2017 Eylül Anneleri

kızlar bende de sadece d vitamını eksikliği çıktı. ilaçda almadım havalar güzelleşti güneşte açtım kollarımı bilekten alınıyormus kan verdım d vitamını normale gelmiş ayrıca bebeğimiz için sorun teşkil etmiyormus d vitamini eksikliği
doktorda bana öğlen UV ışınları tam dik gelirken 30 dk yürü dedi.ellerden ve boyundan alınıyormuş güneşten..

Hayır canm öyle bişey değil merak etme. Bak mesela benim SAT 1 ARALIK ama doktorum 7 ARALIK olarak hesapla dedi. Bebek geri değil yumurtlamam geç oldu sadece o kdr. Farzet ki regl'in gecikti o ay. Herkesin döngüsü 28 gün değildir. O yüzden oluyor böyle. Çoook normal birşey bu. Mesela normal zamanda yumurtlasaydım benim bebiş 14 haftalıktı ama regl döngüm uzun sürdüğünden 13 haftalık :KK66: bebeklerimiz normal yani. Bugün ikili testim var inşallah orda da herşey güzel çıkar. Sen yaptırdın mı testini ?

Valla yanlız olmadıgıma çok sevindim iki hafta sonra randevum ozaman yaptırcam ikili testi iyce büyüsün dedm doktor bi haftaya gel dedi bu sat olayı kafami bulandirinca bende ıkı hafta bekliyim dedim senin nasıl çıktı ne dediler işAllah iyidir herşey

Valla yanlız olmadıgıma çok sevindim iki hafta sonra randevum ozaman yaptırcam ikili testi iyce büyüsün dedm doktor bi haftaya gel dedi bu sat olayı kafami bulandirinca bende ıkı hafta bekliyim dedim senin nasıl çıktı ne dediler işAllah iyidir herşey
Allaha şükür gördüm hareketlerini rahatladım Sonuçlarım 1 haftaya çıkacak dedi onu bekleyeceğim şimdi de. Sıra sende 11 14 hafta arasında yapıyorlar ilk testi.

Kızlar bugün doktor randevum var 11+4 olduk. Enson bebegımı 7+4 de görmüştüm kalp atısları vardı sadece. Sımdı bebegımı görmek icin gidiyorum insallah hersey yolundadır ikili test in de zamanı geldi sanıyorum doktorum bundan da bahsedecek. ÖZelde ikili testi kacparaya yaptırdınız ?

Kızlar bugün doktor randevum var 11+4 olduk. Enson bebegımı 7+4 de görmüştüm kalp atısları vardı sadece. Sımdı bebegımı görmek icin gidiyorum insallah hersey yolundadır ikili test in de zamanı geldi sanıyorum doktorum bundan da bahsedecek. ÖZelde ikili testi kacparaya yaptırdınız ?
Özel hastanede 50 tl ye yaptırdım

100 kusur e yaptırdım ben de canım

Kızlar biraz önce doktorum aradı 2 li tarama sonucumuz çıkmış çok şükür bir sıkıntı yok gayet güzel dedi çok şükür darısı yaptıracak olanlara inşallah sağlıkla alalım kucağımıza :)
Gözünüzaydın benimde çok korktuğum bir testti ama şükür iyi çıktı sonucu. Sağlıkla gelsin inşallah cinsiyeti belli oldu mu

Gözünüzaydın benimde çok korktuğum bir testti ama şükür iyi çıktı sonucu. Sağlıkla gelsin inşallah cinsiyeti belli oldu mu
16 hafta dedi canım pozisyonu yüz üstü yatıyordu birşey demedi doktor da :) tesekkür ederim ben de çok mutlu oldum çok şükür omega 3 kullanıyor musun hangi marka?? ben kullanıyorum imom diye bi marka

Back
X