- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #4.561
eşinin gitmesi çok kötü ya son zamanın gitmese daha ıyı her an her şey olabilir ankaradayım ben benim de cuma randevum :) aşağı indi ler artıkSen hangi şehirdesin canım? Birazda endişeliyim gün belli olsa gitsek iyide aniden gidecek diye panikliyorum.bu hafta eşimde şehirdışına gitmesi gerekiyor.Anneler AllahlıkGün verirlerse rahatlıycam biraz daha.hernekadar bebekler uymasada plana
Sen hangi hastaneye gidiyorsun, ben rıdvan egeye gidiyorum. Kesin birşey söylediler mi? Çatı muaynesi dedikleri ne zaman yapacaklar acaba?eşinin gitmesi çok kötü ya son zamanın gitmese daha ıyı her an her şey olabilir ankaradayım ben benim de cuma randevum :) aşağı indi ler artık
Sen hangi hastaneye gidiyorsun, ben rıdvan egeye gidiyorum. Kesin birşey söylediler mi? Çatı muaynesi dedikleri ne zaman yapacaklar acaba?
.Sincan koru hastanesine gidiyorum hüseyin pehlivan a normal doğum gözüküyo çatı muayenesi yapmadı daha cuma gideceğim de yapar mi bilmem 38 dolmuş olacak çünkü 31 i kudret hanım a gittim bebek kanala girmiş çok güzel doğum pozisyonu almış demişti
Benim kızda memnun gibi yerinden bende yarın gidicem bu arada bende Ankara dayım cebeci tıp Fakültesinde olacak doğum kısmetse.çatı muayenemde henüz yapılmadı. Orada tanıdığımız doktor. Benimde bir belirti yok.
benim 18gün kalmış görünüyor.ben 21eylül yaptım çünkü doğum tarihim 21eylül. Kızımda o tarihte gelecekmiş gibi içimde bir his var.evet dediğin gibi günler çok yakın.sağlıkla gelsinlerde, sabırsızlanmaya başladım. 2defa enfeksiyon sorunu yüzünden hastanede yattım ve erken doğum olabilir diyorlardı.Sanki zaman geçmiyor.birazda endişelerim var.yaşta 35 ilk olacak heycanlıyım.bayramda yeni doğmuş bebek aldım kucağıma omzuma yattı.ne güzel bir his.kendi kızımı düşünemiyorum.İsim İdil düşünüyoruz.aslında heryere yazdık bilemiyorum.sizin isim kararınız?39 dan gün almaya başlamışsın takvimin doğruysa hepimiz yakınız birbirimize gün olarak ağrı olunca mi bakıyorlar son ana kadar bakmıyorlar sanırım
benim 18gün kalmış görünüyor.ben 21eylül yaptım çünkü doğum tarihim 21eylül. Kızımda o tarihte gelecekmiş gibi içimde bir his var.evet dediğin gibi günler çok yakın.sağlıkla gelsinlerde, sabırsızlanmaya başladım. 2defa enfeksiyon sorunu yüzünden hastanede yattım ve erken doğum olabilir diyorlardı.Sanki zaman geçmiyor.birazda endişelerim var.yaşta 35 ilk olacak heycanlıyım.bayramda yeni doğmuş bebek aldım kucağıma omzuma yattı.ne güzel bir his.kendi kızımı düşünemiyorum.İsim İdil düşünüyoruz.aslında heryere yazdık bilemiyorum.sizin isim kararınız?
15 gün önce 3 kilo dediyse simdi daha çok almistir canım son zamanları daha çok alıyo derler çünkü 15 gün az bi zaman değilBenimde son regl tarihine göre 18 Eylül. Bencede ağrı sancı başlayınca bakıcaklar çünkü oğlumda öyle yapmışlardı öncesinde çatı muayenesi hiç yapmadılar.En son gittiğimde bebek dönmüş dedi.15 gün öncede 3 kilo dedi bence 3. 500 falan doğacak.İkincide olsa heyecan aynı birde aradan 8 yıl geçti benimde yaş 35
15 gün önce 3 kilo dediyse simdi daha çok almistir canım son zamanları daha çok alıyo derler çünkü 15 gün az bi zaman değil
amin canım teşekkür ederim sağlıkla alalım kucağımıza ınşallahEvet gerçi baya almış olması lazım. Bu arada ismini beğendim oğlumun ismideHüseyin Ege ve aşırı zeki egeler hep böyleymiş diye duydum. Hepsi adıyla yaşasın.
o işte kasılma ara ara oluyo doğum da da öyle oluyormuş canımKızlar hep sorucam unutuyorum sizinde bebek toplanıyormu benim günde 5 veya 6 kez toplanıyor. O an kalp atışım hızlanıyor. Sağ tarafta top gibi oluyor karnım sert olup kare gibi oluyor o ara tuhaf
Cevremde 4 kilo üstü dogan bile var,boyda 50 üstü olanı var,anne baba iri ve uzunsa olabilir ben gördümKizlar benimde bugun 40. haftam ama bizim bebis gelmek bilmiyor artik 2 gune 1 kontrol var.bugun gittim hic sanci yok nstde.doktorda israrla bekle diyor normal dogum icin ama beklemek istemiyorum ben.zaten bebek 3700 olmus boyuda 53 cm.persembe gitcez yine kontrole nstde sanci cikmazsa insallah gun verir bana sezeryan icin.buarada 53 cm boy normalin ustuymus sanirim bebek icin.o da kafama takildi.sizin duydugunuz bu kadar uzun cm varmi?
o işte kasılma ara ara oluyo doğum da da öyle oluyormuş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?