2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

İyi günler kızlar :) pazar sabah 6:25de norm doğumla kızımı kucağıma aldım . Allahım bütün hamileleri sağlık ve sahatle bebeklerine kavuşmayı , hamile kalamayanada tez zamanda kalmayı nasip etsn :KK66:
Ayyy Rabbim analı babalı büyütsün canim cook sevindim ...

Cok sagol cnm nasip olursa yarın duyacagim . Sn nasılsın . Nasil gidiyor.
Benim bu aralar mide bulantim cok.
Ayyy Rabbim analı babalı büyütsün canim cook sevindim ...
Allah ım kucağına almayı nasip etsin bn artk kızla uğraşmaya başladım :) bulantin için limonlu su dene canm bide ayva bna onlr iyi gelmişti

Günaydın canim. Iyi diyelim iyi olalim. Yeni kendime geliyorum. 29 Eylül cuma gunu dogum yaptım. Olan sancilar kesemi patlatmis azar azar suyum gelmiş ben progestan kullandigim icin akinti sandim anlamadim. Kontrolde doktor suyumun bitme sinirina geldiğini soyleyip acil sezeryana aldi beni. 36 hafta 2 günlük dogmus oldu oglum. Ama dogdugu gunden beri kuvezde ben pazar gunu kucagim bombos hastaneden ciktim. Cok fazla su yutmuş akcigerlerine kaçmış suyu da cikaramadi maalesef. Enfeksiyon riski sebebiyle ve cigerlerindeki su sebebiyle kuveze aldilar. Enfeksiyon yokmuş Cok şükür. Gunden gune iyiye gidiyor cuma günü cikacakmis insallah. Ben de ona sifa olsun diye sut sagmaya ugrasiyorum habire.

Vehasil zor seyler yasadim. Rabbim hepinize sağlıklı bir gebelik ve hayirli dogumlar nasip etsin.
Canım benim allah yardımcınız olsun.. Çok geçmiş olsun sağlıklı güzel bir ömür versin rabbim Mustafa Çınar'a cok öpüyorum.

İyi günler kızlar :) pazar sabah 6:25de norm doğumla kızımı kucağıma aldım . Allahım bütün hamileleri sağlık ve sahatle bebeklerine kavuşmayı , hamile kalamayanada tez zamanda kalmayı nasip etsn :KK66:

cok sevindim Maşallah size... Hadi gözün aydın... allah analı babalı uzun güzel sıhatli ömür versin yavruna...

Back
X