2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

selam kızlar ben de yeni üyeyim,
10 aylık evliyim bu ay ilk denememizdi,adetime 5 gün var, bu sabah predictor early ile bi deneyeyim dedim ve çıkan sonuç ekte :KK52:
ilk başta daha belirgindi şimdi böyle duruyor.
daha adete 5
img_7282-jpg.2052739
varken çıkması acaba kimyasal gebelik mi dedirtiyor
ne dersiniz benzer durum yaşayıp hamile olan var mı :anneadayı:

Bu da benim testimdi adete 2 gün kala yapmıştım aynı test predictor bence sende hamilesin hayırlı olsun

76506FAB-02F4-4258-8F69-5BFCC841140A-257-000000ACE1F59983.webp

Canım ben fotografın üst kısmını görebiliyorum sadece, tamamı yüklenmiyo nedense
Bu da benim testimdi adete 2 gün kala yapmıştım aynı test predictor bence sende hamilesin hayırlı olsun

Eki Görüntüle 2053362
şimdi görebildim tamamını, evet sanırım hamileyim adete 3 gün kaldı şimdi daha da belirgin, bu gün kan verdim yarın öğleden sonra öğrenebilecekmişim :(
ama ilk günler diye mi bilmiyorum akşamları adet sancısı gibi karnım ağrıyo tedirgin oldum sende de öyle olmuş muydu canım ?

şimdi görebildim tamamını, evet sanırım hamileyim adete 3 gün kaldı şimdi daha da belirgin, bu gün kan verdim yarın öğleden sonra öğrenebilecekmişim :KK43:
ama ilk günler diye mi bilmiyorum akşamları adet sancısı gibi karnım ağrıyo tedirgin oldum sende de öyle olmuş muydu canım ?
ben iki test yaptım sonra bıraktım kanda vermedim :) adet sancısı gibi olabilir doğaldır bende sadece bel ağrısı vardı (normalde adet ağrısı çekmem zaten)

şimdi görebildim tamamını, evet sanırım hamileyim adete 3 gün kaldı şimdi daha da belirgin, bu gün kan verdim yarın öğleden sonra öğrenebilecekmişim :KK43:
Normal canın o ağrılar. Kendne yer açıyor, korkma

Selam kızlar :) bir sorum olacaktı. 35 haftalık gebeyim cuma günu doktor kontrolüm vardı. Muayene olurken doktorum bebeğin eşi aşagıda dedi. Ama ben o ara tam idrak edemedim eve gelince farkettim. Acaba bununla karşılaşan bi arkadaşımız var mı ? Varsa doğum nasıl gerçekleşecek ?

Günaydın canim. Iyi diyelim iyi olalim. Yeni kendime geliyorum. 29 Eylül cuma gunu dogum yaptım. Olan sancilar kesemi patlatmis azar azar suyum gelmiş ben progestan kullandigim icin akinti sandim anlamadim. Kontrolde doktor suyumun bitme sinirina geldiğini soyleyip acil sezeryana aldi beni. 36 hafta 2 günlük dogmus oldu oglum. Ama dogdugu gunden beri kuvezde ben pazar gunu kucagim bombos hastaneden ciktim. Cok fazla su yutmuş akcigerlerine kaçmış suyu da cikaramadi maalesef. Enfeksiyon riski sebebiyle ve cigerlerindeki su sebebiyle kuveze aldilar. Enfeksiyon yokmuş Cok şükür. Gunden gune iyiye gidiyor cuma günü cikacakmis insallah. Ben de ona sifa olsun diye sut sagmaya ugrasiyorum habire.

Vehasil zor seyler yasadim. Rabbim hepinize sağlıklı bir gebelik ve hayirli dogumlar nasip etsin.
Hem gözünüz aydın hemde geçmiş olsun canım, çok şükür bebeğin için geç kalmamissiniz zamanlada toparliyacaktir insAllah:KK200:

İyi günler kızlar :) pazar sabah 6:25de norm doğumla kızımı kucağıma aldım . Allahım bütün hamileleri sağlık ve sahatle bebeklerine kavuşmayı , hamile kalamayanada tez zamanda kalmayı nasip etsn :KK66:
Gözünüz aydın cnm, masallah Eylül kizimiza:KK200:

Selam kızlar :) bir sorum olacaktı. 35 haftalık gebeyim cuma günu doktor kontrolüm vardı. Muayene olurken doktorum bebeğin eşi aşagıda dedi. Ama ben o ara tam idrak edemedim eve gelince farkettim. Acaba bununla karşılaşan bi arkadaşımız var mı ? Varsa doğum nasıl gerçekleşecek ?
Bebegin eşi dediği plasenta cnm, aşağıda olabilir ama tam olarak nerede önemli olan o, eğer vaginal çıkışı engelerse sezeryan olmak zorunda kalabilirsiniz çünkü çıkışı kapatmış oluyor. Ama bazı duyumlar var, 37. Haftaya kadar plasenta tekrar yukari cikabiliyormus

Hem gözünüz aydın hemde geçmiş olsun canım, çok şükür bebeğin için geç kalmamissiniz zamanlada toparliyacaktir insAllah:KK200:

Gözünüz aydın cnm, masallah Eylül kizimiza:KK200:

Bebegin eşi dediği plasenta cnm, aşağıda olabilir ama tam olarak nerede önemli olan o, eğer vaginal çıkışı engelerse sezeryan olmak zorunda kalabilirsiniz çünkü çıkışı kapatmış oluyor. Ama bazı duyumlar var, 37. Haftaya kadar plasenta tekrar yukari cikabiliyormus
Sağol canm :) seninde az kalmış darısı başına :)

İyiym şükür sen nasılsın tüp bebek süreci nasıl geçti var mı gelişmeler
miyon alınacak gelecek hafta sonra transfer zamanını bekleyeceğim arkadaşım
ocakta transfer senin bir tedavi varmı sonuçlarınız çıktımı eşinle
yeni dr bakıyordun buldun mu

miyon alınacak gelecek hafta sonra transfer zamanını bekleyeceğim arkadaşım
ocakta transfer senin bir tedavi varmı sonuçlarınız çıktımı eşinle
yeni dr bakıyordun buldun mu
Senin işte uzamış iyice. Biran önce alınır da kurtulursun, sonrası müjdeli haberle gelirsin inşallah ♡

Henüz doktora gitmedm canım adette olamadım bugün 47.gün adet belirtim bile yok saçma sapan oldum bu ay. Sonuçlar içinde aradık biri çıkmış diğeri daha çıkmamış öyle dediler bekliyorum haftada bir arayın dediler işte. Şükür ki eşimin sperm sonucu temiz çıktı onunla uğrasmıyoruz birde. Bugun sökücü alacağım artık iyice sıktı bu gecikme

Senin işte uzamış iyice. Biran önce alınır da kurtulursun, sonrası müjdeli haberle gelirsin inşallah ♡

Henüz doktora gitmedm canım adette olamadım bugün 47.gün adet belirtim bile yok saçma sapan oldum bu ay. Sonuçlar içinde aradık biri çıkmış diğeri daha çıkmamış öyle dediler bekliyorum haftada bir arayın dediler işte. Şükür ki eşimin sperm sonucu temiz çıktı onunla uğrasmıyoruz birde. Bugun sökücü alacağım artık iyice sıktı bu gecikme
evet uzun sürüyor haklısın inşallah sonu güzel olsun

eşinin sonucuna sevindim inşallah diğar sonucunuz da güzel gelir
adet olamamak çok fena dr sorarak alıyorsun dimi söktürücüyü

Kızlar günaydın, uzun süredir takip edemiyordum. Ufak bi operasyon geçirdim 16 gun önce ovitrelle iğne oldum dün adet olmam gerekiyordu olmadım bugün test yaptım nolur bi bakın ben hayal görmüyorum dimi orda çizgi var dimi nolur tecrübeli arkadaşlar yardım edin fotoğrafta çok net çıkmamış
20171011_092113.webp

canım evet iki resimde de hafif çizgi var görünüyor. Ama vurulduğun iğne ne iğnesi çatlama mı? onun etkisi değilse gözün aydın canım. Ama bence en güzeli dr. gidip kanda test yaptırmak. İnşallah muradına ermişsindir... bence öyle görünüyor gözün aydın canım...

canım evet iki resimde de hafif çizgi var görünüyor. Ama vurulduğun iğne ne iğnesi çatlama mı? onun etkisi değilse gözün aydın canım. Ama bence en güzeli dr. gidip kanda test yaptırmak. İnşallah muradına ermişsindir... bence öyle görünüyor gözün aydın canım...
Evet canım catlatma iğnesi doktoru aradım tam test zamanı dedi etkisi kalmaz dedi birazdan gitcem kan testi için. Inşallah canım. sen hamilesin nolur dua et senin duan kabul olur. Allah razi olsun. Sende hayırlısıyla kucağına al insallah

Evet canım catlatma iğnesi doktoru aradım tam test zamanı dedi etkisi kalmaz dedi birazdan gitcem kan testi için. Inşallah canım. sen hamilesin nolur dua et senin duan kabul olur. Allah razi olsun. Sende hayırlısıyla kucağına al insallah
Allah cümlemizden razı olsun...Sağolasın... Haber ver muhakkak... İnşallah canım İnşallah dualarım seninle.. Allahım tüm isteyen arkdaşlara nasip etsin...

Back
X