- 13 Aralık 2015
- 1.696
- 1.766
- 133
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son durumunuz nedirMerhabalar pazartesi yada salı görüşeceğim doktorla umuyorum herşey yolunda gider ve süreç kolay olur siz de durumlar nasıl hangi aşamadasınız
Yaaa gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz.Basit bir hastaysanız tercih edebilirsiniz ama onun haricinde asla tavsiye etmiyorum, 2 yılı boşuna gitmiş biri olarak
MerhabalarSon durumunuz nedir
Son durumunuz nedir
Yaaa gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz.Benim de sürecim devam ediyor. Verdiğimiz paranın karşılığını görebilecek bir muamele görmedik maalesef. Çok yoğun muayenesi de yüzeysel geldi bana. Bir opu oldum iki embriyom var. Havuz denicem ama içim de çok rahat değil. 16 yumurtada 2 döllenme oldu sadece ve hiç tedavi olmadan ikinci opuyu yapalım dedi. Sizin tecrübeniz nasıldı? Şimdi tedaviye devam ediyor musunuz ve nerede ?
Benim yaşım 32, zaten 2-3 yumurtam oluyor, kaybedecek vaktim de param da yok, yazık onca emeğe
Kötü deneyiminiz için üzüldüm. Geçmiş olsun. Hepimiz çaresiziz herkese bir umutla sarılmaya çalışıyoruz ama doktorlar robot gibi tabi biz onlar için çok sıradanız. Bizim tedavimiz de çok salla pati oldu bence hayırlısı bakalım. Eşimde yüksek DNA hasarı çıktı onu tedavi etmemiz lazım.Bana da havuz dedi, ilk yumurta toplamada 3. Gün kaliteli embriyo dedi, 2. Toplamada hiç embriyo olmadı, 3. Toplamada taze transfer yapalım dedi 3. Gün transfer yaptı ve lekelenmem devam ediyor dememe rağmen deneyelim dedi olmadı tabii. Bu arada 2 tüpümden de sıvı geliyor olmasına rağmen birini yakma yöntemi diye söylediği şeyle kapattım dedi öyle bir yöntem yokmuş, diğer doktorlar şaka yapıyor olmalısın dedi güldü düşünün. Neyse bir süre sonra tek kalan embriyoyu transfer yapacaktı, dedim ki lekelenmem bitmiyor, yine deneyelim dedi. Deneme tahtasıyız, maddi manevi yorulduk zaten ve yine olmadı.
İzmir bahceci funda godeden mi bahsediyorsunuz tesadüfen gördüm burayı iyi olduBenim yaşım 32, zaten 2-3 yumurtam oluyor, kaybedecek vaktim de param da yok, yazık onca emeğe
Yaşadıklarınız için çok üzüldüm, bazı doktorlar bence nam salmış, bir şekilde iyi başlamış olabilirler ama sonradan ünlenince işi ticarete dökmüşler, dün peşlerinde koştukları hastaların sayısı artınca da bugün yüzlerine bakmaz oluyorlar maalesef. Tabi her doktorda iyi sonuç alan da vardır kötü sonuç alan da, ama pek tabii herkes kendi yaşadığını bilir. İmkanınız olur başka bir doktorla tekrar dener bu sefer iyi sonuçlar alırsınız umarımBen asla ama asla tavsiye etmiyorum, çok iyi bir insandır lafım yok, çok güler yüzlü lafım yok ama bizim için bunlar önemli değil bence
Merhaba doktorunuz kimdi acabaBana da havuz dedi, ilk yumurta toplamada 3. Gün kaliteli embriyo dedi, 2. Toplamada hiç embriyo olmadı, 3. Toplamada taze transfer yapalım dedi 3. Gün transfer yaptı ve lekelenmem devam ediyor dememe rağmen deneyelim dedi olmadı tabii. Bu arada 2 tüpümden de sıvı geliyor olmasına rağmen birini yakma yöntemi diye söylediği şeyle kapattım dedi öyle bir yöntem yokmuş, diğer doktorlar şaka yapıyor olmalısın dedi güldü düşünün. Neyse bir süre sonra tek kalan embriyoyu transfer yapacaktı, dedim ki lekelenmem bitmiyor, yine deneyelim dedi. Deneme tahtasıyız, maddi manevi yorulduk zaten ve yine olmadı.
Evet ondan bahsediyorum, tüm sorularınızı yanıtlayabilirimİzmir bahceci funda godeden mi bahsediyorsunuz tesadüfen gördüm burayı iyi oldu
Funda gödeMerhaba doktorunuz kimdi acaba
Umarım bu yolda olan herkes iyi sonuçlar alır, ben bu sayfaya yeni üye oldum ve tek amacım insanlar boşuna hem zaman hem para kaybetmesinYaşadıklarınız için çok üzüldüm, bazı doktorlar bence nam salmış, bir şekilde iyi başlamış olabilirler ama sonradan ünlenince işi ticarete dökmüşler, dün peşlerinde koştukları hastaların sayısı artınca da bugün yüzlerine bakmaz oluyorlar maalesef. Tabi her doktorda iyi sonuç alan da vardır kötü sonuç alan da, ama pek tabii herkes kendi yaşadığını bilir. İmkanınız olur başka bir doktorla tekrar dener bu sefer iyi sonuçlar alırsınız umarım
Canim benim geçmiş olsun öncelikle.ben birçok yerde bu doktoru soran gitmeyi düşünen gördüm de emin olayım cevaplayayim diye sordum ben bursa bahcecjde devam ediyorum tedaviyeEvet ondan bahsediyorum, tüm sorularınızı yanıtlayabilirim