Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aa yi bari seninki belli olmuş:) benim test yapmama 10 gün var daha olursa inş sat a göre tahmini doğum tarihi 12 ekim sezaryen olacağı için 29 30 eylül ya da 1 2 ekim olur
Aa yi bari seninki belli olmuş:) benim test yapmama 10 gün var daha olursa inş sat a göre tahmini doğum tarihi 12 ekim sezaryen olacağı için 29 30 eylül ya da 1 2 ekim olur
Kızlar ıdrar yolu enfeksıyonu olmusum. Idrar verdım bugun bıraz da kan gormus enfeksıyondan dolayı bunu labratuara gonderıcekler eger cok fazlaysa antıbıyotık verıcek yada bıtkısel ılac. Herhangı bır sorun yok sukur. Boyle bıseyıde ılk kez yasıyorum.
Kızlar ıdrar yolu enfeksıyonu olmusum. Idrar verdım bugun bıraz da kan gormus enfeksıyondan dolayı bunu labratuara gonderıcekler eger cok fazlaysa antıbıyotık verıcek yada bıtkısel ılac. Herhangı bır sorun yok sukur. Boyle bıseyıde ılk kez yasıyorum.
bende ekim ayına talibim inşallah hayırlısı ile önce kesesini sonra kalp atışlarını görürüz Allah'ım her şeyi vakti zamanında yaşamayı nasip etsin hepimize
bende ekim ayına talibim inşallah hayırlısı ile önce kesesini sonra kalp atışlarını görürüz Allah'ım her şeyi vakti zamanında yaşamayı nasip etsin hepimize
Iste sonunda boyle bi topigin uyesi olmaya geldim:) insaallah Allah kismet ederse ekim annesi olucam gebeligimi yeni öğrendim cok şükür Allah isteyen herkese kismet etsin
Iste sonunda boyle bi topigin uyesi olmaya geldim:) insaallah Allah kismet ederse ekim annesi olucam gebeligimi yeni öğrendim cok şükür Allah isteyen herkese kismet etsin[/QUOT
bir garip yolcu sizinle yanı zamana geliyor bebişlerin doğumu