2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canim sormustunya genini mthfr a1298c heterozigot cikti sonucta.suan coraspirin ve folik asit kullanicam.somra gebeligim boyunca igne
Amin Allah razı olsun canım Allah seni de hayırlısıyla kavuştursun

Amin canım Allah razı olsun cümlemizinkini inşallah

Teşekkür ederim canım amin Allah bütün isteyenlere nasip etsin

Allah razı olsun canım Allah tez zamanda seni de hayırlı evlatla sevindirsin imtihan sabret bugünlerde geçecek inşallah duamdasın
Sendende allah razi olsun canim insallahh

ZK_ASK ZK_ASK Canim nasılsın çıktı mı sonuçların?
Aradık açılmıyor bugun haftasonu diye sanrm canım. Bu arada eşimin sperm sonucunu şimdi aldık doktor herşey normal dedi idrar yollarnda biraz iltihap varmış antibiyotik yazdı çıktık. Genetiği haftaiçi ararz artk.. sen nasılsın bebiş napıyo

Selamun aleyküm kardeşlerim beni bilenler bilir bu sayfaya ilk yazanlardanım uzun ve zorlu bi süreçten sonra 41 hafta bekledim oğlumun gelmeye hala niyeti yoktu normal doğum için çok uğraştım ama gelmedi malesef zorunlu sezeryan oldum hayırlısı böyleymiş... şuan 8 günlük olduk elhamdulillah... ağrılarım var iyileşmem biraz zaman alacak ama evlat için değer...
Şimdi dileğim hepinizinde yavrularınıza kavuşmanız Rabbim hepinize bu duyguyu tattırsın
sakın istemekten vazgeçmeyin O dua eden elleri boş çevirmez elbet bigün verecektir hayırlı olan zamanda
.. eski ve yeni arkadaşlarım hepinize selamlar
Aminin allah sanada oğlunada güzel mutlu hayırlı günler nasip etsin

Kızlar su testlerin yanlıs olma durumu yok mudur kendimi hamile hissediyorum ama testler negatif adet günüme son 3 gün hiçbir belirtide yok ne dersiniz bu sekilde süpriz yasayanlar yokmu yani bu testler acaba bikaç hafta sonramk doğruyu gösteriyor

Kızlar su testlerin yanlıs olma durumu yok mudur kendimi hamile hissediyorum ama testler negatif adet günüme son 3 gün hiçbir belirtide yok ne dersiniz bu sekilde süpriz yasayanlar yokmu yani bu testler acaba bikaç hafta sonramk doğruyu gösteriyor
Simdidki testler cok hassas canim normal gunund eyumurtladiysan gosteriyor.gec dollenme deilse gec yumurtlamadiysan

Merhaba kızlar bende bu topikte hamile kaldım belki hatırlayan vardır. Bende normal doğum ile 2. Oğlumu kucağıma aldım bugün 27 gün oldu. Allah isteyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin inşallah. Hamile arkadaşlarımda sağlıkla kucaklarına alsınlar bebişlerini.

merhaba canlar nasilsiniz iyidir herkez insAllah. dogum haberleri gelmeye baslamis ne guzel:KK200:

bizde bugun rutin kontrol icin doktorumuza gittik, boy kilo haftamizla uyumlu ama suyumuz azmis:110::110:
tabiki her hamile gibi internete arastirmalar yaptim ve cok canim s1k1ldi :(( saracoglunun havuc kuru varmis bugun havuclari depoladim ona baslicam, haftaya persembe tekrar doktora gitcem insAllah suyum normale doner :dua:

Merhaba kızlar bende bu topikte hamile kaldım belki hatırlayan vardır. Bende normal doğum ile 2. Oğlumu kucağıma aldım bugün 27 gün oldu. Allah isteyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin inşallah. Hamile arkadaşlarımda sağlıkla kucaklarına alsınlar bebişlerini.
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyütün inşallah. Çok sevindim gözünüz aydın ♡

Maşallah şansı kısmeti bol olsun insallah

Daha iyi olmuş geniş kapsamlı :KK70:
Allahım duy sesimi bat bekliyorum inşallah hamileyimdir ama değilsemde burada olacağım :) Hamileysemde olucam alıştım ben size kızlar :KK200: Ağustos tan beri beraberiz :KK200:
Benimde henuz yeni 7 haftalik bebegimm ama 3 gun once yogun kanamayla hastanelik oldumm dusuk tehlikesi atlattim suan korkuyorum bisey olucak diye

Canim sormustunya genini mthfr a1298c heterozigot cikti sonucta.suan coraspirin ve folik asit kullanicam.somra gebeligim boyunca igne

Canim tek gen heterozigot yani tasiyici olman genelde herkeste cikabilen bi durum sorun etme. Ama igneyi onlem icin mutlaka kullan zaten en az tozdan kullanirsin. Benim hem iki gen heterozigot hem de bi gen homozigot yani kalitsaldi oyuzden en yuksek dozdan igne kullanacam hamile kalinca. rabbim yardimcimiz olsunn :*

Canim tek gen heterozigot yani tasiyici olman genelde herkeste cikabilen bi durum sorun etme. Ama igneyi onlem icin mutlaka kullan zaten en az tozdan kullanirsin. Benim hem iki gen heterozigot hem de bi gen homozigot yani kalitsaldi oyuzden en yuksek dozdan igne kullanacam hamile kalinca. rabbim yardimcimiz olsunn :*
Amin canim ins hepimizn.bende dozunu fln konusmadim sadece 9 ay boyuncami dedim evet dedi.saglikla sihatle olsunda raziyim.senin kac kaybin vardi canim

S sakyuz canimm gozunaydin rabbim analj babali saglikla buyutsun insallah :KK66: cok sevindimm :*

Kizlar kurtaj olali 35 gunu devirdik ama hala regl olmadimm bekliyorum oylee sorun yoktur degil mi.

Teşekkür ederim canım allah sanada nasip etsin inşsllah . Benim kızkardeşimde iki kayıptan sonra genetik araştırma yaptırdı onunda kanda pıhtılaşma sorunu çıktı. Hamilelik öncesi coraspin ve folik asit başladı hamile kaldı be iğnelere başladı doğuma kadar kullandı sonra normal doğum yolu ile 40. Haftafa bebeğini kucağına aldı şimdi Oğlu 3 yaşında. Ve hatta şimdi 2.5 aylık ikinciye hamile yine iğne kullanıyor. Allahım sanada nasip edecek inşallah sağlıkla kucağına almayı.

Aradık açılmıyor bugun haftasonu diye sanrm canım. Bu arada eşimin sperm sonucunu şimdi aldık doktor herşey normal dedi idrar yollarnda biraz iltihap varmış antibiyotik yazdı çıktık. Genetiği haftaiçi ararz artk.. sen nasılsın bebiş napıyo

Canım Hadi hayırlı olsun. Bizimki ile aynı muhabbet ben eminimki bu antibiyotik sonrası herşey yoluna girecek. Bizde de aynı oldu. Hayırlı haberlerini alacağız ben öyle hissediyorum.

Ben iyiyim bizimkinin yeri iyi sanırım. İyiden iyiye kendini hisstirmeye başladı. Artık hamile gibi hissediyorum gerçekten. En son bayramdan önce kontrollere gitmiştim. bu hafta sonu gideceğiz çok uzun zaman oldu yavrumu görmeyeli. heyecanla bekliyorum dr. gitmeyi.

Gözün aydın canım, Sağlıkla analı babalı büyütmek nasip etsim rabbim. Benim gibi gebe arkadaşların başına...Darısı isteyen tüm arkadaşların başına...

merhaba canlar nasilsiniz iyidir herkez insAllah. dogum haberleri gelmeye baslamis ne guzel:KK200:

bizde bugun rutin kontrol icin doktorumuza gittik, boy kilo haftamizla uyumlu ama suyumuz azmis:110::110:
tabiki her hamile gibi internete arastirmalar yaptim ve cok canim s1k1ldi :KK43:( saracoglunun havuc kuru varmis bugun havuclari depoladim ona baslicam, haftaya persembe tekrar doktora gitcem insAllah suyum normale doner :dua:

Canım En kısa sürede bu sıkıntıdan kurtulursun. Sağlıklı bir şekilde gebeliğini devam eder, sonunda saglıkla yavrunu kucağına alırsın İnşallah.

Back
X