- 15 Eylül 2016
- 434
- 480
- 53
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ins canim ya.bu arada sende pihtilasma ignesi jullanmismiydin karistyorda olabilirim biri avrdi burda kulkanan ama eskilerden ?Amin canm darısı sna br daha acı yaşama inslh :)
Cok sagol cnm nasip olursa yarın duyacagim . Sn nasılsın . Nasil gidiyor.Canmmm çok sevindim Allah'in size bir hediyesi sürprizi olmuş inslh sağ saglim alın kucağıniza kalp atışlarıni duydunuzmu??
Ayyy Rabbim analı babalı büyütsün canim cook sevindim ...İyi günler kızlar :) pazar sabah 6:25de norm doğumla kızımı kucağıma aldım . Allahım bütün hamileleri sağlık ve sahatle bebeklerine kavuşmayı , hamile kalamayanada tez zamanda kalmayı nasip etsn![]()
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsn canım hayırlı uğurlu olsun :)Canmmm çok sevindim Allah'in size bir hediyesi sürprizi olmuş inslh sağ saglim alın kucağıniza kalp atışlarıni duydunuzmu??
Maşallah canım :) 2018 senesi de kız senesi mi olcak napcak :)B Biravucmutlulukokeanoss00 kızlar gözünüz aydın allahım sağlıklı analı babalı buyutsun bebeklerinizi
Kızlar bende 13+4 cinsiyet doktor %80 kız dedi bakalım değişmez inş
![]()
Göz açıp kapayıncaya kadar :) bak hamile kalmak için burda uğrasanlar şimdi doğurdular çok şükür. Darısı başına sağlıkla hayırlaNasıl geçecek zaman bilmiyorum hiç
Amin canm çok sağol , :)
Bndim canm 38+2de kestik iğneyi 39+1de doğum oldu..Ins canim ya.bu arada sende pihtilasma ignesi jullanmismiydin karistyorda olabilirim biri avrdi burda kulkanan ama eskilerden ?
Cok sagol cnm nasip olursa yarın duyacagim . Sn nasılsın . Nasil gidiyor.
Benim bu aralar mide bulantim cok.
Allah ım kucağına almayı nasip etsin bn artk kızla uğraşmaya başladım :) bulantin için limonlu su dene canm bide ayva bna onlr iyi gelmiştiAyyy Rabbim analı babalı büyütsün canim cook sevindim ...
Aminnnnn canm :) senin sonuçlar ne oldu ?Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsn canım hayırlı uğurlu olsun :)
Canım benim allah yardımcınız olsun.. Çok geçmiş olsun sağlıklı güzel bir ömür versin rabbim Mustafa Çınar'a cok öpüyorum.Günaydın canim. Iyi diyelim iyi olalim. Yeni kendime geliyorum. 29 Eylül cuma gunu dogum yaptım. Olan sancilar kesemi patlatmis azar azar suyum gelmiş ben progestan kullandigim icin akinti sandim anlamadim. Kontrolde doktor suyumun bitme sinirina geldiğini soyleyip acil sezeryana aldi beni. 36 hafta 2 günlük dogmus oldu oglum. Ama dogdugu gunden beri kuvezde ben pazar gunu kucagim bombos hastaneden ciktim. Cok fazla su yutmuş akcigerlerine kaçmış suyu da cikaramadi maalesef. Enfeksiyon riski sebebiyle ve cigerlerindeki su sebebiyle kuveze aldilar. Enfeksiyon yokmuş Cok şükür. Gunden gune iyiye gidiyor cuma günü cikacakmis insallah. Ben de ona sifa olsun diye sut sagmaya ugrasiyorum habire.
Vehasil zor seyler yasadim. Rabbim hepinize sağlıklı bir gebelik ve hayirli dogumlar nasip etsin.
İyi günler kızlar :) pazar sabah 6:25de norm doğumla kızımı kucağıma aldım . Allahım bütün hamileleri sağlık ve sahatle bebeklerine kavuşmayı , hamile kalamayanada tez zamanda kalmayı nasip etsn![]()
Maşallah canm kızına Allahım gönlüne göre versin inslh :) çok sağol bu arada sanada kucağına almk nasip olsunB Biravucmutlulukokeanoss00 kızlar gözünüz aydın allahım sağlıklı analı babalı buyutsun bebeklerinizi
Kızlar bende 13+4 cinsiyet doktor %80 kız dedi bakalım değişmez inş
![]()
MSJ tekrarıİyi günler kızlar :) pazar sabah 6:25de norm doğumla kızımı kucağıma aldım . Allahım bütün hamileleri sağlık ve sahatle bebeklerine kavuşmayı , hamile kalamayanada tez zamanda kalmayı nasip etsn![]()
Amin canmmm Allah razı olsun. Darısı snacok sevindim Maşallah size... Hadi gözün aydın... allah analı babalı uzun güzel sıhatli ömür versin yavruna...
Amin canım bende iyice ağırlaştım... Allah herkese yardımcı olsun vallahi.. İsteyen arkadaşlarımızı en kısa zamanda en hayırlısını versin...Amin canmmm Allah razı olsun. Darısı sna
Peki sende ne vardi canim.kayiplrim fln hikayen neydi bide internette igne kullananlar sezeryan oluyor diyorlardi sen normal yapmissin ne guzel ya valla umut oldun banadaBndim canm 38+2de kestik iğneyi 39+1de doğum oldu..