2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

İyiyim canım hamd olsun. O kadar çok piskolojim bozulmuştu ki umut bağlaya bağlaya sonunda hüsran yaşıyordum uzal durma kararı almıştım. Şimdi iyiyim ama şükürler olsun. Sen nasılsın neler yapıyorsun
merhaba canım ne zamandır aklımdaydn nasılsın sende durumlar nedir neler yapyorsun tedaviye başlayacaktın hamişmisin??

Ayy canim benimm rabbime sukurler olsunn bebegini ve seni korusun insallah saglikla hersey yolunda devam eder. Yasadigin olayi zamanla atlatirsin insallah. Her daim dualara ihtiyacimiz var gercekten.
Sağol canım güzel duaların için
Zamanla herşey düzeliyor çok şükür şimdi daha iyiyim

İyiyim canım hamd olsun. O kadar çok piskolojim bozulmuştu ki umut bağlaya bağlaya sonunda hüsran yaşıyordum uzal durma kararı almıştım. Şimdi iyiyim ama şükürler olsun. Sen nasılsın neler yapıyorsun
ben de iyiyim çok şükür. haftalar geçsin diye dua ediyorum sürekli . suan ki durumun nasıl daha iyisin umarım

merhaba canım ne zamandır aklımdaydn nasılsın sende durumlar nedir neler yapyorsun tedaviye başlayacaktın hamişmisin??

Canım hoşgeldin :) iyi yapmışsın uzak kalarak hamilesin sanırım allahım sağlıklı bir gebelik nasip etsin
İnşallah @Nisaberatim da böyle güzel haberlerle döner

ben de iyiyim çok şükür. haftalar geçsin diye dua ediyorum sürekli . suan ki durumun nasıl daha iyisin umarım

Kızlar çok teşekkür ederim. Evet hamile kalmak isteyip tedavi görecekler icin uzak durmak en iyisi bence :) tüp bebek tedavisi gördüm şükürler olsun. Rabbim dileyen herkese nasip etsin canlar

Kızlar çok teşekkür ederim. Evet hamile kalmak isteyip tedavi görecekler icin uzak durmak en iyisi bence :) tüp bebek tedavisi gördüm şükürler olsun. Rabbim dileyen herkese nasip etsin canlar
Hayıırlı olsun rabbim sağlıcakla versin kucağına ne kadarlık takvim yapmamışsın

Evet haklısın bazen buradaki mevzuları kendi durumumuzla kıyaslayıp umutsuzlaşabiliyor insan veya aksine gereksiz umutlanabiliyorda... Neyseki Muradına ermişsin canım hayırlı olsun, Allah sağlılı bir gebelik süreci nasip etsin ve sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin...

çok sevindim canım rabbimin izniyle evlatlarımızı sğlıkla kucaklarız inşallah yavrucak kaç haftalık

Benimde bu konuda adet tarihim sonrada gebe olduğum yazıyordu haziranda doğum yaptım kızım 5 aylık oldu bile ahh zaman çok zalimsin :) çok duygulandim bekleyenlerin heosi nerdeyse hamile çok güzel bir duygu anne olmak rabbim evlatlarimizi korusun

Benimde bu konuda adet tarihim sonrada gebe olduğum yazıyordu haziranda doğum yaptım kızım 5 aylık oldu bile ahh zaman çok zalimsin :) çok duygulandim bekleyenlerin heosi nerdeyse hamile çok güzel bir duygu anne olmak rabbim evlatlarimizi korusun
Ben gibi bikac numune var :) rabhim saglikla buyutmeyi nasip etsin ins

Herkes tecrübesini paylaşıyor, sormak istediğin bişi varsa yardımcı olunur, cevap mı alamadın yazdığına,neden sinirlendin ki sonuçta kimse doktor değil tabii ki sadece günlük sohbetler olacaktır.

Önemli değil artık.
Sorumun üzerine sayfalar dolusu "sohbet" gelmiş, geride kalmış. Sağlıklı günler dilerim.

Evet haklısın bazen buradaki mevzuları kendi durumumuzla kıyaslayıp umutsuzlaşabiliyor insan veya aksine gereksiz umutlanabiliyorda... Neyseki Muradına ermişsin canım hayırlı olsun, Allah sağlılı bir gebelik süreci nasip etsin ve sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin...

Amin canım sağol cümlesi ile beraber inşallah.
çok sevindim canım rabbimin izniyle evlatlarımızı sğlıkla kucaklarız inşallah yavrucak kaç haftalık
Herkes sağlıkla kavussun evlatlarina inşallah . 13 hafta oldu bugün. Daha Küçücüğüz :)

gebelik takvimi yapmamışsın msjlarımızın altında olan takvimlerden bahsediyorum.
Ne kadarlık şuan
Takvim yapmadim canim bi fikrimde yok takvimle ilgili hehehe 13hafta canim

Amin canım sağol cümlesi ile beraber inşallah.

Herkes sağlıkla kavussun evlatlarina inşallah . 13 hafta oldu bugün. Daha Küçücüğüz :)

Takvim yapmadim canim bi fikrimde yok takvimle ilgili hehehe 13hafta canim
mayıs yada haziran başı annesi olcan way masallah aramızda 4 hafta tek var :) hayırlarla gelsinler inşallah

Babies16 Babies16 Frida1kahlo Frida1kahlo
Canlar en hayırlısından Allah sizinde önce karnınızı sonrada kucağınızı doldursun... :dua: isteyen her kadına Rabbim nasip etsin.
burada aylardır yoldaş olduk cok güzel samimi ilişkiler kurduk... Hala bakıyorum ama haliyle tenhalaştı hamileler doğum ayına ait gruplara çabalarını devam ettirenler yeni gruplarda takılıyor anladığım kadarıyla...

Back
X