2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kan testi sonucu 18.03 cikti çok minik ama var dimi
canım tabi cok çok yeni bir oluşum. Sabırlı ol dr. bu süreçte temkinli konuşur sakın kötü düşüncelere kapılma burada bu süreçleri hepimiz yaşadık beklemek çok zor gelecek farkındayım ama sevinmek için cok erken... önündeki 1 ay sürecini kısaca anlatmak isterim..
Öncelikle bu değerin 2 gün arayla artış yapıp yapmayacağını takip etcekler... Bu hormon kanda 2 günde bir 2 katına çıkıyor.
Yaklaşık kanda 1000-1500 değer aralığında olduğunda rahimde keseyi görmek isteyecekler. 23-24 Ekim gibi bu değerlere ulaşır diye tahmin ediyorum. keseden 2-3 hafta sonrada kalp atışı için çağırcaktır dr.
Allahın izniyle sağlıklı bir gebelik olmasını temenni ederim..biraz sabırlı ol herşey gönlünce olsun.

canım tabi cok çok yeni bir oluşum. Sabırlı ol dr. bu süreçte temkinli konuşur sakın kötü düşüncelere kapılma burada bu süreçleri hepimiz yaşadık beklemek çok zor gelecek farkındayım ama sevinmek için cok erken... önündeki 1 ay sürecini kısaca anlatmak isterim..
Öncelikle bu değerin 2 gün arayla artış yapıp yapmayacağını takip etcekler... Bu hormon kanda 2 günde bir 2 katına çıkıyor.
Yaklaşık kanda 1000-1500 değer aralığında olduğunda rahimde keseyi görmek isteyecekler. 23-24 Ekim gibi bu değerlere ulaşır diye tahmin ediyorum. keseden 2-3 hafta sonrada kalp atışı için çağırcaktır dr.
Allahın izniyle sağlıklı bir gebelik olmasını temenni ederim..biraz sabırlı ol herşey gönlünce olsun.
Canim çok sağ ol... Sonu iyi olsun da ben beklemeye raziyim 2 senedir bugünü bekliyorum. 20 gün daha bekleyebilirim heralde. Kan testinden sonra tekrar evde test yaptım dijital olanlardan onda da pozitif çıktı. Doktorum 2 gun sonra kan testini tekrarla dedi bakalım artık hayırlısı olsun ınsallah

Canim çok sağ ol... Sonu iyi olsun da ben beklemeye raziyim 2 senedir bugünü bekliyorum. 20 gün daha bekleyebilirim heralde. Kan testinden sonra tekrar evde test yaptım dijital olanlardan onda da pozitif çıktı. Doktorum 2 gun sonra kan testini tekrarla dedi bakalım artık hayırlısı olsun ınsallah

Hayırlısı canım Allahın izniyle muradına erersin İnşallah... Daha idrar testi yapmana gerek yok, Kanda 2 gün sonra yaptır artışı kontrol et yeterli.. Hadi inşallah vuslat yakın....

evet uzun sürüyor haklısın inşallah sonu güzel olsun

eşinin sonucuna sevindim inşallah diğar sonucunuz da güzel gelir
adet olamamak çok fena dr sorarak alıyorsun dimi söktürücüyü
Yok ben sökücüyü kendm alır içerim hep düzensiz olduğu için. Karnım şişti ki nasıl valla :))

Selam kuzular ..
Doğum yapanlara bebek bekleyenlere hayırlı olsun . Bayadır yazamadım .

BizdeBebek yok henüz . Hormon tahlillerimi yaptırdım . Prolaktin sınırın biraz üzerinde çıktı . Doktor düşürmek için ilaç verdi . O engel olabilirmiş diye okudum . Şimdi yumurtamı takip ettiriyorum doktora gidip . Adetlerimi düzenli oluyorum aslında . 4-5 aydır günü şaşıyor. 2-3 gün felan . Eşimle bir türlü tutturamıyoruz . Niye olmuyor bilmiyorum . Benim konsantrasyonum çabuk kayboluyor kuruyorum . Özellikle o içimde yumuşayınca . Eşimde her seferinde sonlandıramıyor işi . Gelmiyor diyor , bitiyor konsantrem. Biraz o yüzden kuruyorum. Etrafta Bebek düşünün artık diyenlere . Düşündüğümüz halde düşünmüyoruz demek, sürekli bir bu da oldu hamile kaldım ya sürmezse takıntılarım . Stresli iş hayatım . Bir Çıkmazın içinde gibiyim . Çoğu kez hislerimi aldırmış gibi , çocuk yüzünden ağladığımda eşime belli etmemek için numara yapmaktan yoruldum . Ve milletin gözüme sokar gibi Bebek muhabbetlerinden de . Çok zor . Allah yardımcımız olsun . İnşallah bu topik uğurlu gelir
Hepimiz aynı durumdayız umudu kaybetmek yok Rabbim herşeyin hayırlısını versin

merhaba kızlar nasılsınız bu aralar çok mide bulantıları yaşıyorum çok çabuk yoruluyorum . ama çok şükür iyiyiz. 26 ekim de dr kontrolüm var bakalım hayırlısı :) sizlerde ne var ne yok ...
Tam haftalarındasın o bulantıların halsizliklerin :) Allah yardımcın olsun canım kucağına aldığın günü de görürürz inşallah ❤♡

Kizlar bana cevap verin yoksa kizarim alinirim kuserim :) erken gebelik testi aldim dun tam adet gunumdu silik cikti ikimci cizgi normal gebelik testlerinde cikmiyo ama ne adete dair nede gebelige dair tik yokkk

merhaba kızlar nasılsınız bu aralar çok mide bulantıları yaşıyorum çok çabuk yoruluyorum . ama çok şükür iyiyiz. 26 ekim de dr kontrolüm var bakalım hayırlısı :) sizlerde ne var ne yok ...
Ayy başladı mı bulantılar Allah yardımcın olsun 2 ay sıkcan dişini canım bu dönem yorulman çok normal bol bol yat dinlen birde bol su iç yemek yiyemezsen de bebeğin için endişelenme o kendine yetiyor senden ekstra vitamin istemiyor folik asiti ihmal etme ama ona ihtiyacı var :)

Ayy başladı mı bulantılar Allah yardımcın olsun 2 ay sıkcan dişini canım bu dönem yorulman çok normal bol bol yat dinlen birde bol su iç yemek yiyemezsen de bebeğin için endişelenme o kendine yetiyor senden ekstra vitamin istemiyor folik asiti ihmal etme ama ona ihtiyacı var :)
sağol canım . çalıştığım için dinlenemiyorum ama sıkacağız dişimizi artık 6 ay kadar

Kizlar bana cevap verin yoksa kizarim alinirim kuserim :) erken gebelik testi aldim dun tam adet gunumdu silik cikti ikimci cizgi normal gebelik testlerinde cikmiyo ama ne adete dair nede gebelige dair tik yokkk
gebelik testinde ikinci çizgi çıktıysa gebelik vardır.

Arkadaşlar 2 gun once b-hcg 18.03'tu bugün 30.41 normal mi artış? 25 eylulde catlatma ignesi oldum bugun 18.gunu ignenin. Heralde varsa 10 gunluk falan. Cok endişeleniyorum ilk gebeliğim ve zor bir süreç yaşadım lütfen yaşayan bilen varsa yardımcı olur musunuz lütfen

Arkadaşlar 2 gun once b-hcg 18.03'tu bugün 30.41 normal mi artış? 25 eylulde catlatma ignesi oldum bugun 18.gunu ignenin. Heralde varsa 10 gunluk falan. Cok endişeleniyorum ilk gebeliğim ve zor bir süreç yaşadım lütfen yaşayan bilen varsa yardımcı olur musunuz lütfen
Canim artis normal gozukuyor hayirli olsun

TUBA48 TUBA48 ZK_ASK ZK_ASK S selifor YaKaMoZz-z YaKaMoZz-z kizlar hamilelikte sari akinti geliyormu allah size nasip etti o duyguyu bizede yardimci olun adetim 2 gun gecti bugun 2. Gun ama ne adet belirtisi var nede hamilelik agzimin tadi bozuk cok ayaklarimda usume var bide sari akinti geliyor kizlar akil verin ne zaman cikar testte bekliyim mi 1 hafta gecene kadar hastaneye git kan ver diceksinizi o kadar dusukten sonra inanin hastane yuzu gormek istemiyorum sizde akinti belirtimiydi

TUBA48 TUBA48 ZK_ASK ZK_ASK S selifor YaKaMoZz-z YaKaMoZz-z kizlar hamilelikte sari akinti geliyormu allah size nasip etti o duyguyu bizede yardimci olun adetim 2 gun gecti bugun 2. Gun ama ne adet belirtisi var nede hamilelik agzimin tadi bozuk cok ayaklarimda usume var bide sari akinti geliyor kizlar akil verin ne zaman cikar testte bekliyim mi 1 hafta gecene kadar hastaneye git kan ver diceksinizi o kadar dusukten sonra inanin hastane yuzu gormek istemiyorum sizde akinti belirtimiydi
Benden hamileliği öğrenmeden önce farkettiğim su gibi renksiz akıntıydı canım sonrada zamanla sarıya dönmüştü. Ama akıntı çeşitli sebeplerden dolayı da olabiliyor madem 2 gün geçmiş testte yapmışsın durum netleşmemiş bi kaç gün daha bekleyebilirsen bekle yoksa kan ver derim. Akşam acile gidip versende olur sonuca netten bakarsın doktor görmek zorunda değilsin, böyle beklemekte yorar seni.

Back
X