Merhaba kizlar,
Kismetse ben de eylul annesi olacagim.. Beklenen dogum tarihim 15 eylul.. bu ikinci cocugum olacak insallah :)) beni de listeye eklermisiniz?
ELMA YANAKLI HATUN
Bende son 3-4 gundur bulantilar fena sekilde basladi. Zaten ilk hamilelgimde ilk 4 ay cok kotu gecmisti, 3 kilo vermistim. Bu sefer de oyle olursa diye korkarken korktugum basima geldi. Ama doktorum bulanti onlemek icin bilege takilan bantlardan onerdi ve de B6 vitamin (25 mg gunde 3 kez) destegi almami soyledi.
Valla inanmasam da bi deneyim diye aldım ikisini de... Bant çok işe yaradı, şaka gibi.. İçinde kimyasal fln yok, sanki bir saç tokasının içine bilye koymuşsun da bileğine takmışsın gibi bi mekanizma. Akupunktur gibi bulantı noktasına baskı yapıp azaltıyomuş.
Neyse bende işe yaradı, bulantısı fena olanlara belki bir faydam olur diye paylaşmak istedim..
Bu arada ben yurtdışında olduğum için daha bebeğimi göremedim sizler gibi, burda 12.haftadan önce ultrason yapmıyorlar..
Uzun bir ilk mesaj oldu,
Selamlar

)