- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 33
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
3000 i geçince gözüküyor canım 3422 di benim ertesi gün gittim üstten gözüktü kese 9 gün sonra gel dedi 7 gün sonra gideceğim inşallah :) duyar gelirimArkadaslar adetim geçeli 3 gün oldu. Bhcg değerim 2524. Değer kaç olunca kese ve kalp atışı üstten görünüyor. Ona göre dr gitmek istiyorum. Yardımcı olur musunuz
Arkadaslar adetim geçeli 3 gün oldu. Bhcg değerim 2524. Değer kaç olunca kese ve kalp atışı üstten görünüyor. Ona göre dr gitmek istiyorum. Yardımcı olur musunuz
Benim de sat 22 aralık ve doğum 28 eylül gözüküyor. Ne güzel. Bugün bhcg 2524 çıktı benim[/QUOTE tarihlerimiz aynı.rabbim sağlıklı bir hamilelik gecirmeyi nasip etsin inşallah.ne zaman gideceksin canım dr.muayane icin
kan da kaç çıktı b hcg kuzu ne zaman yaptın?Kızlar sat 21 aralık.alttan muayene olmak istemiyorum o yuzden erkenden gitmek istemiyorum.ama cok merak ediyorum minigimi.ilk dr muayenesi icin ne zaman gidilmesi sizce
Canim gecen persembe gunu sonucumu ogrendim.524.3 çıktı.kan da kaç çıktı b hcg kuzu ne zaman yaptın?
ben 1 hafta kullandım sonra kendılıgımden bıraktım. doktorum bunların faydası yok dedi . zaten saglıklı gebelık olursa bebek tutunuyor diye düşündüm bıraktım ben deCanım progestan gebelik hormonlarını güçlendiriyor bir zararı olduğunu da hiç duymadım Burda herkes hemen hemen içiyor
benımm bugun 6+3 4-5 gündür iyice fenalaştım. ne oturabılıyorum ne yatabılıyorum. dün doktora gıttım idrar ve kan sonuclarıma baktı. kendı doktorumun saatı doldugu için acilden sonuca baktırdım . kendı doktorum yatış verebilirim sonucuna göre demişti ama acildekiler gerek yok dedi. çok kötüyüm serum verın barı dedım ama vermedıler. ben de aksam özel hastaneye gittim. zaten özelerde devlet anlaşmalı ya sadece muayene ucretı verıyrusn ben 42 tl verdım. serum verdıler bıraz kendıme geldım. bugün sabahta ilk defa kustum kustuktan sonra ıyıleşmeye başladım. baktım iyiye gidiyrum ama minnacık bir iyişme hemen patates yeim. kaynamıs ve bol tuzlu midemi doldursun diye sonra 1 kase yogurt yedım içine minicik pekmez koydum.Bugün tam 7 hafta oldu ama 5.haftadan beri böyleyimteşekkür ederim inşaallah sizlerde hiç olmaz gerçekten çok zor
gözün aydın sıra kesede desene . hesapla 5500 ustune cıkınca kese ıcın gıtCanim gecen persembe gunu sonucumu ogrendim.524.3 çıktı.
kaynamıs patatesı bol tuzla ancak o işe yarıyor. bırde ekmek arasına marul falan koy yeşillik mıden boş olursa kötu olursun ve susuz kalmaKızlar benim midem bulanıyor ama öyle kusacak kadar değil afedersiniz ama beni rahatsız ediyor içten içe bulanıyor böyle sanki yediğim ağzıma gelicek gibi of özellikle dün gece başladı napicam ya nasıl geçer geceleri uyutmuyo
değerını hesapla 5500 olunca karındn kese görunurKızlar merhaba.beni de aranıza kabul eder misiniz?bugün sağlık ocağında test sonucumu öğrendim.sonuç 524 çıktı.3-4 haftalık hamileymisim.sat 21 aralık.tahmini dogum 27 eylül gözüküyor.sizce kadin diguma ne zaman gitmeliyim.alttan muayane olmak istemiyorum.hangi hafta gitsem kese kalp atışını duyabilirim.
rahım kapalı zaten ve yeterınce korunaklı ttalım . alttan bakmakla bır sey olmaz hem alttan daha net görunur her şeyBende alttan bakmayı en azından en başta iyi görmüyorum. İlk haftkar bebeğin tutunma rahmin kapanma zamanı bencede
bende dune kadar nöyleyım. özele gıttım serum verdıler. içinde sadece vıtamın olan. bugunde kustum 1 kere sonra toparlamaya basladım. bırden bıre ıyıleştım sankı. sımdı her fırsatta az az bır şeyler yıyorumBen 5. Haftadan itibaren mide bulantilari başladi bu kadar kötü olacagini tahmin bile etmiyodum gercekten hicbisy yiyemiyom şuan 7 haftalik hamileyim daha sürer bu bulantilar diyolar gercekten bi an once bitsin die dua ediyorum
2 gunde 2 katıkuzular benim pazartesi b hcg 548 çıktı sağlıklı bir gebelkte yükselme kaçgünde ne kdr oluyor ?
ben 3 kere kan baktırdım.Kızlar sat 21 aralık.alttan muayene olmak istemiyorum o yuzden erkenden gitmek istemiyorum.ama cok merak ediyorum minigimi.ilk dr muayenesi icin ne zaman gidilmesi sizce
katılıyorumArkadaslar alttan bakilarak bebek kaybedildigini ilk defa burada duydum zaten. Bilimsel olarak sakincali olsaydi bu kadar insan dunyanin maddi manevi emegini harcayarak tüp bebek tedavisi oluyoruz ve her hamile kalisimizda mutlaka keseyi ve kalp atisini gormek icin erken donem oldugundan alttan ultrasona giriyoruz. Yapmayin gozunuzu seveyim bebegin dusmesinin bir cok sebebi vardir ama incecik alttan ultrason aleti degildir.
Ben ne haşlanmis patatesi denedim nede şekeri bana sadece peynir ekmek cok iyi geliyo ama bugn patatesi tuzlayip yemegi dusunym çunku artk peynirden de biktm ama cok tuhaf dün mide bulantim azalmisti nie bulanmiyo die üzülüyodm yoksa kotu bisy mi olcak diyodm kendi kendime :))))))bende dune kadar nöyleyım. özele gıttım serum verdıler. içinde sadece vıtamın olan. bugunde kustum 1 kere sonra toparlamaya basladım. bırden bıre ıyıleştım sankı. sımdı her fırsatta az az bır şeyler yıyorum
1 kesme seker ye kan şekerın düşmüştür o da yapar. ben sonradan akl ettım ama bana ıyı geldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?