2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar merhaba size neler neler anlatacağım bildiginiz uzere 20 haziran da kurtaj oldum ve 3 aydır korunuyordum. Bu ay esim hayinlik yapti ve 2 defa korunmadi. E tabi bende nasil olsa olmaz diye düşündüm o kadar ay korunmadan olmuyordu ....
Ve bugün esim varikoselden ameliyat olacakti...
15 eylulde tansiyon yukselmesi ve mide bulantısı istifra sikayetleriyle hastaneye gittim hersey normal di . Dr hic birsey bulamadi ve tekrar tahlil istedi bu defa gebelik de bakmis ve 466.88 hamileyimmmmm.... biz şooookkkk....
Suan 5 haftalik hamileyim ...
Rabbim ol dedi ve oldu
Duanizi eksik etmeyin :anneadayı::KK200::KK200:
Benden sonra ikinci vakasın bakalım üçüncü kim olcak :) sana demiştim nasılsa olmuyo deyip korunmadığı zaman hamile kalıyo insan. Hayırlı uğurlu olsun canım gözünüz aydın ♡ bat ne zamandı

Benden sonra ikinci vakasın bakalım üçüncü kim olcak :) sana demiştim nasılsa olmuyo deyip korunmadığı zaman hamile kalıyo insan. Hayırlı uğurlu olsun canım gözünüz aydın ♡ bat ne zamandı
3 e talibim :)) gerci biz kacamak yapmadikta bu ay yapmak istyrm..bu arada benim pihtilasma cikti bende varmis gercekten ya.iyiki ilkinde yaptrmisim hemen :(

3 e talibim :)) gerci biz kacamak yapmadikta bu ay yapmak istyrm..bu arada benim pihtilasma cikti bende varmis gercekten ya.iyiki ilkinde yaptrmisim hemen :KK43:
Yaa bak iyiki yaptırmışsın ona gore önlemini alırsın artk. Bakalım bende ne çıkacak bi kaç hafta kaldı. Bırakmadın mı sen korunmayı

Yaa bak iyiki yaptırmışsın ona gore önlemini alırsın artk. Bakalım bende ne çıkacak bi kaç hafta kaldı. Bırakmadın mı sen korunmayı
aynen canim ya mensim dun bitti.iliski olmadi henuz.gecen ay korundum.seninde aslinda pihtilasma cikmistr o 20 gune cikiyor aradim ogremdim ben.dieri 2.5 ayda cikiyir dediler

aynen canim ya mensim dun bitti.iliski olmadi henuz.gecen ay korundum.seninde aslinda pihtilasma cikmistr o 20 gune cikiyor aradim ogremdim ben.dieri 2.5 ayda cikiyir dediler
Valla bizde yarın arayalım bakalım. Sonuç çıkmış mı bakarız.

Hayırlısı olsun adetimi bekliorum bende ağrıda yok gelen gidende yok. Düzenim bozulmadan korunmayı bırakacaktım ama sanırım geç kaldım. Hayırlısı olsun artk hepimiz için. Sen bitkisel şeyler denycek misin yine

Valla bizde yarın arayalım bakalım. Sonuç çıkmış mı bakarız.

Hayırlısı olsun adetimi bekliorum bende ağrıda yok gelen gidende yok. Düzenim bozulmadan korunmayı bırakacaktım ama sanırım geç kaldım. Hayırlısı olsun artk hepimiz için. Sen bitkisel şeyler denycek misin yine
Bu ay denemiycem cunku midem icin ilac kullaniyrm.aslinda bu ay korunsam daha mantikli okcak midemde yara var ama zaten olmaz diye dusunup korunmak istemiyrm.bncede bi ara.pihti baktiysalar o coktna cikmistr senin

Bu ay denemiycem cunku midem icin ilac kullaniyrm.aslinda bu ay korunsam daha mantikli okcak midemde yara var ama zaten olmaz diye dusunup korunmak istemiyrm.bncede bi ara.pihti baktiysalar o coktna cikmistr senin
Zamana bırak 1 ay daha korunuver benm 4 ay oldu bak. Mideni falan da düzene sokmuş olursun tekrar hamile kaldığnda çok zor olur yoksa. Ne sıkıntı varsa şu durumda hallet ki hamileyken problem olmasın benm kanımda idrar yolumda enfeksiyon vardı onu ilaçla bitkisel kürle yok etmem lazım önce

Merhabalar,
Yeni üyeyim Gebeliğim süresince takip ettiğim sayfaya nihayet yeni üye olabildim.
Çok yararlı ve yardımcı bilgiler paylaşıyorsunuz teşekkürler
Ben yaklaşık 27 haftalık hamileyim.
Allah nasip ederse inşallah bir oğlum olacak.
Hoşgeldin. Sağlıkla al kucağına inşallah :)

yok canım coraspirin verirler ancak, bazı doktorlar kan sulandırıcı iğne de veriyorlar ama onu hamile kaldıktan sonra veriyorlar.
Canim sormustunya genini mthfr a1298c heterozigot cikti sonucta.suan coraspirin ve folik asit kullanicam.somra gebeligim boyunca igne

canım benimle aynı gen.. ben uzman bir hematoloğa gittim iğneyi kesinlikle önermedi. bu konuyu iyi araştır derim.
Bende internette arastrdim dr lar bu konud abirbirleriyle cok celisiyormus.hatta ulkeler arasnda bile tedaviler farkliymis.ama ben kullanicam sanirim.cunku gebelik kaybi yasadm aynis eyi tekrar yasamak istemiyrm :(

canım benimle aynı gen.. ben uzman bir hematoloğa gittim iğneyi kesinlikle önermedi. bu konuyu iyi araştır derim.
Canim baya arastrdim ornekleri.bu gendede gebelik kaybi yasayan cok insan olmus malsef.ve bi cogu igneden sonra saglikli dogum yapmis.oyuzden bende igne kullanicam oyle karar verdim

Zamana bırak 1 ay daha korunuver benm 4 ay oldu bak. Mideni falan da düzene sokmuş olursun tekrar hamile kaldığnda çok zor olur yoksa. Ne sıkıntı varsa şu durumda hallet ki hamileyken problem olmasın benm kanımda idrar yolumda enfeksiyon vardı onu ilaçla bitkisel kürle yok etmem lazım önce
Naptn canim ogrenebildin mi pihtilasmayi

Back
X