2017 de İkiz Annesi Olucaklar

23 aylık baya büyümüşler aslında halamı zor ya benimkiler 13aylık 18aydan sonra kolaylaşacağını düşünüyorum nedense
Çocuktan çocuga muhakkak değişir benim ikiside erkek hiç oturmuyorlar uyumuyorlar koltuklara camlara tirmaniyorlar ve cok kavga etmeye başladılar Canları cok sıkılıyor yanımda biri olmadan dışarı çıkamıyorum yaptığım etkinliklerin süresi 5 dk hemen bıkıyorlar. 3 yaşına gelseler bir diyorum Ama cok sevimliler Allah cocuklarımızı bağışlasın.

Bebeğim için amniyosentez dediler. ben de kolumdan 2 tüp kan aldırdım Serenity NIPT için. bir tanıdığımı amniyosentez nedeniyle hayatını kaybettikten sonra o riski almamak için hem bebeğim hem kendim için bu Serenity fetal DNA testini yaptırdım. Burada okudum güveni %99.98 miş. Benim sonucum 10 günde geldi. koldan 2 tüp kan alıp yaptırmak varken o kocaman iğneyi ne karnıma ne bebeğime değdirmek sonra bebeğime ve kendime zarar vermek istemem Allah korusun ALlah o acıyı kimseye yaşatmasın. İnsan sağlığı bu kadar ucuz mu canım diyerek Çİn de yapılan testi de yaptırmadım. LÜtfen amniyosentezle ölen anneleri bebekleri haberlerde okuyun ve görün, üstelik kaç günler haftalar sonuç bekleniyor

Canim bende ikili test yaptirdim sadece utrasyon cektiler ikiz gebeliklerde kan testi yapilmazmis hangi cocuga ait oldugu belli olmadigi icin sadece ense kalinligina fln baktilar ins kotu birsey cikmaz icini ferah tut
Vallla ben Serenity yaptırdım ikizlerde de doğruluk oranı %99.98. sağlıkla bebeklerimii kucağıma aldım. keşke yorumunuzu daha önce görseymişim. Amniyosentezden çok yakın tanıdığımı kaybettikten sonra yaptırmam dedim çok riskli. Allah korusun ne kendime ne bebeğime zarar verdirmem amniyosentez ölüm haberlerini okudunuz mu hiç?Onun yerine kolunuzdan alınan 1 -2 tüp kanla illumina teknolojisiyle testim yapıldı. ben biyoloğum ve İllumina insan genom projesini yapan firma e daha ne olsun kime güveneeğiz. Benden başka 2 arkadaşımda bu testi yaptırdı.

Merhaba nasıl olduda maşallah ikiz gebe kaldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…