- 26 Ekim 2016
- 554
- 216
- 23
- 34
Bir tane parolla dene önce yani günde üç defa bir tane iç baktın iyi geliyor ve yetiyor öyle kullan.
Cnm doktor da söyledim dün olmadı şişlik şükür bugünde yok cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir tane parolla dene önce yani günde üç defa bir tane iç baktın iyi geliyor ve yetiyor öyle kullan.
Güzel canim insaAllah meleğine kavuşursunDrum söylemedi ama benim gördüğüm kadarıyla 4 ten fazlaydı hatta 5 ten fazlaydı ama büyüklü küçüklü
idrar yaptım ama erken gebelik testlerinden hassas olanlardan
kocaman bir tek çizgi çıktı
bakalım zaten ıkı gun snr regl gunum az daha bekleyeyımCnm burda biri yazmıştı erken gebelik testi yapmış çıkmamız 2 TL test almış onda çıkmış seni heves lendirmek istemem ama erken gebelik test tam bir hikâye ben ucuz testlerden yapmıştım betam 7 faln di çıktı teste düşün yani evde yaptım testi ertesi gün kan verdim beta 10 çıktı
benim bat yarin ama cesaretim yok yapmaya direk kan yapcam ki kafamda soru isareti kalmasin tabi olmazsamNormalde doktor 16sında kan testi yaptır dedi ben dayanamadım yaptım bat 19 ekim
İnsaAllah hayırlı sonuçlar alırsın canim :)merhba kızlar aşılamam oldu çok şükür bekleme aşamasına geçtim![]()
Saol canım insİnsaAllah hayırlı sonuçlar alırsın canim :)
Kacıncı asılaman canımbenim bat yarin ama cesaretim yok yapmaya direk kan yapcam ki kafamda soru isareti kalmasin tabi olmazsam
ilk dahaKacıncı asılaman canım
İnşallah olmazsın canımbenim bat yarin ama cesaretim yok yapmaya direk kan yapcam ki kafamda soru isareti kalmasin tabi olmazsam
Maşallah senin yumurtalarin da eşinin degerleri de cok iyi.. inşallah hayirli saglikli hamilelik gecirirsin saglikla kucagina alırsın yavrunu..8 yumurtam vardı 18 mm olunca çatlatma iğnesi vurdu doktorum ama hepsi ayni boyda degildi sanırım bikaç tanesi catladi doktor digerleri geriden gelicek Dedi eşimin sperm sayısı 63 milyondu yıkanınca 16 milyon kaldı ama ileri hareket hızı % 93 tu aslında hicbizaman hamile olamıcam sanmıştım ama zamanı gelince oluyomus
Hadi hayirlisi.. ayni gün yaptirmisiz seninleKızlar bugün aşılamanın 3. Günü zaman geçmek bilmiyor sizler ne yapıyorsunuz zaman nasıl geçiyor
insallaaahhhİnşallah olmazsın canım
AMin canim çok saol insaAllah Allah isteyen herkeze versinMaşallah senin yumurtalarin da eşinin degerleri de cok iyi.. inşallah hayirli saglikli hamilelik gecirirsin saglikla kucagina alırsın yavrunu..
Hadi hayirlisi.. ayni gün yaptirmisiz seninle
Canim adet ağrısıyla birebir hamile kalincada aynısını cekiyosun ben hamile olduğumu öğrendiğimde okadar çok agriyoduki ama birebir adet Ağrısi olucam sanıp uzuluyodum ama olmadim adet ağrıları seni korkutmasın hatta aşılama yapılınca adet olana kadar hafif hafif adet ağrılarıda yaşanıyo insaAllah seninkide gelmez bebeğin gelir :)canım hiç değişiklik var mı sende.... ne zaman tahlil yaptıracaksın ben bugün erken gebelik testi sipariş verdim gelecek cumartesi yapmayı düşünüyorum ama adet olacağım galiba karnım ağrıyor
Inşallah canım Allah dualarımızı geri cevirmesin bebeğimiz gelsin artık normalde adete 4 5 gün kala hissederdim böyle şancı falan erken olunca korktum :-( inş bebektirCanim adet ağrısıyla birebir hamile kalincada aynısını cekiyosun ben hamile olduğumu öğrendiğimde okadar çok agriyoduki ama birebir adet Ağrısi olucam sanıp uzuluyodum ama olmadim adet ağrıları seni korkutmasın hatta aşılama yapılınca adet olana kadar hafif hafif adet ağrılarıda yaşanıyo insaAllah seninkide gelmez bebeğin gelir :)
Korkma canim içini ferah tut bol dua et bende adet sancısından başka belirti Yok halada öyle insaAllah senin ağrında bebektendir :)Inşallah canım Allah dualarımızı geri cevirmesin bebeğimiz gelsin artık normalde adete 4 5 gün kala hissederdim böyle şancı falan erken olunca korktum :-( inş bebektir