2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Merhabalar,
Yeni üyeyim Gebeliğim süresince takip ettiğim sayfaya nihayet yeni üye olabildim.
Çok yararlı ve yardımcı bilgiler paylaşıyorsunuz teşekkürler
Ben yaklaşık 27 haftalık hamileyim.
Allah nasip ederse inşallah bir oğlum olacak.
Hayırlı sağlıklı almayı nasip etsin Rabbim evladını.

Kızlar merhaba size neler neler anlatacağım bildiginiz uzere 20 haziran da kurtaj oldum ve 3 aydır korunuyordum. Bu ay esim hayinlik yapti ve 2 defa korunmadi. E tabi bende nasil olsa olmaz diye düşündüm o kadar ay korunmadan olmuyordu ....
Ve bugün esim varikoselden ameliyat olacakti...
15 eylulde tansiyon yukselmesi ve mide bulantısı istifra sikayetleriyle hastaneye gittim hersey normal di . Dr hic birsey bulamadi ve tekrar tahlil istedi bu defa gebelik de bakmis ve 466.88 hamileyimmmmm.... biz şooookkkk....
Suan 5 haftalik hamileyim ...
Rabbim ol dedi ve oldu
Duanizi eksik etmeyin :anneadayı::KK200::KK200:
Ayy canım ya çok sevindim gözünüz aydın Allah tamamına erdirsin inşallah

Selamun aleyküm kardeşlerim beni bilenler bilir bu sayfaya ilk yazanlardanım uzun ve zorlu bi süreçten sonra 41 hafta bekledim oğlumun gelmeye hala niyeti yoktu normal doğum için çok uğraştım ama gelmedi malesef zorunlu sezeryan oldum hayırlısı böyleymiş... şuan 8 günlük olduk elhamdulillah... ağrılarım var iyileşmem biraz zaman alacak ama evlat için değer...
Şimdi dileğim hepinizinde yavrularınıza kavuşmanız Rabbim hepinize bu duyguyu tattırsın
sakın istemekten vazgeçmeyin O dua eden elleri boş çevirmez elbet bigün verecektir hayırlı olan zamanda
.. eski ve yeni arkadaşlarım hepinize selamlar

Selamun aleyküm kardeşlerim beni bilenler bilir bu sayfaya ilk yazanlardanım uzun ve zorlu bi süreçten sonra 41 hafta bekledim oğlumun gelmeye hala niyeti yoktu normal doğum için çok uğraştım ama gelmedi malesef zorunlu sezeryan oldum hayırlısı böyleymiş... şuan 8 günlük olduk elhamdulillah... ağrılarım var iyileşmem biraz zaman alacak ama evlat için değer...
Şimdi dileğim hepinizinde yavrularınıza kavuşmanız Rabbim hepinize bu duyguyu tattırsın
sakın istemekten vazgeçmeyin O dua eden elleri boş çevirmez elbet bigün verecektir hayırlı olan zamanda

canım Allah analı babalı büyütsün çok sevindim ...

Gözünüz aydın Allah annesine babasına vatanına hayırlı bi evlat olmasını nasip etsin inşallah

Gozun ayrin canim Allah anali babali buyutsun hayirli evlat etsin ins

Bugun biraz ruh halim karışık... ama iyiym şükür, bi aksilik yok. Sen nasılsın başlandı mı işlemlere?
neden canım hayır olsun ?

bende iyiyim başladık bu ay tedaviye iğnelerin 7. günündeyim artık iğneler zorluyor
bakalım gelecek hafta yumurtalar toplanacak canım

Hayırlı uğurlu olsun canım evet hatrlıyorum seni analı babalı büyütmeyi nasip etsin Rabbim. Gözünüz aydın..

neden canım hayır olsun ?

bende iyiyim başladık bu ay tedaviye iğnelerin 7. günündeyim artık iğneler zorluyor
bakalım gelecek hafta yumurtalar toplanacak canım
Öyle içgüdüsel işte arada geliyolar bana :) Allah yardmcın olsun canım bu son bekleyısın olsun artk beklediğin şeyler bebeğini görmek olsun inşallah.. sabret Allahm nasip edecektir

canım Allah analı babalı büyütsün çok sevindim ...

Amin Allah razı olsun canım Allah seni de hayırlısıyla kavuştursun

Gözünüz aydın Allah annesine babasına vatanına hayırlı bi evlat olmasını nasip etsin inşallah

Amin canım Allah razı olsun cümlemizinkini inşallah

Hayırlı uğurlu olsun canım evet hatrlıyorum seni analı babalı büyütmeyi nasip etsin Rabbim. Gözünüz aydın..

Teşekkür ederim canım amin Allah bütün isteyenlere nasip etsin

Gozun ayrin canim Allah anali babali buyutsun hayirli evlat etsin ins

Allah razı olsun canım Allah tez zamanda seni de hayırlı evlatla sevindirsin imtihan sabret bugünlerde geçecek inşallah duamdasın

Back
X