- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi KarrTanesii
-
Öyle olacak inşallah canım herşeyin hayırlısıAnladım canım olsun ya tellern çıksın rahatca yaparsın zaten düğünü
Reklamda çıkanı mı diyorsun canım :)kızlar dün yazdım aam görmediniz galiba karacanın çeyiz seti var gördünüz mü nasıl sizce?
aynen canım sence nasılÖyle olacak inşallah canım herşeyin hayırlısı
Reklamda çıkanı mı diyorsun canım :)
Valla ben çok beğendim eğer almamış olsaydım asla kaçırmazdımaynen canım sence nasıl
Onu bende dedimay onu bende cok begendm keske almaysaydm dedim :)
Onu bende dedimYemek takımı en azından almamış olsaydım asla kaçırmazdım çünkü kahvaltı takımım da yok iyi olurdu :)
Aslında pişman değilim ama bu model gerçekten çok hoşuma gittihep bu aç gözlülüğümüz yünden basımıza geliyo gelenlererkenden alınca insan yeni cıkan modellere özeniyo :)
Kahvaltı takımını mı beğenmedinAy ben kahvaltı setini değiştireebilirsem alırım bunu. Extra bi set daha alırım sonra
Evet ya benim tarzım değil oKahvaltı takımını mı beğenmedin
Ben en çok yemek takımını beğendimEvet ya benim tarzım değil o
aynen canım yarın sorucam direk bunu peki sence bi çeyiz paketi daha almam gerekir mi? çelik tencere günlük yemek takımı kaşık çatal bıçak takımı için ne diyorsunBen en çok yemek takımını beğendimAma şubesine gidip sorabilirsin o zaman belki model değişimi yapabiliyorlardır
Hmm gerekir mi bilmiyorum canım, bu değişir bence. Mesela ben her yemeği çelik tencere de yapmayı sevmiyorum.. Dersen ki bana bu takım yeter almayabilirsin :) benim tencere takımım var mesela ama bir takım da granit alcam. Günlük yemek takımı çok gerekli olduğunu düşünmüyorum eğer misafir yemek takımını normalde de kullanırım diyorsan extra almana gerek yok ama dersen ki değişiklik istiyorum alabilirsin yada mesela günlük takımı altı kişilik alabilirsin bu da bir seçenek :) insanın kafası çok karışıyor değil mi :)aynen canım yarın sorucam direk bunu peki sence bi çeyiz paketi daha almam gerekir mi? çelik tencere günlük yemek takımı kaşık çatal bıçak takımı için ne diyorsun
Hmm gerekir mi bilmiyorum canım, bu değişir bence. Mesela ben her yemeği çelik tencere de yapmayı sevmiyorum.. Dersen ki bana bu takım yeter almayabilirsin :) benim tencere takımım var mesela ama bir takım da granit alcam. Günlük yemek takımı çok gerekli olduğunu düşünmüyorum eğer misafir yemek takımını normalde de kullanırım diyorsan extra almana gerek yok ama dersen ki değişiklik istiyorum alabilirsin yada mesela günlük takımı altı kişilik alabilirsin bu da bir seçenek :) insanın kafası çok karışıyor değil mi :)
BN GÜNLÜK KÜÇÜK TENCERELER ALDIM YEMEK TAKIMIDA ALTI KİŞİLİK ALMAYI DÜŞÜNÜYORM :)
Hiç sormadım canım ama bence bunları bekletme pek :)kızlar cidden kafam çok karıştı ya. mağazada bekletme süreleri ne kadar sordunuz mu hiç ?
Bizim beyaz eşya alma durumumuz var en azından ödensin aradan çıksın diye ben de emin olamıyorum aslında ama ödenmesi de mantıklı geliyor bana.BEN O BEKLETME İŞİNE GÜVENMİYORUM PK YA ALIP EVE YADA ANANEME GÖTÜRÜYORUM GARANTİLERİDE BEKLİYO İMZALANCAK SIRF MAGAZALARA GÜVENMEDİĞİM İÇİN BEYAZ ESYALARIMI ALAMIYORM İŞTE
Bizim beyaz eşya alma durumumuz var en azından ödensin aradan çıksın diye ben de emin olamıyorum aslında ama ödenmesi de mantıklı geliyor bana.
Benim modeller bile belli aslında beyaz eşyada değişecek bir durumu bile yok ama bakalım nişanlımla oturup konuşmadık henüz o alacak sonuçta onun da fikri önemliÖDENMESİNİ BENDE COK İSTİYORM CUNKU EN COK DERT ETTİĞİM BEYAZ ESYALAR VE YATAK ODASI TEKSTİLİ DE KOYCAK YER OLS KESKE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?