2017 Esabil Eker ameliyatı-şikayet

yesilsevdalisii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
76
9
8
hanımlar merhabalar 10gün önce esabil hocaya ameliyat oldum:
Ameliyatı akşam 6:30 da oldum 11:30da evimdeydim hastane eve çok yakın. İlk gece tamponlarla ölüm gibiydi :(
Dün de üstündeki o şey alındı adını bilmiyorum alçı diyeceğim. Aynaya bakınca çığlık attım!! Hocam çok çirkin olmuşım dedim :( hoca da teselli etti hayır saçmalama çok iyi dedi. Şimdi size sorum gözlerimin arasındaki mesafe fazlalaşmış, galiba biraz şişmişler ve balık olmuşum gibime geliyor sizde de oldu mu ve bu durum geçici mi lütfen cevap verin:(( yani gözlerimizin ortası normale dönecek mi yoksa estetik müdahale sonucu orada kalıcı bir hasar mı oldu :((

benimde öyle kaşımın ortası çok acayip olmuştu korkmuştum öyle kalcak diye.çok garip bir ifadesi vardı ve burnum eskisinden daha büyüktü.10 gün çok erken bence pişman olma ihtimalin yüksek birkaç ay sonra daha netleşir.

benimde öyle kaşımın ortası çok acayip olmuştu korkmuştum öyle kalcak diye.çok garip bir ifadesi vardı ve burnum eskisinden daha büyüktü.10 gün çok erken bence pişman olma ihtimalin yüksek birkaç ay sonra daha netleşir.
Şuan durum nedir memnun musunuz? Bir de 10gün oldu hala dikişler düşmedi sizin ne zaman düşmüştü

2 kaş arası burun kökü ödemden dolayı şişer. alcı cıkınca genelde kimse begenmez burnunu öünkü şiştir. 10 gün bekle inecek şişliklerin

images (8).webp

O kısımda kemik kırılıp düzeltildiği için şişiyor Forumda çoğu kişi buna avatar görünümü diyor..

Geçici bir durum

Son düzenleme:
Acaba forumların olmadığı dönemde burun ameliyatı olanlar ne yapıyordu..
Düşünsenize , soracak kimse yok .:skandal::mad::kızgın:
ikide bir doktoru arayıp duruyorlardı herhalde

şikayet diye konu açmışsınız şu an fikriniz değişti sanırım, bende esabil beye muayeneye gittim testler istedi sonra gel bakalım dedi, ameliyat olucam doktor arıyorum tavsiye edermisiniz, şikayetiniz neydi geçmiş olsun

Cnm cok gecmis olsun bende esabil ekere ameliyat olacagim muayenem gorusmem hersey tmm, benim sorum esabil bey anlattigin gibi istedigin gibimi yapti burnunu, arti olarak ne kadara mal oldu tum masraflar cvp verirsen cok memnun olurum :))

Ameliyat olan arkadaşlar neden detaylı Bilgi vermekten son durumlarını paylaşmaktan çekiniyor?
Sonuçta hepimizin amacı aynı güzel bir buruna sahip olmak...
Kaç kişiye mesaj attım o kadar az ki dönüş yapan (2kişi)yardımlaşmak fikir alışverişinde bulunmak bu kadar zor olmamalı.

Back
X