- 3 Eylül 2014
- 2.978
- 2.343
- 108
- 37
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #14.901
Benimki 2aydir yanimda nerdeyse 3 gün önce gitti şimdi de biz gittik onun yanına bayram için eşim istersen bayramdan sonra 1 hafta kalırız orda diyor senin için de değişiklik olur diyor.bende annenle yeterince yüz göz olduk biraz özleyelim birbirimizi dedim mümkünse bir daha bu kadar uzun kalmasınValla ben bildigimi okuyorum karisirlarsa ya duymuyorum ya tersliyorum yeni dogum yaptigimda mahvoldum çünkü denileni yapmaktan
İl ol tatli ol en guzeliBenimki 2aydir yanimda nerdeyse 3 gün önce gitti şimdi de biz gittik onun yanına bayram için eşim istersen bayramdan sonra 1 hafta kalırız orda diyor senin için de değişiklik olur diyor.bende annenle yeterince yüz göz olduk biraz özleyelim birbirimizi dedim mümkünse bir daha bu kadar uzun kalmasın
Canım ben senin yerinde olsam lansinoh değil ameda medela veya imkanınız yoksa avent tavsiye ederim emiş gücünden dolayı.ama makine mutlaka lazım ben doğum yaptıktan sonra aldığıma çok pişman oldumİkiz dogum yapmis tecrübeli hanimlar süt sagmayla ilgili herkes farkli bisey söylüyor,simdiden lansinoh ciftli elektrikli alip hastane cantama koyayimmi yoksa dogumdan sonra duruma göremi alinir yada hastane tipimi kiralamak gerekirtecrübelerinize dayanarak bizleri aydinlatirmisiniz
Ben avent dusunuyodum ama ciftli olmasi zaman acisindan ve ayni anda iki gogusten sagilirsa süt uretimi artiyor diye ciftli al yazmisti buradaki arkadaslar.bukonuda nedusunuyosunCanım ben senin yerinde olsam lansinoh değil ameda medela veya imkanınız yoksa avent tavsiye ederim emiş gücünden dolayı.ama makine mutlaka lazım ben doğum yaptıktan sonra aldığıma çok pişman oldum
Evet doğru diyor arkadaşlar ama lansinoh dan ben memnun kalmadım emiş gücünden ameda veya medela diye markalar var biraz pahalı eğer imkanın varsa onlardan alabilirsin yada 2.el düşünürsenBen avent dusunuyodum ama ciftli olmasi zaman acisindan ve ayni anda iki gogusten sagilirsa süt uretimi artiyor diye ciftli al yazmisti buradaki arkadaslar.bukonuda nedusunuyosun
Hastanedeyken medelanin hastane tipiyle sagdirmislardi,sonra eve lansinoh aldim dünya varmis dedim.Benim izlenimime gore lansinohun ev tipi medelanin hastane tipinden cok daha iyi ve gogsumu acitmadi ama zamanla gücü azaliyor diye yorumlar okudum,onu bilemiyorumEvet doğru diyor arkadaşlar ama lansinoh dan ben memnun kalmadım emiş gücünden ameda veya medela diye markalar var biraz pahalı eğer imkanın varsa onlardan alabilirsin yada 2.el düşünürsen
Kaç aylıklar şuan belki bi büyüme ataği flan geçiriyorlardır bi diş yada başka sıkıntısı vardır.benimde 1 tanesi 1haftadır geceleri hep salliyorum sürekli dişten sebep sen yinede sakinliğini korumaya çalıs bizim gerginliğimizi hissedip onlarda geriyorlar ben bi süredir eşim çingene besiği gibi bisey yapti ikisinin sıgacaği onda sallıyorum ama dediğim gibi bi dönemdir insallah düzelir.Ben cildirmak uzereyim ya uyumazmi hic insan caresiz hissediyorum kendimi ne yapicam bilmiyorum salliyorum olmuyor seviyorum olmuyor aglatiyorum olmuyor siz nasil uyutuyorsunuz bir akil verin ya
Yanında biri varsa bebekler uyuduğunda sende uyumaya çalış canım dinlenince gelir sütün inşallahHanimlar bebeklerim küvözdeyken foşur foşur akan sütüm bebeklerim eve gelince ilk birkac gun yasadigim yogun depresyon stres uykusuzluk sebebiyle biranda kesildi,suan cok az geliyor ve mama baslamak zorunda kaldik. Komposto su bulgur yesillik hersey tuketiyorum ama olmuyor. MOTİLİUM diye bi mide ilaci varmis,yanetkisi olarak prolaktini(süt hormonu) yukseltip sütü artiriyomus. İnternette fayda gorenleri okudum. Duyan bilen kullanan fayda gören varmi? Bebeklerime yetemedigim icin cok üzülüyorum
Tek bakmak zor kendine zaman ayirmaya firsat bulamiyorsun ama hasta olunca herseyden zor biz bir aydir hep hastayiz kiz bize kotu geldiBenim oglanlar da 13 aylik oldular,geceleri 3 kez mama aliyorlar ve arada uyanip agliyorlar.Onun disinda Allah’a sukur bir dertleri yok.Tek basina bakan annelere Allah sabir versin diyorum ben haftada 1 gun yalniz bakiyorum perisan oluyorum
Merhaba bende uzun zamandır siteye giremedim benimkiler 23 aylık oldular cok cok zor tek başıma bakıyorum Allah herkesin yardımcısı olsun demissiniz amin gercekten öyle.Slm arkadaşlar uzun süredir siteye giremedim Nasılsınız İkizlerle nasıl gidiyor hayat biz de dört aylık bitirdik 15. aydayız Allah herkesin yardımcısı olsun
23 aylık baya büyümüşler aslında halamı zor yaMerhaba bende uzun zamandır siteye giremedim benimkiler 23 aylık oldular cok cok zor tek başıma bakıyorum Allah herkesin yardımcısı olsun demissiniz amin gercekten öyle.
Bende tek bakıyorum ikizlerimeBir hafta sonra 16 aylık olacağız ayrıca bi oğlum var herşeyle ben ilgileniyorum zor gerçekten sağlıkları yerinde olsunlarda bugünlerde geçerMerhaba bende uzun zamandır siteye giremedim benimkiler 23 aylık oldular cok cok zor tek başıma bakıyorum Allah herkesin yardımcısı olsun demissiniz amin gercekten öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?