- Emoji Skoru
- 129
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
- #3.881
50 90 küçük gibi geldi bana cok yatamaz sanırım benımkıde ıcınde seti var altına Ince yataklardan alıcam 70 120 boyutu dıye biliyorum bu yatak ince oldugundan anne yanınada kullanıcam ince battaniyem var kalın alıcam ama yatması için değil minikler battaniye içinde yanar yorgan hem yün hem elyaf var en iyisi bana göre tulumla yatma zamanıda ilerleyince olur gibi geliyor babynest de bence ekstra onuda almak yerine kendım dıktım umarım yardımcı olmuşumdur :)Merhaba, sağlıklı günlerde güle güle kullansın bebişin...ablam buna benzer bir yatak verecek ve oldukça büyük,sabit ve bebek odasını 6 ayını çıkardıktan sonra yapmayı düşünüyoruz. Şimdi anne yanı sallanan beşik almak istiyorum buna benzer ama boyutu 50*90 çok mu küçük olur sizce? Küçük olursa anne yanı ama daralır mı içinde bebişim ve korumaları 6 aya kadar sorun olur mu kararsız kaldım.birde yorganı herşeyi var set. Siz iç yatak aldınız mı? Ölçüsü nedir bu yatağın? Yorganmı, uyku tulumu mu, baybnest, bataniye mi karar vetemediğim konulurdan?