- 4 Ocak 2017
- 348
- 584
- 103
- 34
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #4.041
hametan nedir doktorun mu verdi canım benim hiç geçmiyor ya çalışıyorum bide terleme oluyor böyle lekeli kalacak gibi duruyo
Allah'ın izniyle iyi olur merak etme bu zamanlarda doğan bebiş çok oluyor inşallah siz de iyi olursunuzKizlar bebegimin suyu azamis 1860 gram kilosu haftaya bidaha cagirdi erken dogum olacak mis cok uzgunum kendimi cok ktu hissediyorum calisamaz raporu verdi
çok geçmiş olsun canım panik yapma sakın böyle olupta tekrar düzelen bir çok kişi duydum dinlen bol bol sıvı tüket.Kizlar bebegimin suyu azamis 1860 gram kilosu haftaya bidaha cagirdi erken dogum olacak mis cok uzgunum kendimi cok ktu hissediyorum calisamaz raporu verdi
Canim bol bol havuc suyu ve normal su ic.yokma bol bol dinlen zaruri durumlar disinda cok agaya kalkma.kasar ceviz muz gibi seyleri bol bol tuketKizlar bebegimin suyu azamis 1860 gram kilosu haftaya bidaha cagirdi erken dogum olacak mis cok uzgunum kendimi cok ktu hissediyorum calisamaz raporu verdi
iyi dusun iyi olsun yorulmussundur sicaklarda simdi rahatca evde yat cnm duzelir ins suyunun artmasi icin ne yapman gerekiyormus soyledi mi drKizlar bebegimin suyu azamis 1860 gram kilosu haftaya bidaha cagirdi erken dogum olacak mis cok uzgunum kendimi cok ktu hissediyorum calisamaz raporu verdi
geçmiş olsun canım üzülme bol bol dinlen cok su ıcmeye bak duzelır belkı hem büyüdü artık annesi kilosuda ıyıymıs doğsada birazcık küvezde kalır sıkıntı olmaz inşKizlar bebegimin suyu azamis 1860 gram kilosu haftaya bidaha cagirdi erken dogum olacak mis cok uzgunum kendimi cok ktu hissediyorum calisamaz raporu verdi
Geçmiş olsun. Arkadaşımın da benzer bir durumu olmuştu. Bol bol su içip dinlen canım. Arkadaşım 38. Haftada doğum yaptı. Germe kendini de bebişi de.Kizlar bebegimin suyu azamis 1860 gram kilosu haftaya bidaha cagirdi erken dogum olacak mis cok uzgunum kendimi cok ktu hissediyorum calisamaz raporu verdi
Selamlar herkese kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür kızımız 1956gram olmuşbaş aşağı dönmüş kuzu 3 hafta sonra göreyim tekrar dedi sizlerde durumlar nasıl?
Benim olmuyor ama senin haftan ileride baya ondandir herhalde yarın nst ye girersin sanirim orada doktor bakar durumuna güzel haberler al inşallahMaşAllah bebisebizimde kontrol yarın. Ama dönmedi daha sanırım, kafasıyla mideme vuruyor sürekli azcık yaramaz kızım.
Kızlar adet sancısı gibi sancım oluyor son 1 haftadır sürekli. Sizinde oluyor mu?
pazartesi gittik bizde sadece nstye girdim normal dedi doktorum haftaya hem muayene hem nst var kızım nstyı hıc sevmedı kıpır kıpır ama kalktıktan sonra uzun sure bas donmesı oldu bende ılk defa o kadar sırt ustu yattımSelamlar herkese kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür kızımız 1956gram olmuşbaş aşağı dönmüş kuzu 3 hafta sonra göreyim tekrar dedi sizlerde durumlar nasıl?
bazen yatakta dönerken kasıklarıma ağrı giriyor adet sancısı gıbı belımde de ara ara ağrım oluyo magnezyum içmeyi unutursam oluyo geneldeMaşAllah bebisebizimde kontrol yarın. Ama dönmedi daha sanırım, kafasıyla mideme vuruyor sürekli azcık yaramaz kızım.
Kızlar adet sancısı gibi sancım oluyor son 1 haftadır sürekli. Sizinde oluyor mu?
bazen yatakta dönerken kasıklarıma ağrı giriyor adet sancısı gıbı belımde de ara ara ağrım oluyo magnezyum içmeyi unutursam oluyo genelde
pazartesi gittik bizde sadece nstye girdim normal dedi doktorum haftaya hem muayene hem nst var kızım nstyı hıc sevmedı kıpır kıpır ama kalktıktan sonra uzun sure bas donmesı oldu bende ılk defa o kadar sırt ustu yattım
Magnezyum cok farketıyo canım içince farkedersin benim ödemimi de azalttıBen hiç içmiyorum magnezyumu. Başlayım o zaman keser inşAllah
sırtüstü yattım canım haftaya diyeceğim başım döndü diye yan yatarım bakalım ne diyeceklerSirt ustumu yattiniz ama bizim hemsirelerimiz ozellikle sola yatirttiriyor
Bizim bebiste daha donmedi.karin bolgemde ve belimde oluyor benim pazartesi nsttedede sanci cikti.ama bu haftalarda sanirim bu agrilar normalMaşAllah bebisebizimde kontrol yarın. Ama dönmedi daha sanırım, kafasıyla mideme vuruyor sürekli azcık yaramaz kızım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?