Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hatirlamaz olur muyum sürekli girip denk geldikce takip etmeye calisiyorum rabbim gonlumze gore versin ins ilk seferde tutunsun bebislerimiz hangi igneyi kullaniyorsunMrb canim topigin hayirli olsun tedavine ugur getirsin beni hatirladinmi Bilmiyorum bende ignelere basliyali iki gün oldu benimde yurtdisi topigim var orda arkadaslarla tedavilerimiz konusunda birbirimize destek olmaya calisiyoruz :) sana bi selam verip hayirli olsun demek istedim Isallah hersey yolunda gider ve pozitifi bu sefer görürsün tatlim:)
Bende puregon 225 ile basladim pzt kontrol bnmde :)Eki Görüntüle 2074252 iğnem bu canım 300 le basladım pazartesı günü kontrol var yumurta durumuna göre deişcek:)aminnnnnnn
Sen hemen iğnemi basladınBende puregon 225 ile basladim pzt kontrol bnmde :)
Bizim öncesınde koruma hapıyla basladık sonra iğnelere gectık yurt dışında farklı uygulamalar var o yüzden şaşırıyorum bazenSen hemen iğnemi basladın
Evet adetin 4.gununde basladikSen hemen iğnemi basladın
Yok ultrason ve kan bakildi hersey temizdiBizim öncesınde koruma hapıyla basladık sonra iğnelere gectık yurt dışında farklı uygulamalar var o yüzden şaşırıyorum bazen
Bızim bu uygulama kadınlarda herzaman önden gelen büyüyen yumurtalar olurmuş bunu engellemek için bunu uyguluyolar yumurtaların hepsı aynı kalıte ve aynı büyüklüğe sahıp olması içinmiş hayırlısı canım doktor lara uycaz baska yolu yok zaten:)Yok ultrason ve kan bakildi hersey temizdi
Nasıl peki iğneler sıkıntı verıyomu bende bıraz baskı hıssı var sıkıntı verıyo ama ıyıyım şükürBızim bu uygulama kadınlarda herzaman önden gelen büyüyen yumurtalar olurmuş bunu engellemek için bunu uyguluyolar yumurtaların hepsı aynı kalıte ve aynı büyüklüğe sahıp olması içinmiş hayırlısı canım doktor lara uycaz baska yolu yok zaten:)
Aynen ne derlerse harfiyen yerine getiriyorum 1 dk bile gecirmeden ignemi vurunuyorum her şeye dikkat ediyorum rabbim e kalmis ol demesi o isterse ins olur pozitif dusun pozitif olsun :))Bızim bu uygulama kadınlarda herzaman önden gelen büyüyen yumurtalar olurmuş bunu engellemek için bunu uyguluyolar yumurtaların hepsı aynı kalıte ve aynı büyüklüğe sahıp olması içinmiş hayırlısı canım doktor lara uycaz baska yolu yok zaten:)
tedavin hayırlı olsun canım eğer bu ay da olmazsa ben de tüp bebeğe başlayacağım ama korkuyorumAynen ne derlerse harfiyen yerine getiriyorum 1 dk bile gecirmeden ignemi vurunuyorum her şeye dikkat ediyorum rabbim e kalmis ol demesi o isterse ins olur pozitif dusun pozitif olsun :))
Tesekkur ederim :) asilama yaptirirken asla kendim vurunamadim esim yapiyordu hep ama alistim artik acı esigimin dusuk olmasina ragmen kendim yapabiliyorumtedavin hayırlı olsun canım eğer bu ay da olmazsa ben de tüp bebeğe başlayacağım ama korkuyorumiğneni kendin mi yapıyorsun canım çok acıtıyor mu
![]()
benim de acı eşiğim çok ama çok düşük yani korkulacak bir şey yok mu diyorsun :)Tesekkur ederim :) asilama yaptirirken asla kendim vurunamadim esim yapiyordu hep ama alistim artik acı esigimin dusuk olmasina ragmen kendim yapabiliyorum
Yok bende basta sen gibiydim igne fobim vardi bu tedavide yendim saniyorum bekarken kan verirken bile bayiliyordim ama simdi kevgire dondum vucut alisti tabi :))) once bismillah sonra derin bi nefes bitti tamamdirbenim de acı eşiğim çok ama çok düşük yani korkulacak bir şey yok mu diyorsun :)
ben de kan verirken bayılırdım tabi ona da alıştım inşallah ben de yenerim korkumu Allah tedavini hayırla sonuçlandırsın inşallah canım cevap için de çok sag ol :)Yok bende basta sen gibiydim igne fobim vardi bu tedavide yendim saniyorum bekarken kan verirken bile bayiliyordim ama simdi kevgire dondum vucut alisti tabi :))) once bismillah sonra derin bi nefes bitti tamamdir![]()