• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı tüp bebeğe başlıcak olanlar toplanalım kızlar

Ben de inovita kullandım ama dediğim gibi hiç pik göremedim. Benim kistlerim çift taraflı yumurta kalitesini olumsuz etkileyebileceğini söylüyor doktorlar kiste bağlıyorlar benim de aslında daha 10 ay falan oldu çocuk düşüneli. Belki de daha zamanı gelmemiştir ama kist olunca ona bağlanmıştır bilmiyorum ki kısmet bu işler birazda. İnşallah gerekli olmaz doktora gitmek tekrar artık kalp atışı ve kese için gideriz aminn
bence doktorlar sizi çok çabuk tüp bebeğe yönlendirmişler bu yüzden çok yıpranmışsınız sanırım bu aceleciliğin bir sebebi de amh değeriniz bir yandan haklı olabilirler ama yine de en azından 6 ay beklenebilirdi 3 ay erken olmuş, bence kullandığınız takviyelerle yumurta kaliteniz artacaktır ve eğer eşinizde sorun yoksa doğal yolla gebelik elde etme ihtimaliniz yüksek. Aslında acele etmesek bence çoğumuzun ihtimali yüksek ama zaman kaybetmek istemiyoruz. İnşallahh dediğiniz gibi olur :)
 
Evet ben daha 2 ay denedim beni hemen tüp bebeğe yönlendirdiler ve o panikle araştırma bile yapmadan girdiğim ilk merkezde tedaviye başladım. Yanlış seçim oldu tabi ki ☹️
 
Merhaba, ben pazartesi başlayacağım büyük ihtimalle ,genetik tanımalı yapılacak yani transfer aralık sonunda olacak,Kayseri Memorial'da, düşük amh, 38 yaş, eşte düşük morfoloji ve yavaş sperm😅 bugün regl günümdü henüz olmadım testim negatif ama Allah var insan hâlâ ümit ediyor 3 gündür midem bulanıyor hiç bulanmazdı regl öncesi, hevesliydim ama test anamın ak sütü gibi bembeyaz çıktı.🤣 sizin fiyatlqr nasıl bu arada kaç istiyorlar?
Merhaba Kayseri Memorialde kime gidiyorsunuz Semih Zeki Uludağ’da tedavi gördüm ben 🤗
 
Back
X