatını buluyor bende sinirlendim doktor ilgili değil bana aşılama yapmak istemiyor 200-300 fazla veririm insan gibi muamele görürüm dedim üniversite hastanesindeki başvuruyu iptal ettim Mersin'de özel hastaneden randevu aldım gitmeden eşim aradı izinimiz iptal oldu ben gelemiyorum dedi o yüzden bu ay iptal olmuş oldu
Ben 24 yaşındayım eşim 26 yaşında