2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Sağol canım allah razı olsun güzel dileklerin için
Çok şükür geldi geçti evet allahım herkesi korusun
Hiç bir evladı annesiz hiç bir anneyi de evlatsız bırakmasın şu mübarek günde de anne olmak için çırpınan tüm kadınlara da anneliği tez zamanda yaşamayı nasip etsin
Amin canım amin. kıyamam ben sana.:KK15:

Slm kızlar nasılsınız ZK_ASK ZK_ASK canım sonunda sonuçların çıkmış inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsın dualarım seninle :)
Hanımlar ben 25 ekim Çarşamba Doğum yaptım normalde 27 ekim cuma günü için gün verilmişti ama erken gelmek istedi oğlum
Yalnız kötü bir Doğum oldu benim için şiddetinden nefes dahi alamadığım sancılarla girdim ameliyathaneye meğer rahmim yırtılmış :KK43:
Eski dikiş yerimden oğlum kafasını çıkartmış
O gün 5 dk ile ölüm teğet geçmiş oğlum ve benim için
Hala bu psikolojiden kurtulabilmiş değilim aklıma geldikçe durumun ciddiyetini kavradıkça çok korkuyorum herşey ne kadar anlık yapılan planlar ne kadar boş ve yersiz onu anladım milyonlarca kez şükürler olsun rabbim canımızı bağışladı aksini düşününce dışarıda bizi binbir hayal ve heyecanla bekleyen yavrunun yaşayacağı tramvayı düşünmek dahi istemiyorum
Çok çok çok şükür şimdi iyiyiz rabbim sizlerede sağlıklı bir gebelik hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin

Canım çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korumuş sizi. Birdaha böyle bir tecrübe yaşamazsın umarım. Ayrıca bebişini Allah analı babalı büyütsün Rabbim hayırlı salih sağllıklı kullarından eylesin bebişini. ismini ne koydunuz ?

kızlar size özel birşey sorabilir miyim yaa 2 gündür bi sıkıntım var ama bu normal mi bilmiyorum dr da gitmedim aramadım da

akıntım da koku değişikliği var yaniönceden kokuolmuyordu ama 2 gündür var temizliğime de dikkat ediyorum .

kızlar size özel birşey sorabilir miyim yaa 2 gündür bi sıkıntım var ama bu normal mi bilmiyorum dr da gitmedim aramadım da

akıntım da koku değişikliği var yaniönceden kokuolmuyordu ama 2 gündür var temizliğime de dikkat ediyorum .
Enfeksiyon olabilir canım bu konuda doktorunu bilgilendirmelisin hamilelikte önemli çünkü

Canım çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korumuş sizi. Birdaha böyle bir tecrübe yaşamazsın umarım. Ayrıca bebişini Allah analı babalı büyütsün Rabbim hayırlı salih sağllıklı kullarından eylesin bebişini. ismini ne koydunuz ?
Sağol canım kimse yaşamasın böyle bir tecrübe inşallah
Hüseyin Yağız oldu ismi :)

Slm kızlar nasılsınız ZK_ASK ZK_ASK canım sonunda sonuçların çıkmış inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsın dualarım seninle :)
Hanımlar ben 25 ekim Çarşamba Doğum yaptım normalde 27 ekim cuma günü için gün verilmişti ama erken gelmek istedi oğlum
Yalnız kötü bir Doğum oldu benim için şiddetinden nefes dahi alamadığım sancılarla girdim ameliyathaneye meğer rahmim yırtılmış :KK43:
Hala bu psikolojiden kurtulabilmiş değilim aklıma geldikçe durumun ciddiyetini kavradıkça çok korkuyorum herşey ne kadar anlık yapılan planlar ne kadar boş ve yersiz onu anladım milyonlarca kez şükürler olsun rabbim canımızı bağışladı aksini düşününce dışarıda bizi binbir hayal ve heyecanla bekleyen yavrunun yaşayacağı tramvayı düşünmek dahi istemiyorum
Çok çok çok şükür şimdi iyiyiz rabbim sizlerede sağlıklı bir gebelik hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin

canım öncelikle cok geçmiş olsun, neyseki sağlıkla bebeğini kucağına almışsın gözün aydın... herşeyin yolunda olmasına sevindim... Allah analı babalı güzel ömür versin evladına...

TUBA48 TUBA48 canım doktora git bencede ilaç verir geçer enfeksiyon. Hamilelikte ne kadar dikkat edersen et enfeksiyon kaçınılmaz oluyo normal yani :KK15:

Ayy canim benimm rabbime sukurler olsunn bebegini ve seni korusun insallah saglikla hersey yolunda devam eder. Yasadigin olayi zamanla atlatirsin insallah. Her daim dualara ihtiyacimiz var gercekten.

Merhaba kızlar yüzyıldır yoktum ama ZK_ASK ZK_ASK den aliyodum haberleri... Hamisler doğurmuş maşallah :) Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin. Hamile kalmak ve evlat için yanıp tutusanlara da Rabbim en kısa zamanda nasip etsin..
Amiin canimm sagolasin hosgeldiin sen neler yaptin peki :))

Merhaba kızlar yüzyıldır yoktum ama ZK_ASK ZK_ASK den aliyodum haberleri... Hamisler doğurmuş maşallah :) Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin. Hamile kalmak ve evlat için yanıp tutusanlara da Rabbim en kısa zamanda nasip etsin..
ayy canımmm nerlerdesin cok özlettin kendini neler yaptın nasılsın

ayy canımmm nerlerdesin cok özlettin kendini neler yaptın nasılsın
İyiyim canım hamd olsun. O kadar çok piskolojim bozulmuştu ki umut bağlaya bağlaya sonunda hüsran yaşıyordum uzal durma kararı almıştım. Şimdi iyiyim ama şükürler olsun. Sen nasılsın neler yapıyorsun

Back
X