2017 Eylül Anneleri

Kızlar süt sagma sutumuzu azaltirmi dün gece sagdim az goguslerim dolmuştu
Sanki bugün sutum gelmiyor gibi sütu azatiyormu azaltsa bile geri duzelirmu sutum sizce

Gündüzleri uyuyup dinlenebiliyormusunuz ben hiç uyuyaniyorum
Süt sağma azaltmaz canım aksine uzun süre emzirmiyorsanız sağın diyorlar göğüsler boşalınca süt üretimi artıyor çünkü

Kızlar bebeğim için zeka kartları alacaktım ama baktım kendim de yapabilirim. İndirdim sayfaları çıktı alıp dosyaladım her gün birkaç tane gösterip anlatıyorum. Mono zebra kartları ya da bebek zeka kartları yazıp siz de yapabilirsiniz :)

Canim renkli mı yaptın kartlari bana indirdin resimleri atarmisin

Hippin normalinde bizde de arada kusuyordu. Combioticte hiç kusmadı.

Bende şuan combiotic kullanıyorum kabızlığı hala geçmedi çıldırcam ya bi sürü damla probiyotik zeıytinyağı herşeyi kullanıyorum ama hala niye geçmedi sürekli lavman mı yapıcam ben:( acaba bu hipp yüzünden mi oluyo içine zeytinyağı da katıyorum ama yavrumun kakası hala çok katı son çare bugün ılık su içirdim napacağımı bilemiyorum artık

Kizlar bebeginde kabizlik problemi olan varsa eger kayisi cayi icin bebeginizi emzirince onada geciyor rahatca yapiyor gun icinde

Ben ben 2 haftadır yavrum kabız bi sürü şey kullanıyorum hala geçmedi :( bu kayısı çayını hazır almak istemiyorum kendim nasıl yapabilirim günkurusu var evde yapıpda içeyim bari .. hergün kayısı yiyip üstüne su içiyorum zaten ama çayı daha etkili galiba

simdi 70 gunluk.golden goat kullaniyorum. hastanedeyken hipp vermişlerdi orda kumaya baslamisti dr golden goat ver dedi oysaki hemsireler cok fazla vermis mamayi 1 günlük bebeğe 60 vermisler. sut icse bile cok gelirse fiskirtabiliyor sirf mamada deil yani. burnundan da cikariyor.sizinti gibi olan ztn allahin emri. reflu var bizimkinde

Allah şifa versin çok zor ya benimkide kusuyor o hemşirelerin kafası güzel heralde
50 günlük bebeğime ben 60 cc içiriyorum benimkinede hastanede 1 defa mama içirmişlerdi 15 cc
Benim yavrumda 2 haftadır kabız ne yaptıysam geçmedi acaba hipp'den mi oluyor bilmiyorum öyle çok fazla mama vermiyorum günde 2-3 defa sadece golden goat'ı da düşünmüştüm ama keçi sütlü ağır gelir dediler bilemedim

Bende şuan combiotic kullanıyorum kabızlığı hala geçmedi çıldırcam ya bi sürü damla probiyotik zeıytinyağı herşeyi kullanıyorum ama hala niye geçmedi sürekli lavman mı yapıcam ben:KK43: acaba bu hipp yüzünden mi oluyo içine zeytinyağı da katıyorum ama yavrumun kakası hala çok katı son çare bugün ılık su içirdim napacağımı bilemiyorum artık
Mama değiştirince vücudunun alışması en az bir hafta sürüyor. Bildiğim kadarıyla aptamilin kabızlık ve ishal için ayrı ayrı mamaları var. Bi araştır istersen canım. Belki onu kullanmak size daha iyi gelir. Allah şifa versin miniğine.

Mama değiştirince vücudunun alışması en az bir hafta sürüyor. Bildiğim kadarıyla aptamilin kabızlık ve ishal için ayrı ayrı mamaları var. Bi araştır istersen canım. Belki onu kullanmak size daha iyi gelir. Allah şifa versin miniğine.

Amin canım sağolasın. Aptamil de kabız yapıyormuş araştırmıştım çok şikayet edenler var o yüzden eledim onu da... az az veriyorum mamayı 4-6 saat arasında 60 cc veriyorum onun haricinde hep emziriyorum

Ben ben 2 haftadır yavrum kabız bi sürü şey kullanıyorum hala geçmedi :KK43: bu kayısı çayını hazır almak istemiyorum kendim nasıl yapabilirim günkurusu var evde yapıpda içeyim bari .. hergün kayısı yiyip üstüne su içiyorum zaten ama çayı daha etkili galiba
Canım çayın içinde başka birkilerde var ya onlar etki ediyor. Tek başına kuru kayısı bizde etki etmedi

Canım çayın içinde başka birkilerde var ya onlar etki ediyor. Tek başına kuru kayısı bizde etki etmedi
Ben de sana onu soracaktım canım ya. Kayısı diye aldık. Mısır Püskülü, Civanperçemi... bi sürü bitki var. Seninki de öyle mi? Bir de bu bitkiler bebek için zararlı filan değil di mi? Araştırmışsındır mutlaka.

Ben de sana onu soracaktım canım ya. Kayısı diye aldık. Mısır Püskülü, Civanperçemi... bi sürü bitki var. Seninki de öyle mi? Bir de bu bitkiler bebek için zararlı filan değil di mi? Araştırmışsındır mutlaka.
Araştırdım canım bir zararı yokmuş. Şimdi dışarıdayım gidince sana yazayım içinde olan bitkileri istersen o bitkileri alıp kendin evde hazırlarsın ama benimkinde Mısır püskülü yoktı

Kızlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz
Benimki memede uyuyor sizin ki de öylemi? Sinirlerim bozuluyor memesiz uyumadigi icin yataga koyar koymaz uyumadigi icin

Memeye alistirmissin diyolar

Benimki memede uyuyor sizin ki de öylemi? Sinirlerim bozuluyor memesiz uyumadigi icin yataga koyar koymaz uyumadigi icin

benim karisik bazen memede bazen gaz cikarirken omuzda bazen hamakta bazen pusette ve en zoru carsafda sallanarak. susmadiginda mecburen. uyku egitimi icin benim okudugum yerlerde 3 aylik olunca baslayin yaziyor. 3 aydan sonra aliskanliklar olusuyormus. sen millete cok takilma kendileri gelsin başetsin bakalim sussun diye ne isterse yapmayacaklar mi. 3 ay dolsun o zmn bi duzen olusturmaya calisacagim

Çoğunluk la benim kızım gündüz uyumak istemiyor yani uyku sinyali esneme ise esnemiyor uykum var anlamında
Bi misafir gelince dahada zor oluyor uyutmak çünkü neden koynumda uyutduğumu istedigim kadar aciklasamda dedikleri sen memeye kucağa alistirmisisn

Siz uykusu geldigini nerden anlıyorsunuz

Benimki bıraktığım yerde uyuyor artık canım öyle alıştırdık şükür rahat ediyoruz şimdi uykusu geldiğinde esniyor benim ki eliyle gözlerini kaşımaya başlıyor huysuzluk ediyor ordan anlıyorum uykusu geldiğini

pufsever pufsever canım kayısı çayının içinde Funda, biberiye, sinameki, rezene, kuşburnu, Yeşilçay, kayısı var. Zaten Funda biberiye sinameki haricindekileri şimdi de içiyoruz onları da araştırdım hiçbir sakıncası yokmuş canım :) 2 tane katısı çayı vardı emziriyorum dedim adama bunu verdi diğerini vermeyeyim içinde farklı otlar var dokunabilir dedi

Benimki bıraktığım yerde uyuyor artık canım öyle alıştırdık şükür rahat ediyoruz şimdi uykusu geldiğinde esniyor benim ki eliyle gözlerini kaşımaya başlıyor huysuzluk ediyor ordan anlıyorum uykusu geldiğini
Bıraktığın yerde uyuyor mu :) sırrını versene bana da. İlk 1ay benimki de öyleydi ama gaz sancıları başlayınca alıştı sallanmadan uyumuyor. Alışkanlık etmenden bıraktırmak istiyorum

Bıraktığın yerde uyuyor mu :) sırrını versene bana da. İlk 1ay benimki de öyleydi ama gaz sancıları başlayınca alıştı sallanmadan uyumuyor. Alışkanlık etmenden bıraktırmak istiyorum
Uyku rutini oluşturdum canım zamanla alıştı biraz zorlandım alıştırırken o inatlaştı ben inatlaştım ben kazandım :))) internete yazarsan uyku rutini oluşturma diye çıkar bebeğine en uygun rutini seçersin ya da sana fikir olur sen başka uygularsın

Uyku rutini oluşturdum canım zamanla alıştı biraz zorlandım alıştırırken o inatlaştı ben inatlaştım ben kazandım :))) internete yazarsan uyku rutini oluşturma diye çıkar bebeğine en uygun rutini seçersin ya da sana fikir olur sen başka uygularsın
Sallanmaya alıştı ya eğer ki ben bi geçireyim uyku zamanını ömür billah yatmıyor öocuk. Yorgunluktan uyuyamıyormuş uyku saati geçince. Bari ben de alıştırayım da kendi uyusun :) teşekkür ederim canım hemen araştırmalara başlıyorum

Back
X