Aşılama 2017 eylül-ekim aşılama yaptiracak olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar Merhaba bende 2 ekimde aşılamamı oldum yanlız aklıma takılan birşey var ben yumurtalar büyümüş mu diye kontrole gittiğimde sol yumurtam 21mm olmuştu ve doktor hemen aşılama yapalım dedi yaklaşık 1 2 saat eşimin sperm testi alınması ve yıkanmasını bekledik aşılama yapıldı ve akşamına catlatma iğnesini yaptırdım bu işte bir terslik var ama anlamadım neden böyle oldu ve catlatma iğnesinin ertesi günü ayakta duramıyordum uykum var hala sürekli sallaniyorum:halay: bugün aşılamanın 3.gunu ve hiçbir ilacta vermedi bana sizce bu normal mi yoksa ben mi abartıyorum
Çatlatma iğnesinden 36 saat snr asılama yapılır
Normal olan bu
Ama sizinkiler istenilen boyuta gelmıs sanırım
Belki dr o sürede catlayıp gtmesindne mi korktu anlamadim ki

arkadaslar bende asilama yaptirali 13 gün oluyo
asilamanin ilk 3 4 gunu kasik agrisiyla gecmisti fakat son ikigune kadar hersey normaldi.son dun ve bugun karin lat bolgemde sanki tuvaletin gelir de sıkışırsınya ayni oyle bi agri var
usuttummu acaba yoksa alt karinbolgeagrisi hamilelik belirtisi olabilir mi
adete 9 gun var daha erken mi iki gun sonra kan testi icin hastaneyegitcemzaten ama merak ediyorum
Test yaptınız mi ?

Merhaba kızlar yas 26 1.5 yıllık evliyim hamilelik hic oluşmadı bende 29 eylulde asilama oldum bugun 4. Günüm umarım hepimiz istediğimiz sonuçlara ulaşırız beklemek zormuş sonucu ama nedense Bi yanım buyuk ihtimalle yok dio diğer yanım küçük ihtimalle var dio :KK43:
Ben de senden bir gün snr oldum
14 ekim test günüm
Sen 13 ünde yapacaksın sanırım dr ne dedi

Ben asıl sonucu 18 ekimde öğrenicem ama yarin 1 hafta oluyor ve doktor kan vermemi istedi yumurtam catlamamis mi diye progesterona bakıcak sanırım herkesin doktoru başka bir uygulama yapiyor demekki canim dream3416 dream3416

Ben de senden bir gün snr oldum
14 ekim test günüm
Sen 13 ünde yapacaksın sanırım dr ne dedi
Doktor bana bigün söylemedi bende bilmiyorum ama genelde 14.15. Günler test yapılmış sanırım beklemek çok zor yada ben çok sabırsızim

Hadi hayirlisi cnim insallah olacak. Bizde bugun kotu bir suprizle karsilastik esimin 135 milyon olan spermi 30 milyona dusmus ileri hizi 16 dan %0 a inmis morfoloji %90 iken%1 e inmis şoktayiz 3,4 ayda nasil oldu diye
A aaa nasıl olur ya? Bir hastalık falan mı geçirdi ağır bir grip ya da stresli bir dönem? Sperm oluşumu 70 gün kadar önceye dayaniyormus. Bence bir iki ay sonra başka bir yerde testi tekrarlayin bu kadar fark cokk

A aaa nasıl olur ya? Bir hastalık falan mı geçirdi ağır bir grip ya da stresli bir dönem? Sperm oluşumu 70 gün kadar önceye dayaniyormus. Bence bir iki ay sonra başka bir yerde testi tekrarlayin bu kadar fark cokk
Bizde anlamadik ki canim 1 bucuk ay once burun ameliyati oldu narkoz ile acaba o mu bu kadar etkiledi anlamadik hic bir sey

Kızlar Merhaba bu sabah gidip kan verdim öğleden sonra sonucları alicam acaba yumurtladım mi ne alemde içerisi çok merak ediyorum :KK17:

Merhaba kızlar bugün bende başladım (bismillah) hayırlı ile 37.5 dozda kullanıyorum kızlar birde doktor eşime ve baba antibiyotik verdi 3 gün kullanıcız aranızda kullanan var mı

S Shezofren88 Canım Doktor progestan fitil verdi canım ayın 18 ı asıl sonuç tarihim o zamana kadar sabah akşam bu kapsul fitili kullanmaliymisim degerimi sordum gayet iyi düşükte değil çok yüksekte değil dedi hiç bisey anlamadım neden kullanıcam bu fitili ne ise yarıyor hiç bilmiyorum

S Shezofren88 Canım Doktor progestan fitil verdi canım ayın 18 ı asıl sonuç tarihim o zamana kadar sabah akşam bu kapsul fitili kullanmaliymisim degerimi sordum gayet iyi düşükte değil çok yüksekte değil dedi hiç bisey anlamadım neden kullanıcam bu fitili ne ise yarıyor hiç bilmiyorum
Progesteron embriyonun tutunmasini kolaylastiriyomus ondan vermistir. Türkiye'de de veriyorlar.

Merhaba kızlar bugün bende başladım (bismillah) hayırlı ile 37.5 dozda kullanıyorum kızlar birde doktor eşime ve baba antibiyotik verdi 3 gün kullanıcız aranızda kullanan var mı
Gonal f mi verdi? Dozu biraz düşük gibi geldi bana kontrollü gitmek istiyor herhalde. Antibiyotik ne için? İlk defa duyiyorum

Gonal f mi verdi? Dozu biraz düşük gibi geldi bana kontrollü gitmek istiyor herhalde. Antibiyotik ne için? İlk defa duyiyorum

Canm aslında ben istedim benim yumurtlamam erken oluyor geçen ay 10. Gün oldu doktor da ondan az verdi cnm antibiyotik de vücut daki mikrobumu ne en gelliyor Muş öyle bişey dedi cnm benim 2. Asilamam ilkinde kullanmadım

Back
X