2017 Aralık anne adayları, hangi hastanede nekadar ücrete doğum yaptıracak

Slm hamişler ve hamiş adayları nasılsınız bi sorum olacaktı sizlere ssvd doğum yaptıracak devlet hastanesi arıyorum yardımcı olur musunuz kanuni Sultan Süleyman hastanesi acaba yapiyormu

Selamlar ,
ben Koşuyolu Medipole gidiyorum , kardeşim 2 kez orda doğum yaptı , güzel bir hastane ilgili doktorları , ücretleride makul geldi bana , normal doğum 2.250 TL , sezeryan 3.150 TL , suit oda isterseniz artı 300 TL daha vermeniz gerek , birde şöyle bir detay var mesai saati dışında doğum gerçekleşirse kendi doktorunuzun doğuma girmesini isterseniz artı 1.000 TL ekleniyor , doğum anına geldikten sonra ha kendi doktorum ha başkası bebek orda duracak değil kim olursa olsun , mesai saati dışında olursada böyle bir tercihim olmayacak benim , o an onu düşünecek halde olacakmıyım bilmiyorum , zaten ben 32.haftanın sonuna kadar acıbademe gidiyordum , sağlık sigortamın limiti dolduğu için mecbur bir geçiş yaptık , acıbademde doğurmak isterdim ama çok pahalı , o kadar para harcamaya gerek yok , doğum her şekilde olur , ilk doğuran ben değilim diye kendimi teselliye başladım bile :)) her şey kolay olacak inşallah , doğumu yaklaşan arkadaşlarada allah kolaylıklar versin ,

sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız Allahın izni ile inşallah ,
sevgiler .

Back
X