2017 Haziran - Temmuz tüp bebek anneleri

blgk

30.05.2017 - 11.08.2021 mucizelerim hoşgeldiniz:)
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2014
2.296
1.490
198
Eylül-Ekim 2016 da tedavi olup hamiş olanlar birlikte dertleşip gün sayalım aklımızdakileri paylaşalım:)

Eylül-Ekim 2016 da tedavi olup hamiş olanlar birlikte dertleşip gün sayalım aklımızdakileri paylaşalım:)
Seni eski paylasimlardan hatırlıyorum cok sukur bebegin gelmis
bebegine saglikla kucagina al insallah

Seni eski paylasimlardan hatırlıyorum cok sukur bebegin gelmis
bebegine saglikla kucagina al insallah
Evet canım çok şükür bebişime kavustum inşallah kucagımıza aldıgımız günü de görürüz;)

Slm canım 2 li test yaptırdın mı?? Eğer yaptırdıysan avantajı ne? Dr um bir sonraki randevuma kadar bu testi yaptırmak isteyip istemediğime karar vermem gerektiğini söyledi.. bende kararsızım şuan.. eşime yaptırmayacağımı söyledim ama yinede emin değilim.. randevumuz önümüzdeki ay..

Slm canım 2 li test yaptırdın mı?? Eğer yaptırdıysan avantajı ne? Dr um bir sonraki randevuma kadar bu testi yaptırmak isteyip istemediğime karar vermem gerektiğini söyledi.. bende kararsızım şuan.. eşime yaptırmayacağımı söyledim ama yinede emin değilim.. randevumuz önümüzdeki ay..
Canım ben yaptırmıcam çünkü embriyo genetik teste gitmişti zaten biliyoruz genetik hastalıgı olmadıgını o yuzden yaptırmaya gerek yok. Eger down sendromu gibi hastalık varsa tespiti için yapılıyor ama bence kafa karısıklıgından baska bir şey degil gecenlerde bir arkadasım dogum yaptı ona ikili testte down lu bebek demişler hatta amniyo sıvısı alıp o sekilde de test yapmıslar orda da down lu cıkmıs ama maşallah bebiş gayet saglıklı dogdu. Bana gore stres ve sıkıntıdan baska bir sey degil ama sen bilirsin yine de. Ben genetik test yaptırdıgım için yaptırmayacagım ikili ve üçlü testleri

Canım ben yaptırmıcam çünkü embriyo genetik teste gitmişti zaten biliyoruz genetik hastalıgı olmadıgını o yuzden yaptırmaya gerek yok. Eger down sendromu gibi hastalık varsa tespiti için yapılıyor ama bence kafa karısıklıgından baska bir şey degil gecenlerde bir arkadasım dogum yaptı ona ikili testte down lu bebek demişler hatta amniyo sıvısı alıp o sekilde de test yapmıslar orda da down lu cıkmıs ama maşallah bebiş gayet saglıklı dogdu. Bana gore stres ve sıkıntıdan baska bir sey degil ama sen bilirsin yine de. Ben genetik test yaptırdıgım için yaptırmayacagım ikili ve üçlü testleri
Evet canım dr da down sendromu ılup olmadığına bakıldığını istediğimiz zaman müdahale edileceği söylendi.. ben duyunca zaten olmaz dedim ama dr bir sonraki randevuya kadar düşünün dedi.. bende eşime eğer test olumsuz çıkarsa sonlandırcaz mı? Diye sordum..o da haklısın dedi.. tövbe estağfirullah ben kimim ki icimdeki canlının hayatına son verme kararını vereyim.. verende Rabbim alanda Rabbim.. formdaki arkadaşların hepsi yaptırıyor acaba sonuç ne olursa olsun yaptırıyım mı diye kararsız kaldım.. haklısın en güzeli kafayı hiç bulandırmamak..tşk ederim cvp için..

Hanımlar cinsiyet ogrenen var mı benim bugun kontrolum var ve cok heyecanlıyım ogreniriz inşallah cinsiyeti ve inşallah saglıcakla buyuyodur sıpa:)

Back
X