- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
yok canım 5 haftada kalp atışı için çok erken en erken altıncı hafta ama en normali 7 hafta 6 haftada bile duyulmayabiliir.SAT' a göre doktora gittiğimde 5+5 olacak acaba kalp atışı duyulur mu?
yok canım nerde görünür... benım sat 7 aralık ve daha bır kac gn önce anca görundu . doktor dogruyu yapmıs .Benim de sat 14 aralık bakmadı canım beta istedi yinesinir oldum ben de baksa gözükür herkez daha erken zamanda görüyo
evet ben demişsin de değerini söylememişsin . sormamdaki amac evet ben demem degıl dı tabııEvet ben senin kac canim
Hayir olurmu oyle sey yuksek cikmis ne guzel tutunuyor meleginKizlar dun acile gittim beta hcg 2308 cokmu yüksek ya korkuyorum
Dunden beri cok korktum acaba bi sorunmu var niye bu kadar yüksek çıktı diye doktorada cuma günü gidicem bide benim 2. Hamileligim ilkini ogrendigimdi beta hcg 48 cikmisti onuda 9.5 haftalikken kaybettim zatenHayir olurmu oyle sey yuksek cikmis ne guzel tutunuyor melegin
Ben 5+3 TE keseyi gördüm canım beta 3000 kusurdu keseyi gördüğümde :)Evet ben senin kac canim
canım vermeye birşey demiyorum sonuç hemen çıkmıyo aksam 5 de cıktı ona gore bakalım diyolar ultrasonla bakmiyolar hastaneye gidip kan verip öylece kalıyorum esim nöbetten gelince götürdü onun izin alması da sorun kendim de gidemiyorum oraya bi de merak ediyorum daha erken keseyi gören var bana hic bakılmadı diye bugün biraz daha yükselmiştir dun beta 3422 çıktı bugün aksam 5.30 da özel hastaneden randevu aldım is çıkışı eşimle gidicem ınşallah gözükürniye sinir oldun iyi işte kan bebegin ne kadar sağlıklı geliştiğini gösterecek ben de kan istedim gerek yok dediler diye off ya dedim. evet kese görünüyor ama kanın artısıda bebegın saglıklı ılerleyısını gösterıyor bence ıyı yapmıslar
Çok iyi bence, 2 gün sonra tekrar yaptır mutlaka, artışı gör.Kızlar bıgün adwt günüm ve hcg 393 çıktı. Nasıl sizce
Canım yazının sonunda hamilelik takvimini nasıl yapıyorsun acabacanım vermeye birşey demiyorum sonuç hemen çıkmıyo aksam 5 de cıktı ona gore bakalım diyolar ultrasonla bakmiyolar hastaneye gidip kan verip öylece kalıyorum esim nöbetten gelince götürdü onun izin alması da sorun kendim de gidemiyorum oraya bi de merak ediyorum daha erken keseyi gören var bana hic bakılmadı diye bugün biraz daha yükselmiştir dun beta 3422 çıktı bugün aksam 5.30 da özel hastaneden randevu aldım is çıkışı eşimle gidicem ınşallah gözükür
Canım senin kızın kaç aylık? Benimde oğlum 16 aylık birkaç gündür sutten kesme cabasimdayimBen kızımı aktif olarak emziriyorum kafamda deli sorular nasıl olcak nasıl bıraktrcam blmiyorm
hayırlı olsun canım benımde dun adet günümdü 345 çıktı cuma tekrar baktırıcam önemli olan artışı, sağlıcakla kucağına al bebişini .)Kızlar bıgün adwt günüm ve hcg 393 çıktı. Nasıl sizce
canım ne kadarda aynı durumumuz bende o tarihte 8 haftalıkken kaybetmiştim. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.merhaba arkadaslar. bende pazartesi idrarda ögrendim. bugün tam 5 haftalik oldu. eylül 20 gözüküyor . insallah saglicakla kucagimiza aliriz. benimde ikinci gebeligim.. ilkini 2016 nisanda 13 haftalikken kaybettimm... insallah bu sefer her sey güzel olacak.
evet hikayeler benzesiyor..Hamdolsun. diyorum demek ki yasamamiz lazimis... insallah bu sefer mutlu sonda benzesssin.. ben üstüne hic korunmadim ama allah in takdiri doku ay sonra gene lütfetti. insallah bbu sfeer her sey güzel olacakcanım ne kadarda aynı durumumuz bende o tarihte 8 haftalıkken kaybetmiştim. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Ayy haberleşelim inşallahhayırlı olsun canım benımde dun adet günümdü 345 çıktı cuma tekrar baktırıcam önemli olan artışı, sağlıcakla kucağına al bebişini .)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?