Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2017 Aralık'ta tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar
Merhaba canım be de aralıkta nasipse başlıyorum tüp bebek tedavisine.. Ben denizlide dç.dr yunus aydın da yaptıracağım.. İlk olduğu için korku endişelerim var açıkçası. Hakkımız da hayırlısı olsun inşallah..
Eylülden beri her topik için bekliyordum doktor aralık için belgeleri hazırla dedi. Şimdi buraya yazıyorum ama doktor bir ay daha ertelerse çok yıpranırım.
Başlarsak ayın 11i gibi olacak diye görünüyor
arkadaşlar merhaba bende aralık ocak gibi dondürulmuş embriyolarımı deneyeceğim önceki tedavimden kalan ilaçlarım var almak isteyen olursa merional 13 kutu almak isteyen olursa özelden yazabilir inşallah herkes bebişlerini kucağına alır
arkadaşlar merhaba bende aralık ocak gibi dondürulmuş embriyolarımı deneyeceğim önceki tedavimden kalan ilaçlarım var almak isteyen olursa merional 13 kutu almak isteyen olursa özelden yazabilir inşallah herkes bebişlerini kucağına alır