2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Amin canim ins hepimizn.bende dozunu fln konusmadim sadece 9 ay boyuncami dedim evet dedi.saglikla sihatle olsunda raziyim.senin kac kaybin vardi canim

Aynen canim herseye raziyiz insallah. Canim moralin bozulmasin 4 kaybim var benim ama kalp atislarini hic duymadim oyuzden sadece pihtilasma degil bagisiklikla alakali sorunlarim var benim.

Teşekkür ederim canım allah sanada nasip etsin inşsllah . Benim kızkardeşimde iki kayıptan sonra genetik araştırma yaptırdı onunda kanda pıhtılaşma sorunu çıktı. Hamilelik öncesi coraspin ve folik asit başladı hamile kaldı be iğnelere başladı doğuma kadar kullandı sonra normal doğum yolu ile 40. Haftafa bebeğini kucağına aldı şimdi Oğlu 3 yaşında. Ve hatta şimdi 2.5 aylık ikinciye hamile yine iğne kullanıyor. Allahım sanada nasip edecek inşallah sağlıkla kucağına almayı.
Kardesin adina da cok sevindimm rabbim uzun omurler versin yegene. Dualariniz icin Allah razi olsunn cok istiyoruzz insallab o gunleri gorururuz canim yaa.

Yoktur canım stres yapma ben 38.gun falan olmuştum

Bugunn adet oldum canim daha da uzasaydi davul gibi sistim gerildimm ates basmasi oldu valla. Biraz kendime geldim ;)

Aynen canim herseye raziyiz insallah. Canim moralin bozulmasin 4 kaybim var benim ama kalp atislarini hic duymadim oyuzden sadece pihtilasma degil bagisiklikla alakali sorunlarim var benim.

Kardesin adina da cok sevindimm rabbim uzun omurler versin yegene. Dualariniz icin Allah razi olsunn cok istiyoruzz insallab o gunleri gorururuz canim yaa.

Bugunn adet oldum canim daha da uzasaydi davul gibi sistim gerildimm ates basmasi oldu valla. Biraz kendime geldim :KK66:
Şükür canım rahatlamışsın;))

Okadar şey yaşandı ki herşeyi hatrlayamıyorum canım.. şükür atlattın sen darısı başımıza artk reglin gelmedi hiç ağrımda belirti de yok gecikecek yani, keşke bu ayda gününde gelseydi nasip artk beklycem.. isim konusunda seçtiğiniz ismi çok beğendim tek isim mi koyacaksınız? İçindeki kıpırtı daim olsun canım hayırlı doğumlarınız olsun ♡
Stres yaptıkça hiç gelmiyor bu regli ;) çok bekletmeden gelir inşallah. Canım bu regli sonrası korunmayacaksın değil mi? Inşallah ilk hayırlısıyla sağlıkla gebe kalirsin

@sakyuz canimm gozunaydin rabbim analj babali saglikla buyutsun insallah :KK66: cok sevindimm :*

Kizlar kurtaj olali 35 gunu devirdik ama hala regl olmadimm bekliyorum oylee sorun yoktur degil mi.

canım benim 49. gün gelmişti adet. merak etme 60 güne kadar normal diyordu drum

Şükür canım rahatlamışsın:KK66:)

Aynen canim toparlanmaya baslamak guzel.korunma surecine devam. Sen de durumlar nasil canim.

canım dün yumurta toplama oldu 8 tanesi döllendi gelişimleri izleniyor bakalım kaç tanesi 5. güne gelecek
sen nasılsın

Ayy ne kadar fazla okadar iyi. Geriye kaldi 3 gun. Hepsi kaliteli kaliteli olur insallah. Sanirim bekletecektiniz nasilsa degil mi.hepsi birden olsun.rabbim nasip etsin insallah.

Stres yaptıkça hiç gelmiyor bu regli :KK66: çok bekletmeden gelir inşallah. Canım bu regli sonrası korunmayacaksın değil mi? Inşallah ilk hayırlısıyla sağlıkla gebe kalirsin
Evet regl gelsin bırakacağım korunmayı ama hemen hamile kalabileceğimi sanmıyorum, hayırlısı olsun hayırla sağlıkla gelsin... geç olsunda güç olmasın diyorum artk :)

Bugunn adet oldum canim daha da uzasaydi davul gibi sistim gerildimm ates basmasi oldu valla. Biraz kendime geldim :KK66:
Oh rahatlamışsın :) darısı başıma:dua: ne kadar korunacaksın

Hayırlısı olsun inşallah güzel habere çok az kaldı Allahın izniyle♡ gelişmeleri haberdar et bak :)
Ben bildiğin gibi canım değişiklik yok
ederim tabiki canım ekimde miyon operasyonu var sonra ocağa kadar dinlenme

inşallah ocak ayına kadar senin gebe haberini alır mutlu olurum sağlıkla ve hayırlısı ile

Aynen canim toparlanmaya baslamak guzel.korunma surecine devam. Sen de durumlar nasil canim.

Ayy ne kadar fazla okadar iyi. Geriye kaldi 3 gun. Hepsi kaliteli kaliteli olur insallah. Sanirim bekletecektiniz nasilsa degil mi.hepsi birden olsun.rabbim nasip etsin insallah.
Uyum bende canım geçen hafta rahim filmi çektirdim.daha önceki kürtajım kaynaklı yapışıklık gördü dr.filmde onun içinde bu çarşamba histeroskopi oldum.yapisikligi açtilar. Normalde rahim filminde gozukmemisti ama histeroskopide kamera ile girildigi icin 2 adet yapisikligin ustunde minik polip gormus dr onlari da kesmisler.2 yada 3 ay deneyin dedi doktor.sonrasi direk tüp bebek yapacak. Bendeki durumlar oyle:deli::deli::deli:

Back
X